Ravintolat

Tee pöytävaraus ruokaravintoloihimme vaivattomasti netissä ao. linkeistä ja saat vahvistuksen sähköpostiisi tai tekstiviestinä.

Rapido Wiklund

Rapido on raikas ja maukas All Day Deli, jossa ruoka valmistetaan rennon reippaalla otteella. Nautiskele rennon raikkaassa ravintolassa burgereilla ja salaateilla, piipahda hakemaan kahvi tai smoothie tai tule porukalla afterworkeille. Rapido Wiklund sijaitsee Wiklundin 2. kerroksessa. Tervetuloa - nähdään Rapidossa!
Aukioloajat ja ajankohtaista tietoa löydät tästä >>

Trattoria Wiklund

Trattoria on iloa ruoasta ja jakamisesta, se on mielihyvää yhdessäolosta ja yhteisistä, tulevaisuuteen voimaa antavista hetkistä. Trattorian maut ja tunnelmat johdattavat sinut ja ystäväsi kohti parhaita yhteisiä kokemuksia. Trattoria palvelee Wiklundin 2. kerroksessa - Tervetuloa!
Aukioloajat ja ajankohtaista tietoa löydät tästä >>

VENN

VENN on viiniä ja ystäviä. VENNiin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa, töiden jälkeen tai unohtua vaikka koko illaksi. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Meille on monta syytä tulla; olipa kyseessä sitten after work, ystävät, treffit, pako arjesta tai juhlat ja hauskanpito. 
VENN avataan Wiklundin toiseen kerrokseen keväällä 2019.

Coffee House Wiklund

Coffee House on mainio vaihtoehto aamiaispaikaksi, ykkösvalinta päiväkahville ja vaikka rentoutumiselle viinilasin kera ystävän! Me Coffee Housessa uskomme, että maukkaimmat hetket syntyvät laadukkaista aineksista rakkaudella ja ammattitaidolla. Siksi Coffee Housesta saat aina ammattilaisen valmistaman kahvin ja teen sekä meillä paistetut croissantit ja itse valmistetut bagelit, toastit ja smoothiet. Meillä nautit kahvisi aina vastajauhetun tuoreena ja hyvällä omallatunnolla.
Aukioloajat ja ajankohtaista tietoa löydät tästä >>

Walo Rooftop Bar

Walo Roof Top Bar on samanaikaisesti sekä rouhea, rento että tyylikäs. Terassi on avoinna kelien salliessa, mutta itse kattobaari on ympärivuotinen vihreä keidas. Wiklundin kattobaari tarjoilee harkitun valikoiman tyylikkäitä juomia ja paikallisia snacksejä.
Walo Roof Top Bar avataan Wiklundin ylimpään kerrokseen keväällä 2019.

 

Lisätiedot ja varaukset:
Myyntipalvelu, Turku, puh. 02-337 381

puhelin
Soita +358 (0)2 337 3800 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Eerikinkatu 11 20100, Turku
location
Eerikinkatu 11
20100, Turku
directions
parking