Menu

Onnellisia unia by Sokos Hotels

Onnellisia unia by Sokos Hotels

Onnellisia unia by Sokos Hotels

Laadukas uni on tärkeä osa hyvinvointia ja terveyttä. Hyvin nukuttu yö mahdollistaa palautumisen edellisen päivän koitoksista ja uuden päivän aloittamisen virkeänä. Hyvässä palautumisessa on kyse kokonaisuudesta. Yksinkertaistaen, arkitekemisemme ratkaisee. Se, että huolehdit pääsääntöisesti nimenomaan arkisin hyvästä nukkumisesta, luo tukevan pohjan erinomaiselle jaksamiselle.
 
Haluamme, että vieraamme nukkuvat meillä entistä paremmin ja heräävät uuteen päivään onnellisina ja virkeinä. Jo yhdeksässä Sokos Hotellissa tarjoamme vieraillemme mahdollisuuden entistä parempiin uniin, Onnellisiin uniin by Sokos Hotels.
 
Huoneen tv:stä löytyy viisi videota parantamaan vieraamme unta. Kolmessa videossa Suomen johtava unilääkäri Henri Tuomilehto Coronaria Uniklinikaltalta kertoo miten hyvä ja onnellinen uni mahdollistuu ja miten siihen voi itse vaikuttaa. Kuntokeskus Liikku on tehnyt vieraillemme kaksi videota, joista toinen on illalle sopiva rauhoittava ohjelma ja toinen aamulle, jolla keho herää heti aamusta. 
 
"Usein ajatellaan, että hotellissa on hankala nukahtaa, kun ympäristö ja sen äänet ovat ainakin ensimmäisenä yönä vieraita. Mutta tosiasia on, että hotellissa voi nukkua jopa paremmin kuin kotona, kun tietyt arkielämään kuuluvat häiriötekijät puuttuvat ja huoneessa saa olla omassa rauhassaan. Lisäksi vuode on raikas, lämpötila yleensä sopiva nukkumiseen ja huone pimennettävissä kunnolla", Tuomilehto toteaa. "Hotellissa kannattaakin ottaa kaikki hyöty irti hyvistä nukkumispuitteista." 
 

Vieraamme valitsevat tyynynsä ja peitteensä

 
Huoneen Familon-vuoteeseen on pedattu pehmeä ja puolikorkea Familon-tyyny sekä lämmin ja ilmava Familon-peite. Vieraamme voi kuitenkin edullisesti tilata juuri itselleen mieluisan tyynyn tai peitteen vastaanotosta Familon-menusta. Valittavana on tyynyjä eri korkeuksilla ja teknisillä ominaisuuksilla sekä lämpöä tasaava tai viilentävä peite. Tyyny- ja peittovalikoima onnellisiin uniin löytyy huoneen TV:stä ja ne on helposti tilattavissa yhdellä puhelinsoitolla vastaanottoon.

Halutut tuotteet voi myös lisätä varaukseen jo varausvaiheessa niin sokoshotels.fistä, myyntipalvelusta kuin hotellista suoraan huonetta varatessa.
 

Lisäpalveluina voit ostaa seuraavat tuotteet:

 
Onnellisia unia by Sokos Hotels -paketti 30 €/yhdelle, 45 €/kahdelle
 • Valitsemasi Familon peite ja tyyny lisävalikoimastamme
 • Silmälaput ja korvatulpat  
 • Myöhäinen huoneenluovutus lähtöpäivänä klo 14 varaustilanteen salliessa 
 • Huoneaamiainen yhtenä aamuna vierailun aikana
 • Onnellisia unia -tee 
 • Univideot ja venyttelyvideot tv:ssä
 
