Pysäköinti

Ulkoparkkipaikka
Ulkoparkkipaikkoja löytyy hotellimme sisäpihalta. Sisäänajo Rosteninkatu 8 tai Pitkäkatu 41.

Hinta:

  • 10 €/vrk
  • 8 €/vrk  S-Card ja S-Card Premium -asiakkaille (punainen ja musta s-card jäsenkortti)

Toriparkki
Autoille löytyy maksullista sisäpaikoitustilaa Toriparkista, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Vaasan Toriparkki on yksi Suomen suurimmista pysäköintilaitoksista, jossa on 836 pysäköintipaikkaa kahdessa kerroksessa Vaasan ydinkeskustassa kauppatorin alla. etäisyys parkkhallin ja hotellin välillä on n. 350 m.

Hinta:
15 €/vrk
S-Cardilla 12 €/vrk

Osoite navigaattoriin:
Etelästä tullessa: Kauppapuistikko 15.
Pohjoisesta tullessa: Kauppapuistikko 10.

Ajo-ohjeet:
Ajo-ohjeet etelästä (Tampereen suunnasta) saapuessa: moottoritien jälkeen jatketaan Kauppapuistikkoa pitkin kaupunkia kohden. 30 metriä ennen toria ajokaistalta lähtee ramppi maan alle (torin alle).

Ajo-ohjeet pohjoisesta (Kokkolan suunnasta) saapuessa: kaupunkia lähestyttäessä tullaan maasillalle, jonka alitse kulkee rautatie. Maasillalla ajetaan vasemmalle kaistalle ja liikennevaloista käännytään vasemmalle Asemakadulle. Tämän jälkeen seurataan Toriparkki-kylttejä.

Sisäänajo:
Ajetaan ulkoa puomistolle, jossa painetaan painiketta, jolloin puomilaitteelta tulee pysäköintilippu ja puomi aukeaa. Pysäköintilippu tulee säilyttää ulosajoa varten.
Ajetaan sisään laitokseen ja valitaan vapaasti pysäköintipaikka joko ylä- tai alatasanteelta. Hotellin vastaanottoon ilmoitetaan pysäköimisestä ja maksu suoritetaan vastaanottoon, josta saa ulosajolipukkeen/ kulkukortin.

Ulosajo:
Kun pysäköinti on maksettu hotellin vastaanottoon, ulosajon yhteydessä ei tarvitse asioida automaattikassalla.
Aja suoraan puomistolle. Syötä ensin pysäköintilippu, jonka sait sisään ajaessa. Laite pyytää maksua - syötä vastaanotosta saatu ulosajolipuke. Puomi aukeaa ja auto voidaan ajaa ulos.

EasyPark:
Toriparkissa on käytössä myös mobiilimaksumahdollisuus yhteistyössä EasyParkin kanssa.
Mikäli, et halua käyttää automaattiseen rekisterikilven lukuun pohjautuvaa EasyPark mobiilipysäköintiä, vaan mieluummin käytät hotellin tarjoamaan hintaa, aktivoi EasyParkin sovellus pois päältä.

Korkeus:
Auton max. korkeus 2,3 m. 

Aukiolot:
ma-pe klo 7-21
la klo 7-18
su ja arkipyhät klo 10-18

Toriparkkiin pääsee ympäri vuorokauden! Jos Toriparkkiin ajetaan aukiolojen ulkopuolella (esim. arkena klo 21-07 välisenä aikana), katutasossa olevat ovet ovat kiinni. Ennen ovia on kuljettajan puolella tolppa, josta painetaan puhelinnappulaa. Näin saadaan puheyhteys valvomoon, josta avaavat ovet.

Esteettömyys:
Toriparkin ylemmältä tasolta löytyy kaksi liikkumisesteisen pysäköintipaikkaa. 

Sähköauton lataus:
Toriparkin alatasolla on 9 kpl sähköautojen latauspistettä, joista yhdessä on pikalatausmahdollisuus. Lataus toimii ympäri vuorokauden. Latauspisteet soveltuvat kaikille sähkö- ja hybridiautoille. Peruslataukseen sopivien tyypin 2 pisteiden enimmäisteho on 22 kW. DC-pikalaturin teho on puolestaan 50 kW ja siinä on pistokkeet CCS ja CHAdeMo -standardin autoille.

Sähköautojen lataamisen hinnasto:
AC-laturit: 15,0 c/kWh + 1,2 €/h+ pysäköintimaksu
DC-pikalaturi: 18,0 c/min + pysäköintimaksu

Sähköauton latauspaikkoja ei voi varata etukäteen.

Esteetön pysäköinti
Parkkihallista sekä Central rakennuksen takaa löydät invapaikat joista kulku hotelliin. 

 

puhelin
Soita +358 20 780 8860 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hovioikeudenpuistikko 21 65100, Vaasa
location
Hovioikeudenpuistikko 21
65100, Vaasa
directions
parking