Menu

Esteettömyys ja lisäturvapainike

Meille jokaisen asiakkaan viihtyvyys on yhtä tärkeää. Original Sokos Hotel Wiklundilla on yhteensä kuusi liikuntarajoitteisille henkilöille suunniteltua hotellihuonetta.

Esteettömiä huoneita löytyy seuraavista huoneluokista, saatavuuden varmistamiseksi varattava etukäteen. 

  • 1 x Standard Queen (160 cm leveä vuode)
  • 2 x Standard Twin (2*100 cm leveä vuode)
  • 3 x Superior Twin (2*100 cm leveä vuode + lisäksi pedattava vuodesohva, josta mahdollisuus saada lisävuode kahdelle aikuiselle tai lapselle.)
  • huonetyyppien muista ominaisuukista lisätietoa tästä>>

Lisäturvapainike saatavissa huoneeseen

Liikuntaesteisille ja muille mahdollista lisäapua tarvitseville on nyt saatavilla yksinkertainen painike jolla saa yhteyden nopeasti hotellin vastaanottoon. Vedenpitävän painikkeen voi ottaa mukaan myös suihkuun ja se toimii huoneessa ja sen ulkopuolellakin. Esimerkiksi jos ei itse saa huoneen ovea auki, voi vastaanotosta saada apua nopeasti paikalle. Lisäturvan voi tilata etukäteen huonevarausta tehdessä, ja painikkeita voi kysyä vielä sisäänkirjautuessakin. Lisätietoja osoitteesta www.everon.fi.

Invapysäköintipaikat löytyvät sekä Aimo Park Wiklund -pysäköinnistä että Turun Toriparkin pysäköintihallista.

  • AImo Park WIklundin invapysäköintipaikat ovat lähellä tavaratalo Sokos WIklundin sisäänkäyntiä (ulkotasanne) ja S-market Wiklundin sisäänkäyntiä (parkkihalli). 
  • Turun Toriparkissa invapaikkoja on sijoitettu jokaisen porraskäytävän välittömään läheisyyteen, porraskäytävä B on hotellia lähinnä oleva uloskäynti.
  • Tutustu pysäköintivaihtoehtoihimme tarkemmin verkkosivujen kohdassa "pysäköinti">>

Huonevaraukset Sokos Hotels myyntipalvelusta puh. +358 300870 000, puhelun hinta (0,51€/min + pvm/mpm)  e-mail  sokos.hotels@sok.fi tai
suoraan hotellista puh. +358 10 7865000, e-mail wiklund.turku@sokoshotels.fi

puhelin
Soita 0107865000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Eerikinkatu 11 20100, Turku
location
Eerikinkatu 11
20100, Turku
directions
parking