Menu

Pysäköinti

Meillä on kaksi eri pysäköintivaihtoehtoa asiakkaillemme:
 
Pysäköintihalli P-Tullintori hotellin vieressä. Sisäänajo sijaitsee hotellin takana osoitteessa Åkerlundinkatu 10. Tallin max. korkeus on 2,2m. Hallissa on hotellin sisäänkäynti Tullintorin sisäänkäyntiä vastapäätä, katettu kulkureitti suoraan hotelliin.
 
Hinta Moovy-sovelluksen kautta on 21€/vrk, mahdolliset vuorokausipysäköinnin ylittävät tunnit ovat lisämaksullisia. Vuorokausihinta on yhtäjaksoiselle pysäköinnille, mikäli autolla ajaa välillä ulos hallista, alkaa uusi pysäköintitapahtuma, josta menee erillinen maksu. Maksuautomaattiin maksettaessa hinta on 24€/vrk.
 
Mikäli haluat maksaa pysäköinnin huonelaskun yhteydessä – ilmoita rekisterinumero vastaanottoon. Hinta on 25€/vrk (S-Card asiakkaille 22€/vrk). Mikäli pysäköintiaika ylittää vuorokauden, ylimenevä aika tulee maksaa hallin maksuautomaattiin. Hotelliin maksetun vuorokauden aikana voi myös ajaa hallista sisään ja ulos samalla maksulla.
 
Lisäksi hotellin takapihalla (ajo Ratapihankadulta Paja Kongressikeskuksen ja S-Marketin välistä) on 20 ulkopaikkaa, hinta 25€/vrk, joka maksetaan hotellin vastaanottoon (S-Cardilla 22€/vrk). Ilmoitattehan auton rekisteritunnuksen vastaanottoon saapuessanne. Takapihalla on myös invapysäköintipaikka.
 
Huomioithan, että hotellimme lähistöllä on useita yleisiä pysäköintialueita, jotka ovat maksullisia vuorokauden ympäri ja maksu tulee suorittaa välittömästi pysäköinnin jälkeen joko maksuautomaattiin tai sovelluksella. Vastaanottomme edessä on 15min paikat lyhyeen pysäköintiin, jotta tarvittaessa voi poiketa vastaanotossamme tiedustelemassa tarkempia pysäköintiohjeita hotellin sopimuspysäköintipaikoille.
 
Sähköauton lataus
 
Hotellin takapihan pysäköintialueella on sähköauton latauspaikkoja 4kpl. Paikkoja ei ole mahdollista varata etukäteen. Hinta pysäköintimaksun lisäksi 5€/kerta. Ilmoita latauspisteen numero vastaanottoon pysäköinnin jälkeen niin aktivoimme latauspaikan.

 

puhelin
Soita 0300 870 030 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Ratapihankatu 43 33100, Tampere
location
Ratapihankatu 43
33100, Tampere
directions
parking