Menu

Tietoa meistä

Tietoa meistä

 Sokos Hotels

Sokos Hotels lyhyesti

Sokos Hotels – yksilöllinen monille

Ihmiset ovat erilaisia. Sen lisäksi yksi ihminen on monta ihmistä. Ja erilaiset ihmiset janoavat erilaisia hotelleja ja hotellikokemuksia. Siksi olemme rakentaneet neljä täysin erilaista hotellityyppiä: Original, Break, Solo ja Heymo.

Original-hotelliin on helppo samaistua, sillä se ymmärtää suomalaista mielenmaisemaa; se ottaa sinut vastaan ihmisenä, ei varausnumerona. Se palvelee, pitää huolta ja välittää – se on sydämellisesti suomalainen.

Break-hotelli on enemmän kuin vain pelkkä hotelli. Se voi olla myös kylpylä tai laskettelukeskus ja se kutsuu puoleensa niin vapaa- kuin työajallakin. Se on paljon kaivattu tauko ja osa rentouttavaa tai aktiivista irtiottoa arjen keskellä. Break on iloa, aikaa ja energiaa: sen tärkein tehtävä on ladata akut – Breakista lähtee aina energisempänä kuin sinne saapuu.

Solo-hotelli on joko klassikko tai syntyy sellaiseksi. Se on paljon muutakin kuin rakennus ja osoite, sillä on ainutlaatuinen luonne ja persoona. Ja mikä tekee Solo-hotellista vielä yksilöllisemmän hotellikokemuksen, on sen aina sydämellinen ja paikallisilla mausteilla personoitu palvelu.

Heymo-hotellit ovat jotain aivan uutta. Heymo on matkustajan paras mahdollinen tukikohta, jossa rentoudut ja nukut, kaupungilla on kaikki muu. Panostammekin siihen, mitä kaupungilta ei löydy – sänkyyn, joka on niin hyvä, ettet halua nousta siitä. Heymo-hotellissa sinä päätät aikataulut ja palvelut joita haluat käyttää. Valintasi teet kätevästi digitaalisesti 24/7. Ensimmäinen Heymo-hotelli avataan keväällä 2022 Espoon Keilaniemeen.

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin, luotetuin ja arvostetuin hotelliketju, johon kuuluu 48 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Kaikki hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella.