Menu

Ravintolat

Tee pöytävaraus Trattoriaan vaivattomasti netissä ao. linkistä ja saat vahvistuksen sähköpostiisi tai tekstiviestinä.

Trattoria Wiklund

Trattoria on iloa ruoasta ja jakamisesta, se on mielihyvää yhdessäolosta ja yhteisistä, tulevaisuuteen voimaa antavista hetkistä. Trattorian maut ja tunnelmat johdattavat sinut ja ystäväsi kohti parhaita yhteisiä kokemuksia. Trattoria ja Trattoria Bar & parveke palvelevat Wiklundin 2. kerroksessa - Tervetuloa!
Aukioloajat ja ajankohtaista tietoa löydät tästä »

Coffee House Wiklund

Coffee House on mainio vaihtoehto aamiaispaikaksi, ykkösvalinta päiväkahville ja vaikka rentoutumiselle viinilasin kera ystävän! Me Coffee Housessa uskomme, että maukkaimmat hetket syntyvät laadukkaista aineksista rakkaudella ja ammattitaidolla. Siksi Coffee Housesta saat aina ammattilaisen valmistaman kahvin ja teen sekä meillä paistetut croissantit ja itse valmistetut bagelit, toastit ja smoothiet. Meillä nautit kahvisi aina vastajauhetun tuoreena ja hyvällä omallatunnolla.
Aukioloajat ja ajankohtaista tietoa löydät tästä »

Wine Bar Axel W

Wine Bar Axel W on rento, eurooppalaishenkinen all day -kortteliravintola Wiklundin katutasossa. Elämää täynnä oleva Turun kauppatorin jatke kutsuu viinille, kahville ja lounaalle - ihanaa on siis tarjolla aamusta iltaan.  #kohtaviinille
Aukioloajat ja ajankohtaista tietoa löydät tästä>>

Walo Rooftop Bar

Walo Rooftop Bar on samanaikaisesti sekä rouhea, rento että tyylikäs. Terassi on avoinna kelien salliessa, mutta itse kattobaari on ympärivuotinen vihreä keidas. Wiklundin kattobaari tarjoilee harkitun valikoiman tyylikkäitä juomia ja paikallisia snacksejä.
Aukioloajat ja ajankohtaista tietoa löydät tästä »

Hesburger Wiklund

Hesburger on erittäin tunnettu hampurilaisistaan sekä majoneeseistaan ja kastikkeistaan.

Hesburgerin ruoka tehdään puhtaista, tuoreista ja ensiluokkaisista raaka-aianeista ja se on monipuolista ja maukasta.

Tervetuloa herkuttelemaan!

 

puhelin
Soita +358300870040 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Eerikinkatu 11 20100, Turku
location
Eerikinkatu 11
20100, Turku
directions
parking