Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Hotellit Vaasa – 2 hotellia

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa -Maakunnan makein hotelli!

Tervetuloa Suomen parhaaseen Original-hotelliin!* Vaasan Vaakuna on tasokas ja persoonallinen hotelli kaupungin sydämessä. Sijainti torin laidalla ostoskeskuksen yhteydessä tarjoaa sinulle loistavat ostosmahdollisuudet. Maailmanperintöalue, saaristo ja luonto, ovat Vaasan ja sen ympäristön helmi. Tätä luonnonläheisyyttä haluamme sinun kokevan myös vieraanamme.

Tuletpa sitten Vaasaan työn merkeissä tai nauttimaan vapaa-ajasta, mikset valitsisi maakunnan makeinta hotellia? Juna-asema kivenheiton päässä ja loistavat sisäparkkitilat autolle mahdollistavat joustavan matkustamisen. Hotellin omalla kuntosalilla pääset purkamaan päivän paineet. Kulttuurinnälkäisille kaupunkimme tarjoaa mm. suomen- ja ruotsinkieliset teatterit. Tai yhdistä vaikkapa hotelli ja risteily. Uumajan runsas ostostarjonta on vain neljän tunnin laivamatkan päässä.

Toki voit tulla meille ihan vaan rentoutumaan. Yllätä vaikkapa ystäväsi ihanalla hotelliviikonlopulla. Teemahuoneemme ovat uniikkeja ja jotain todella arjesta poikkeavaa, kannattaa kokeilla. Hotellin ravintolamaailma tarjoaa herkullisia makunautintoja aina aamupalasta illalliseen.

Vaasan Vaakunassa haluamme yhä enemmän erottautua massasta, tehdä asioita suurella sydämellä ja olla originelli. Toivotamme sinut tervetulleeksi vieraaksemme, täällä sinä olet meille numero yksi!

(* Vaasan Vaakuna valittiin ketjun asiakastyytyväisyystutkimuksessa 2018 Original-hotellien parhaimmaksi.)

 

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Vaasan merellisissä maisemissa viihtyy koko perhe! Lasten suosikki Tropiclandia viilentää mukavasti kesäkuumalla ja lähialueen kotiseutumuseot tarjoavat ikkunan talonpoikaiselämään 1800-1900 -luvuilla. Vaasassa kaikki sujuu kuin Strömsössä - Strömsön huvilan idyllinen pihapiiri kun on kaikkien nautittavissa.