Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Uusi hotellityyppi. Maksat vain siitä mitä tarvitset.

Asiakkaittemme pyynnöstä päätimme rikkoa alan konventioita ja lanseerata asiakkaille jotain aivan uutta. Uudessa flexible service -hotellikategoriaa edustavassa Heymossa hotellivieraat maksavat vain siitä, mitä he tarvitsevat. Heymossa yöpyessään asiakas päättää itse, mistä palveluista haluaa maksaa ja mistä niitä ostaa hotellista vai hotellin ulkopuolelta.

Heymosta löydät palveluja, joiden voit tehdä vierailustasi oman näköisesi. 

  • Heymon aulasta, Heymon Kitchenistä, löydät ruokaa ja juomaa 24/7 tai voit tulla nauttimaan kahvia tai teetä – huonehintaasi kuuluen. 
  • Huonekerroksilla on automaatit, joista löydät monia mukavuustuotteita mm. laajemman valikoiman hiustenhoitotuotteita, kylpytakit ja tossut, hygieniatuotteita. 
  • Heymon Social Space on jatkumo huoneellesi, jossa on lisätilaa rentoutua, hengailla, työskennellä rauhallisemmassa ympäristössä. 
  • Heymo-hotellin tilat on pyritty mahdollisimman laajasti hyödyntämään vieraidemme viihtymiseen – kannattaa kokeilla Heymon jumpparappusia ja kuntokeskus Liikun jumppaohjeita. 

Kannustamme vieraitamme tutustumaan kaupunkiin, ei vain hotelliin. Löydät seiniemme ulkopuolelta palveluja, ja Fixerimme auttavat löytämään niistä itsellesi sopivan. Heymo-hotellit haluavat toimia alustana kaupungin ja hotellin lähialueen kokemiseen.