Menu

Pysäköinti

Vaikka hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, on tänne helppo saapua myös autolla. Voit kätevästi pysäköidä auton esimerkiksi Eskelin parkkihalliin osoitteessa Eskelinkatu 3. Halli sijaitsee vain noin 80 metrin päässä hotellista. Max. korkeus 1,90 m. Hotelliimme kulku tapahtuu ulkokautta.

Pysäköinti on maksullista ja pysäköintimaksu maksetaan hotellin vastaanottoon uloskirjautumisen yhteydessä. Pysäköintimaksu on 20 €/yö/auto. Työmatkustajien punaisella tai mustalla S-Cardilla paikoitus maksaa 18 €/yö/auto.

Halliin sisäänpääsyä varten tarvitset erillisen parkkikoodin. Tehdäksesi tulostasi ja pysäköinnistä vieläkin helpompaa, voit napata pysäköintikoodin tästä alta tai olla ennen tuloasi yhteydessä hotellin vastaanottoon joko soittamalla 010 786 4000 tai sähköpostilla seurahuone.turku@sokoshotels.fi. Näin voit halutessasi ajaa suoraan parkkihalliin saapuessasi.

Tämän päivän koodi on: 5987

Huomaathan, että pysäköintihallissa on Turun Seurahuoneelle varattuja, erikseen kyltein merkittyjä paikkoja, rajallinen määrä kerroksissa 0B sekä 4A ja 4B ja niitä ei voi varata etukäteen. Hotellimme ei vastaa mahdollisista paikoitussakoista, jotka aiheutuvat muille kuin hotellin paikoille pysäköimisestä. 


Mikäli tullessasi hotellimme paikat ovat täynnä tai haluat pysäköidä muualle, voit hyödyntää paikoitukseen esimerkiksi maksullisia kadunvarsipaikkoja, läheistä P-Louhi Parkkitaloa (Läntinen Pitkäkatu 12b) tai Turun Toriparkkia Kauppatorin alla Yliopistonkadulla. Näissä paikoitusmaksu hoidetaan suoraan katujen ja parkkihallien maksuautomaatteihin tai paikoitussovelluksien avulla. 

Tulosta pysäköintiohjeet tästä »


 

puhelin
Soita +358 10 786 4000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Humalistonkatu 2 20100, Turku
location
Humalistonkatu 2
20100, Turku
directions
parking