Ravintolat

Amarillo Tikkurila

Karauta mukaan nauttimaan kaupungin parasta TexMexiä ja revittelemään baaribailauksen merkeissä. Amarillo on syntynyt syvällä Texasin sydämessä. Mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkulähteille, runsaiden makujen maailmaan. Amarillon aidolla asenteella tehty, reilun rohkea ruoka saa sombrerot tärisemään tyytyväisyydestä. Astu reilusti sisään ja nauti.

Night Vantaa K-18

Legendaarisen Original Sokos Hotel Vantaan alakerrassa juhlijoita tanssittaa huippu DJ:t Night Vantaan yökerhossa. Seuraa Facebookissa tapahtumia ja kilpailuja.

Tervetuloa bailaamaan!

 

Tulisuudelma K-18

Tulisuudelmassa kuunnellaan pop- ja rocktaivaan kirkkaimpia tähtiä, parhaita bilebändejä ja maamme eturivin iskelmäartisteja. Täällä juhlitaan hyvässä seurassa  yömyöhään. Tulisuudelma pitää kokea itse sillä sen tunnelmaa ei voi sanoin kuvailla. Musiikki on parasta livenä!

 

Pub Hertas

Pub Hertas on kodikas ja viihtyisä kohtaamis- ja ajanviettopaikka. Sporttia screeniltä, dartsia tai biljardia. Innokkaille esiintyjille karaokea Suomen parhaalla stagella. Kodikasta pubitunnelmaa tarjolla viikon jokaisena päivänä. Tule nauttimaan juuri sellaisena kuin olet.

 

Tilausravintolat

Original Sokos Hotel Vantaan tilausravintolat toimivat Tulisuudelmassa, Night Vantaassa, saunamaailmassa ja kabineteissa. Räätälöimme teille teidän näköiset juhlat asiantuntemuksella. Viihtyisät tilamme soveltuvat elämän eri tapahtumiin kuten häihin, juhlaillallisiin, pikkujouluihin, messutapahtumiin, merkkijuhliin, luokkakokouksiin tai vaikka illanviettojen pitopaikaksi.

puhelin
Soita 020 1234800 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hertaksentie 2 01300, Vantaa
location
Hertaksentie 2
01300, Vantaa
directions
parking