Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Hotellit Vaasa – 2 hotellia

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Vallitsevasta tilanteesta johtuen sopeutamme toimintaamme. Tilanne Sokos Hotelleissa muuttuu jatkuvasti. Ajan tasalla olevan tiedon löydät täältä »

 

Original Sokos Hotel Royal Vaasa – elämää ja energiaa

Original Sokos Hotel Royal Vaasa sijaitsee keskellä kaupunkia, kauniin puistikon varrella. Vaasa on kätevän kompakti kaupunki, jossa kaikki tärkeä löytyy lyhyen kävelymatkan päästä. Hymyilevä henkilökuntamme opastaa sinut luontoretkille metsään tai merenrantaan, parhaisiin lenkkimaastoihin, torikahville tai kaupungin idyllisiin putiikkeihin ja kahviloihin. Elämäniloinen Vaasa tarjoilee energiaa monella tavalla!

Nälkä lähtee syömällä ja jano juomalla! Royal Vaasan monipuolinen ravintolamaailma tarjoaa loistavat puitteet niin arkeen kuin juhlaan. Piipahda syömään meksikolaista katuruokaa Wazacaan, poikkea irkkupub O'Malleysiin oluelle tai nauti Frans & Nicolen elämäniloisesta bistrotunnelmasta. Tilausravintolamme Central on toiminut tuhansien juhlien ja illallisten näyttämönä jo vuodesta 1941 saakka. Central-ravintolassa aloitat uuden päivän runsaan aamiaispöydän äärellä.

Tervetuloa energisten ihmisten elämäniloiseen hotelliin, Original Sokos Hotel Royal Vaasaan!

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat
Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Vaasan merellisissä maisemissa viihtyy koko perhe! Lasten suosikki Tropiclandia viilentää mukavasti kesäkuumalla ja lähialueen kotiseutumuseot tarjoavat ikkunan talonpoikaiselämään 1800-1900 -luvuilla. Vaasassa kaikki sujuu kuin Strömsössä - Strömsön huvilan idyllinen pihapiiri kun on kaikkien nautittavissa.