Tyynyt 5 €/kpl
 • Lämpöä tasaava Familon Outlast Super / Familon Climate -tyyny on pehmeä ja normaalikorkuinen tyyny, joka tasaa kehon lämpötilan vaihteluita ja tuntuu aina sopivan lämpöiseltä. Nasalle kehitytetyn lämmönsäätelyteknologian ansiosta voit lopettaa tyynyn kääntelyn ja nukut aina optimaalisessa lämpötilassa.
 • Ergonominen älypehmustetyyny Familon Ergo -niskatyyny / Familon Memory -tyyny, jonka memory foam -täyte muotoutuu nukkujan mukaan. Se tukee niskaa erinomaisesti ja sopii kaikille vartalotyypeille kaikissa nukkuma-asennoissa. 
 • Viilentävä Familon Cool Organic / Familon Cool -tyyny, on suunniteltu viilentämään ja helpottamaan hikoilevan oloa. Siinä on sekä viilentävä kangas että täyte. Normaalikorkuisena se tukee niskaa kaikissa asennoissa. Viileä tyyny on valmistettu vastuullisesti 100 % luomupuuvillasta ja kierrätyskuidusta ja on myös allergiaystävällinen.
 • Familon Organic Princess -matalatyyny / Familon Original Flat -tyyny on laadukas ja testatusti turvallinen tyyny, joka sopii kouluikäisille lapsille sekä kaiken ikäisille vatsallaan ja selällään nukkujille. Se on valmistettu vastuullisesti 100 % luomupuuvillasta ja kierrätyskuidusta ja sopii myös allergikoille.
 • Erittäin korkea ja napakka, tikattu Familon Ultra -tikkityyny / Familon Original Extra High -tyyny. Korkea ja napakka kylkinukkujan tyyny, joka varmistaa hyvät yöunet sekä mukavuudellaan että vastuullisuudellaan. Laadukas tikattu tyyny on allergiaystävällinen ja valmistettu 100 % luomupuuvillasta ja kierrätyskuidusta.
 
Peitteet 5 €/kpl
 • Lämpöä säätelevä Familon Outlast Super -peite / Familon Climate -peitto on ylellinen ja muhkea, aina sopivan lämpöinen peitto, jonka dynaaminen lämmönsäätely tarjoaa syvän ja levollisen unen.
 • Viilentävä Familon Cool Organic -peite / Familon Cool Light -peitto on ihanan ohut ja kevyt. Sen täytekuitu ja erikoiskangas pitävät peiton viileän tuntuisena. Peiton päällinen on 100 % luomupuuvillaa ja täyte kierrätyskuitua.

 

Onnellisia unia by Sokos Hotels -paketti saatavilla näissä hotelleissa:
 
 • Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes
 • Original Sokos Hotel Kupittaa, Turku
 • Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka 
 • Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna
 • Original Sokos Hotel Tripla, Helsinki 
 • Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola
 • Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi
 • Original Sokos Hotel Wiklund, Turku
 • Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Lahti
 • Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, Turku

 


Kuntokeskus Liikku tarjoaa erinomaista laatua järkevään hintaan, yli 30 kuntokeskuksen voimin. Liikku tarjoaa asiakkailleen aina sujuvan treenin ja sen mahdollistavat väljät tilat, raikas ilma sekä laajat aukioloajat (joka päivä klo 5-23). Tutustu Liikkuun ilmaiseksi ma-ke klo 16-19. www.liikku.fi
 

 
Coronaria Uniklinikka terveellisen unen asiantuntija. Kokeneet ja uneen perehtyneet lääkärimme ja hoitajamme auttavat kaikissa uneen liittyvissä ongelmissa. Coronaria Uniklinikalta saa diagnoosin ja hoidon nopeasti. Meiltä voi myös ostaa tai vuokrata CPAP-laitteen. www.coronaria.fi/uniklinikka


Familon on jo vuodesta 1966 Familon ollut osa suomalaisten hyvinvointia. Familon luo tuotteita, jotta me kaikki nukkuisimme ja voisimme paremmin. Tuotteissamme nukutaan monissa paikoissa, joissa tarpeita on yhtä paljon kuin nukkujiakin. Familon haluaa olla paras petikaverisi niin kotona kuin kodin ulkopuolellakin. www.familon.fi