Menu

Tietoa meistä

Tietoa meistä

                  Sokos Hotels

Sokos Hotels lyhyesti

Sokos Hotels – yksilöllinen monille

Onneen on yhtä monta polkua kuin on ihmisiäkin. Siksi me Sokos Hotelleilla olemme rakentaneet neljä täysin erilaista hotellityyppiä, joita yhdistää yksi tehtävä: onnellistaminen.

Original on sitä, mitä osaat odottaa: sydämellisen paikallinen. Se on juurtunut lähikulttuuriin ja ojentaa mielellään sen hedelmiä myös sinulle – olitpa sitten töissä tai vapaalla. Original on sopivan tuttua ja tarpeeksi erilaista. Tutustu Original-hotelleihin »

Break on virkistävä tauko tavallisesta ja enemmän kuin pelkkä hotelli. Se on lepoa ja menoa: poreita altaassa ja lasissa, hyppelyä mäessä ja keikalla sekä kokouksia työ- ja ravintolapöydän äärellä. Breakissa voit ottaa ilon irti elämästä ja tuplata sen. Lue lisää Break-hotelleista »

Soloa on mahdoton monistaa. Se on sata vuotta viilattuja yksityiskohtia ja palvelua, jotka saavat jokaisen tuntemaan olonsa presidentiksi – jos ei ole sellainen jo valmiiksi. Jokainen Solo on uniikki tarina, jonka päähenkilö olet sinä. Perehdy Solo-hotelleihin »

Heymo kääntää tutun päälaelleen ja raottaa verhoja tulevaisuuden hotellikokemukseen. Se on hotelli, jossa sinä kohtaat digitaalisuuden ja modernin laadun parhaat puolet. Lisäksi Fixer auttaa sinua näkemään kaupungin uudessa valossa. Heymo on matkustajan paras mahdollinen tukikohta. Opi lisää Heymo-hotelleista »

Sokos Hotels on maamme suurimpia hotelliketjuja, johon kuuluu 45 hotellia Suomessa ja yksi Tallinnassa. Kaikki hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella.