Ravintolat

Amarillo

Karauta mukaan nauttimaan kaupungin parasta TexMexiä ja revittelemään baaribailauksen merkeissä. Amarillo on syntynyt syvällä Texasin sydämessä. Mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkulähteille, runsaiden makujen maailmaan. Amarillon aidolla asenteella tehty, reilun rohkea ruoka saa sombrerot tärisemään tyytyväisyydestä. Astu reilusti sisään ja nauti.

Aukioloajat, menut ja muut tiedot löydät Amarillon nettisivuilta.

Amarillo Street Bar

Street Barimme on avoinna tilauksesta ryhmille.

Pidä omat yksityiset juhlat, sillä tarjoamme siihen mainiot puitteet. Tilaa varauksen yhteydessä Amarillosta hulppeat burgerit ja suositut drinksut!

Night Vantaa K-18

Legendaarisen Original Sokos Hotel Vantaan alakerrassa juhlijoita tanssittaa huippu DJ:t Night Vantaan yökerhossa. Seuraa Facebookissa tapahtumia ja kilpailuja.

Tervetuloa bailaamaan!

Avoinna:

pe-la 23-04
 

Tulisuudelma K-18

Tulisuudelmassa kuunnellaan pop- ja rocktaivaan kirkkaimpia tähtiä, parhaita bilebändejä ja maamme eturivin iskelmäartisteja. Täällä juhlitaan hyvässä seurassa ja yömyöhään. Tulisuudelma pitää kokea itse. Sen tunnelmaa ei voi sanoin kuvata. Tule Tulisuudelmaan, musiikki on parasta livenä, sillä tätä legendaarista paikkaa et voi olla kokematta!

Avoinna:

ti 20-00.30
pe-la 22-04

Tarkista aukioloajat ravintola Tulisuudelman sivuilta.


Pub Hertas

Pub Hertas on kodikas ja viihtyisä, koko kansan olohuone ja kohtaamis- ja ajanviettopaikka. Sporttia screeniltä, pelailla voi vaikka dartsia, black jackia, photoplaytä tai biljardia. Innokkaille esiintyjille karaokea Suomen parhaalla stagella. Kodikasta pubitunnelmaa tarjolla viikon jokaisena päivänä. Tule sellaisena kuin olet ja nauti.

Katso täältä esittelyvideo!

Avoinna:

su - pe 16-04
la 11-04

Tilausravintolat

Original Sokos Hotel Vantaan tilausravintolat toimivat Tulisuudelmassa, Night Vantaassa, saunamaailmassa ja kabineteissa. Räätälöimme teille teidän näköiset juhlat asiantuntemuksella. Viihtyisät tilamme soveltuvat elämän eri tapahtumiin kuten häihin, juhlaillallisiin, pikkujouluihin, messutapahtumiin, merkkijuhliin, luokkakokouksiin tai vaikka illanviettojen pitopaikaksi.

Kokoustilat

Kokoustilojen tiedot löytyvät kätevästi täältä

Pöytävaraukset

S-ryhmän ravintolamyynti:
puh. 020 1234 800, ma-pe klo 8-18

email. sales.helsinki@sok.fi

S-ryhmän kokousmyynti:
puh. 020 1234 600, ma-pe klo 8-18

email. ravintolamyynti@sok.fi

Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.


 

 

puhelin
Soita 020 1234 600 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hertaksentie 2 01300, Vantaa
location
Hertaksentie 2
01300, Vantaa
directions
parking