Ravintolat

Hotellissa on kolme ravintolaa: katutasossa tunnelmallisissa veturitalleissa seurustelu- ja ruokaravintola Paja Bar ja ruokaravintola Grill it! sekä hotellin ylimmässä, 25. kerroksessa seurusteluravintola Moro Sky Bar.

 

Paja Bar

Paja Bar on kunnianosoitus Manserockille. Tunnelmaltaan rentoa ja vapaamuotoista ravintolaa ovat olleet luomassa Manserockin legendat Popeda, Eppu Normaali ja Yö. Paja Barin seiniä koristavat muun muassa Juice Leskisen kaksi legendaarista kitaraa. Paja Barin juomavalikoimaa täydentävät Pyynikin Käsityöläispanimon yksinoikeudella Torni Tampereelle panemat useat oluet, kuten Heijari ja Pajavasara. Aidon Manserock-elämyksen viimeistelee vinyylilevyjä soittava jukebox. Manserockin fiiliksiin voit heittäytyä myös Paja Barin oman CD:n tahtiin, sen saat kotiin vietäväksi hintaan 15 €! Paja Barin terassi on avoinna kesäaikaan.

 

Grill it!

Ruokaravintola Grill it! on erikoistunut laadukkaisiin grilliruokiin. Keittiön aito puuhiiligrilli antaa ruokiin omintakeisen, ehdan maun. Lapset voivat valita ruoka-annoksensa omalta listalta. Grill it!:ssä tarjoillaan myös hotellin tasokkaat aamiainen ja lounas. Ravintolan sisustuksessa on säilytetty alkuperäisen veturitallin elementtejä. Esimerkiksi veturitallin jykevät tiilipilarit on muurattu vuoden 1874 tiilistä, jotka kunnostettiin takaisin pilareihin. Ravintolan suuret ikkunat avautuvat etupihalle, jossa on entiseen loistoonsa kunnostettu kääntöpöytä, jolla veturit aikanaan on ohjattu sisään veturitalliin.


Moro Sky Bar

Huikaisevat maisemat ympäri kaupunkia tarjoavasta Moro Sky Barista on tullut nähtävyys jo itsessään: se on Tampereen ensimmäinen skybar sekä Suomen korkeimmalla sijaitseva baari Tyylikkään sporttisesti sisustetun 25. kerroksen skybarin yksi kiinnostavista yksityiskohdista on Sankareiden seinä. Se kumartaa tamperelaisille olympiamitalisteille, kuten ensimmäiselle tamperelaiselle olympiavoittajalle Verner Järviselle. Raikkaiden juomien lisäksi Moro Sky Barissa tarjoillaan kesäaikaa lukuun ottamatta keittolounasta, ja iltapäiväisin tarjolla on vaihteleva valikoima makeita leivonnaisia. Moro Sky Barin korkeuksiin on kaikilla hotellivierailla ja kaupunkilaisilla aina vapaa pääsy, minkä vuoksi sinne ei oteta pöytävarauksia eikä sitä voi vuokrata yksityistilaisuuksiin.

 

puhelin
Soita 0300 870 030 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Ratapihankatu 43 33100, Tampere
location
Ratapihankatu 43
33100, Tampere
directions
parking