Menu

Tietoa meistä

Tietoa meistä

 Sokos Hotels

Sokos Hotels lyhyesti

Sokos Hotels – yksilöllinen monille

Ihmiset ovat erilaisia. Sen lisäksi yksi ihminen on monta ihmistä. Ja erilaiset ihmiset janoavat erilaisia hotelleja ja hotellikokemuksia. Siksi olemme rakentaneet neljä täysin erilaista hotellityyppiä: Original, Break, Solo ja Heymo.

Original-hotelliin on helppo samaistua, sillä se ymmärtää suomalaista mielenmaisemaa; se ottaa sinut vastaan ihmisenä, ei varausnumerona. Se palvelee, pitää huolta ja välittää – se on sydämellisesti suomalainen.

Break-hotelli on enemmän kuin vain pelkkä hotelli. Se voi olla myös kylpylä tai laskettelukeskus ja se kutsuu puoleensa niin vapaa- kuin työajallakin. Se on paljon kaivattu tauko ja osa rentouttavaa tai aktiivista irtiottoa arjen keskellä. Break on iloa, aikaa ja energiaa: sen tärkein tehtävä on ladata akut – Breakista lähtee aina energisempänä kuin sinne saapuu.

Solo-hotelli on joko klassikko tai syntyy sellaiseksi. Se on paljon muutakin kuin rakennus ja osoite, sillä on ainutlaatuinen luonne ja persoona. Ja mikä tekee Solo-hotellista vielä yksilöllisemmän hotellikokemuksen, on sen aina sydämellinen ja paikallisilla mausteilla personoitu palvelu.

Heymo-hotellit ovat jotain aivan uutta. Heymo on matkustajan paras mahdollinen tukikohta, jossa rentoudut ja nukut, kaupungilla on kaikki muu. Panostammekin siihen, mitä kaupungilta ei löydy – sänkyyn, joka on niin hyvä, ettet halua nousta siitä. Heymo-hotellissa sinä päätät aikataulut ja palvelut joita haluat käyttää. Valintasi teet kätevästi digitaalisesti 24/7. Ensimmäinen Heymo-hotelli avataan keväällä 2022 Espoon Keilaniemeen.

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin, luotetuin ja arvostetuin hotelliketju, johon kuuluu 44 hotellia Suomessa ja 1 Tallinnassa. Kaikki hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella.