Hotellit Vuokatti

Hotellit Vuokatti

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Sotkamo

Tervetuloa raikkaan luonnon keskelle Vuokattiin. Vuokatissa pääset nauttimaan ainulaatuisista kokemuksista - miltä kuulostaisi hiihtolenkki kesäkuussa, kesäinen yögolf  tai tunnelmallinen koiravaljakkoajelu revontulien alla? Vuokatin vaaramaisemat tarjoavat myös mahtavat vaellusmahdollisuudet rauhallisemmasta menosta pitäville.

Hotellit Vuokatti

Kidekuja 2
88610 Vuokatti
+358 10 783 1000
hotelvuokatti.vuokatti@sokoshotels.fi
Kaikki hotellit
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Hotellit

Sotkamo

Break Sokos Hotel Vuokatti

Olet tullut Vuokatin vaaroille viihtymään ja voimaan hyvin

Tervetuloa Break Sokos Hotel Vuokattiin! Vuokatti on muuten Suomen suosituin ympärivuotinen matkailukeskus. Väki viihtyy kesät talvet, kun ympärillä on Kainuun huikea luonto ja monipuolinen palvelutarjonta. Täällä sinulla on mistä valita, ota oma elämäniloinen irtiottosi arjesta. Esimerkiksi kisat kaverien kanssa keilahallilla tai hiihtoretki maailman ensimmäisessä hiihtotunnelissa. Valitse itse, mikä sinua inspiroi. Jos kaipaat vinkkejä, me autamme sinua mielellämme.

Bongaa 500 markan maisema

Silloin, kun meillä vielä maksettiin markoilla, 500 markan setelin etupuolta koristi  Vuokatin upea maisema. Lähde etsimään ja ihailemaan tätä näkymää. Opaskartan avulla pääset perille joko pyöräillen, maastossa patikoiden, autoillen tai asfalttia pitkin kävellen. Kuvaa setelin maisema. Se näyttäytyy erilaisena jokaiselle, joka sitä katselee. Parhaat kuvat laitamme esille hotellin aulaan.

Millainen fiilis, sellaista puuhaa

Kainuulaista ruokaa ja lavatanssimeininkiä
Hotellin Kainuu-ravintola Kippo tarjoaa parhaista paikallisista aineksista valmistettuja  riista- ja kalaherkkuja. Savupirtin hämy ja kainuulaisen luonnon äänet taustalla tarjoavat elämyksiä muillekin kuin makuaisteille. Lauantai-iltaisin suosittelemme tutustumaan 2000-luvun lavatanssimeininkiin Naapurinvaaran Huvikeskuksessa, jo paikan upea sijainti on käynnin arvoinen.

Sinisiä ajatuksia
Hyvää kirjaa ei voita mikään. Vastaanotostamme voit lainata oman poikamme, kainuulaisen kirjailijasuuruuden Veikko Huovisen teoksia. Uppoudu kirjaan viihtyisässä huoneessamme tai vaikka peiton kera parvekkeella. Oman selityksesi maailman menoon, eli "sinisen ajatuksen", löydät ehkä varmimmin Vuokatin luonnossa lukiessasi. Sen, jota Konsta Pylkkänen kovasti etsi.

Hetkiä omaan hyvinvointiisi
Rentouta työn väsyttämät kädet kynsistudiolla tai kosmetologilla. Ota hetki oman kehosi hoitamiseen varaamalla aika fysioterapeutille tai osteopaatille. Katinkullan kylpylässä piristyy sekä keho että mieli. Ulko-oveltamme aukeaa kainuulainen luonto vaaroineen ja vesistöineen. Hengitä sen raikasta ilmaa ja nauti!

Viiletystä Vuokatin rinteillä ja Vihaisia lintuja
Meillä on 13 monipuolista rinnettä, joita laskea. Ja nykyaikaiset hissit, joilla nousta niille. Lautailijoille ja newschool-laskijoille tarjoamme SuperPipen ja striitin. Huippu-kuntoinen latuverkostomme taasen saa sivakoijat liikkeelle. Mikä viihdyttäisikään pikku väkeä paremmin kuin Angry Birds -aktiviteettipuistomme? Siellä riemuitsee koko perhe huonommallakin säällä, sillä puisto sijaitsee sisätiloissa.