Menu

"Onnellistaminen vaatii
herkkyyttä ja heittäytymistä."

Hurmaavin tehtävämme on onnellistaminen

Me täällä Sokos Hotelleissa haluamme saada ihmiset rakastamaan hotelleja. Sen eteen on tehty töitä vuosia ja tulemme tekemään jatkossa vielä enemmän. Herkkyydellä ja heittäytymällä. Tarjoamalla vieraillemme enemmän kuin he osaavat pyytää ja ylittämällä heidän odotuksensa kerta toisensa jälkeen, myös silloin kun he sitä vähiten odottavat.

Parhaimmillaan tämä pieni asiakaskohtaaminen jättää huikean muistijäljen. Vieras lähtee meiltä onnellisempana ja paremmalla mielellä kuin oli saapuessaan. Samalla hän jakaa hyvää mieltä myös ympärilleen. Siitä syntyy onnellisuuden kierre. Sanapari on suuri, mutta sitä me aidosti tavoittelemme. Emme siis puhu rakastumisesta vain lämpimiksemme, vaan koska uskomme siihen, että työllämme on merkitys. Parhaimmillaan meidän hotellit tekevät ihmisistä onnellisempia ja elämästä parempaa. Se jos mikä on tavoittelemisen arvoinen tehtävä.

Tervetuloa Sokos Hotelliin maailman onnellisin kansa!

 

Onnellinen elää hetkessä!

"Onnellinen ihminen osaa olla kiitollinen ja iloinen siitä, mitä elämä antaa juuri tällä hetkellä. Ilo löytyy pienistäkin asioista." – Onnellisuusprofessori Markku Ojanen. Lue lisää »