Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Uusi hotellityyppi. Maksat vain siitä mitä tarvitset.

Asiakkaittemme pyynnöstä päätimme rikkoa alan konventioita ja lanseerata asiakkaille jotain aivan uutta. Uudessa flexible service -hotellikategoriaa edustavassa Heymossa hotellivieraat maksavat vain siitä, mitä he tarvitsevat. Heymossa yöpyessään asiakas päättää itse, mistä palveluista haluaa maksaa ja mistä niitä ostaa hotellista vai hotellin ulkopuolelta.

  • Heymosta löydät palveluja, joita hyödyntäen voit tehdä vierailustasi oman näköisesi.
  • Heymon aulasta, Heymon Kitchenistä, löydät ruokaa ja juomaa 24/7 tai voit tulla nauttimaan kahvia tai teetä – huonehintaasi kuuluen.
  • Huonekerroksilla on älykaapit, joista löydät monia mukavuustuotteita mm. laajemman valikoiman hiustenhoitotuotteita, kylpytakit ja tossut, hygieniatuotteita.
  • Heymon Social Space on jatkumo huoneellesi, jossa on lisätilaa rentoutua, hengailla, työskennellä rauhallisemmassa ympäristössä.
  • Heymossa saat myös henkilökohtaista palvelua 24/7. Fixerimme auttavat hotellin sisällä ja antavat vinkkejä palveluista seiniemme ulkopuolella.

Heymo-hotellin tilat on pyritty mahdollisimman laajasti hyödyntämään vieraidemme viihtymiseen – kannattaa kokeilla Heymon jumpparappusia ja kuntokeskus Liikun jumppaohjeita.