Menu

Tutustu edullisesti Sokos Hotelleihin!

Matkatoimiston edustaja, tervetuloa tutustumaan Sokos Hotelliin!

Ihmiset ovat erilaisia. Ja erilaiset ihmiset janoavat erilaisia hotelleja ja hotellikokemuksia. Siksi meillä on neljä täysin erilaista hotellityyppiä: Original, Break, Solo ja Heymo.

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin, luotetuin ja vastuullisin hotelliketju, johon kuuluu 45 hotellia Suomessa ja yksi Tallinnassa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai vapaa-ajan kohteissa hyvien liikenneyhteyksien varrella.  

 

Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan hotelleihimme edulliseen tutustumishintaan. Hintaan sisältyy herkullinen aamiainen (ei koske Heymo 1:tä) sekä asiakassaunan löylyt hotellikohtaisesti. Varauskoodi: FAMTRP23


Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Täytä varauskoodiksi FAMTRP23. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse "Fam Trip -hinta" sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

 

Tutustumishinta on voimassa vuonna 2023 päivittäin saatavuuden mukaan kaikissa Suomen ja Tallinnan Sokos Hotelleissa. Hinta on tarkoitettu matkatoimistovirkailijoiden ja muiden välittäjien henkilökunnan tutustumishinnaksi heidän vapaa-ajan matkoillaan ja varattavissa ainoastaan sokoshotels.fi -sivuston kautta.

Hintaan ei voi liittää muita alennuksia tai etuja. Kaikista lisävuoteista veloitetaan hotellin määrittelemä lisävuode-/lisähenkilöhinta. Hinnasta myönnetään S-Etukortilla Bonusta. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Hotelliin saavuttaessa on esitettävä matkatoimiston ID-kortti.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.