Menu

Tietoa meistä

Tietoa meistä

 Sokos Hotels

Sokos Hotels lyhyesti

Sokos Hotels – yksilöllinen monille

Ihmiset ovat erilaisia. Sen lisäksi yksi ihminen on monta ihmistä. Ja erilaiset ihmiset janoavat erilaisia hotelleja ja hotellikokemuksia. Siksi olemme rakentaneet neljä täysin erilaista hotellityyppiä: Original, Break, Solo ja Heymo.

Original-hotelliin on helppo samaistua, sillä se ymmärtää suomalaista mielenmaisemaa; se ottaa sinut vastaan ihmisenä, ei varausnumerona. Se palvelee, pitää huolta ja välittää – se on sydämellisesti suomalainen. Tutustu Original-hotelleihin »

Break-hotelli on enemmän kuin vain pelkkä hotelli. Se voi olla myös kylpylä tai laskettelukeskus ja se kutsuu puoleensa niin vapaa- kuin työajallakin. Se on paljon kaivattu tauko ja osa rentouttavaa tai aktiivista irtiottoa arjen keskellä. Break on iloa, aikaa ja energiaa: sen tärkein tehtävä on ladata akut – Breakista lähtee aina energisempänä kuin sinne saapuu. Lue lisää Break-hotelleista »

Solo-hotelli on joko klassikko tai syntyy sellaiseksi. Se on paljon muutakin kuin rakennus ja osoite, sillä on ainutlaatuinen luonne ja persoona. Ja mikä tekee Solo-hotellista vielä yksilöllisemmän hotellikokemuksen, on sen aina sydämellinen ja paikallisilla mausteilla personoitu palvelu. Tutustu Solo-hotelleihin »

Heymo-hotellit ovat jotain aivan uutta. Heymo on matkustajan paras mahdollinen tukikohta, jossa rentoudut ja nukut, kaupungilla on kaikki muu. Panostammekin siihen, mitä kaupungilta ei löydy – sänkyyn, joka on niin hyvä, ettet halua nousta siitä. Heymo-hotellissa sinä päätät aikataulut ja palvelut joita haluat käyttää. Valintasi teet kätevästi digitaalisesti 24/7. Ensimmäinen Heymo-hotelli avatui keväällä 2022 Espoon Keilaniemeen. Heymo-hotelleista lisää täällä »

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin, luotetuin ja arvostetuin hotelliketju, johon kuuluu 45 hotellia Suomessa ja 1 Tallinnassa. Kaikki hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella.