Pysäköinti

Kaksi eri pysäköintimahdollisuutta vieraillemme:

Pysäköintihallissa P-Tullintorilla hotellin vieressä 600 parkkipaikkaa; hinta hotelliasukkaille 21 €/vrk. Lippu otetaan puomilta mukaan ja maksetaan hotellin vastaanottoon, autolla voi välillä poistua hallista vastaanotosta saatavalla vuorokausilipukkeella. Sisäänajo sijaitsee hotellin takana osoitteessa Åkerlundinkatu 10. Tallin max. korkeus on 2,2m. Hallissa on hotellin sisäänkäynti Tullintorin sisäänkäyntiä vastapäätä, katettu kulkureitti suoraan hotelliin.

Lisäksi hotellin takapihalla (ajo Ratapihankadulta Paja Kongressikeskuksen ja S-marketin välistä) on 20 ulkopaikkaa, hinta myös 21 €/vrk, joka maksetaan hotellin vastaanottoon. Ilmoitattehan auton rekisteritunnuksen vastaanottoon saapuessanne. Takapihalla myös invapysäköintipaikka.

 

Sähköauton lataus

Hotellin takapihan pysäköintialueella sähköauton latauspaikkoja 4 kpl. Paikkoja ei ole mahdollista varata etukäteen. Hinta pysäköintimaksun lisäksi 5 €/ kerta. Ilmoita latauspisteen numero vastaanottoon pysäköinnin jälkeen niin aktivoimme latauspaikan.

 

Huomioithan, että hotellimme lähistöllä on useita yleisiä pysäköintialueita, jotka ovat maksullisia vuorokauden ympäri ja maksu tulee suorittaa välittömästi pysäköinnin jälkeen joko maksuautomaattiin tai sovelluksella. Vastaanottomme edessä on 15min paikat lyhyeen pysäköintiin, jotta tarvittaessa voi poiketa vastaanotossamme tiedustelemassa tarkempia pysäköintiohjeita hotellin sopimuspysäköintipaikoille.

puhelin
Soita 0300 870 030
location
Ratapihankatu 43 33100, Tampere
location
Ratapihankatu 43
33100, Tampere
directions
parking