Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Hotellit Vaasa – 2 hotellia

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Hotellissamme on meneillään isot uudistustyöt, jotka on aloitettu Torni-osastamme, Hovioikeudenpuistikko 18 puolelta. Uudistuksessa luomme Royalista maakunnan mielenkiintoisinta hotellielämystä ja yhtä Suomen energiatehokkaimmista hotelleista.

Original Sokos Hotel Royalin lisäksi ravintolat Central ja O'Malley's palvelevat asiakkaita ensimmäisen vaiheen muutostöiden ajan (2/2023­–2/2024) kadun toisella puolella, osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 21. Hotellin vastaanotto sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa, hotellin sisäänkäynti löytyy Irish pub O'Malley's:n vierestä, katutasosta. Vastaanoton puhelinnumero on +358 20 1234619.

Voit seurata uudistustöiden etenemistä sekä kotisisivuille päivittyvien kuvien kautta että sometileillämme. Pahoittelemme työn äänistä mahdollisesti kuuluvaa meluhaittaa.

Hotelli uudistuu täysin vuosien 2023–2025 aikana

Original Sokos Hotel Royal on aurinkoinen ja energinen hotelli aivan Vaasan ytimessä. Hotelli uudistuu täysin vuosien 2023–2025 aikana. Hulppean valoisa atrium-aula, upea kattosauna, aurinkoiset huoneet, uudet ravintolat: tiedossa on maakunnan mielenkiintoisin hotellikokonaisuus!

Hotelliuudistuksen lähtökohtana on luoda Suomen energiapääkaupunkiin yksi maan energiatehokkaimmista hotelleista, mikä mahdollistetaan muun muassa maalämmöllä, omalla aurinkoenergialla ja paikallisten yritysten innovatiivisilla teknologiaratkaisuilla. Uudistus tehdään vaiheittain, ensin Torni-osassa vuoden 2023 aikana ja sitten Central-osassa vuosien 2024–2025 aikana. Uudistus on kokonaisuudessaan valmis vuoden 2025 aikana.

Vuonna 2023 sinua palvellaan lämminhenkisessä, perinteisessä Central-osassa. Herkullinen ja monipuolinen aamiainen tarjoillaan 2. kerroksessa, samassa ravintolassa voit nauttia myös lounasta tai illallista. O'Malley's pub on viihtyisä paikka yömyssylle energisen Vaasa-päivän päätteeksi.

Tervetuloa aurinkoiseen Royal Vaasaan!  Meillä sinua palvellaan ihanalla hymyllä, energisellä otteella ja onnellisia hotellielämyksiä luoden.

 

 

Hotellin uudistaminen käynnissä Original Sokos Hotel Royal Vaasassa! Näytä enemmän
Asiakassaunat sekä uima-allas ovat suljettuna hotellin uudistustyöstä johtuen! Näytä enemmän
Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat
Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Vaasan merellisissä maisemissa viihtyy koko perhe! Lasten suosikki Tropiclandia viilentää mukavasti kesäkuumalla ja lähialueen kotiseutumuseot tarjoavat ikkunan talonpoikaiselämään 1800-1900 -luvuilla. Vaasassa kaikki sujuu kuin Strömsössä - Strömsön huvilan idyllinen pihapiiri kun on kaikkien nautittavissa.