Menu

Ravintolat

Hotelli Villan rauhallisesta aulabaarista voi virkistävien juomien lisäksi ostaa purtavaa pieneen nälkään. Tarjolla on kuumia ja kylmiä juomia sekä ihania bageleita ja smoothieta pieneen nälkään.

Hyvän ruuan ystäville löytyy kolme uniikkia ravintolaa hotelli Villan vieressä sijaitsevasta Solo Sokos Hotel Torni Tampereesta: katutasossa tunnelmallisissa veturitalleissa on seurustelu- ja ruokaravintola Paja Bar ja ruokaravintola Grill it! sekä hotellin ylimmässä, 25. kerroksessa kuuluisa kohtaamispaikka Moro Sky Bar.

Grill It! Paja Tampere

Ruokaravintola Grill It! on erikoistunut laadukkaisiin grilliruokiin. Keittiöstä löytyy aito puuhiiligrilli, joka antaa ruokiin omintakeisen, ehdan maun. Lapsille on tarjolla oma lista.

Paja Bar

Paja Bar on kunnianosoitus Manserockille. Paja Barin juomavalikoimaa täydentävät Pyynikin Käsityöläispanimon yksityisoikeudella Torni Tampereelle panemat useat oluet. Paja Barissa pääset kuuntelemaan livemusaa joka perjantai ja lauantai, showtime 22:30. Paja Barin terassi on avoinna kesäaikaan. 

Moro Sky Bar

Tyylikkääseen 25. kerroksen Moro Sky Bariin kannattaa mennä ihastelemaan huikeat maisemat. Raikkaiden juomien lisäksi Moro Sky Barissa tarjoillaan arkisin keittolounasta, ja iltapäivisin saatavilla on valikoima makeita leivonnaisia.

 

Paja Bar on kunnianosoitus Manserockille. Tunnelmaltaan rentoa ja vapaamuotoista ravintolaa ovat olleet luomassa Manserockin legendat Popeda, Eppu Normaali ja Yö. Paja Barin seiniä koristavat muun muassa Juice Leskisen kaksi legendaarista kitaraa, ja ruokalistalle on kerätty rokkareiden omia suosikkiannoksia. Paja Barin juomavalikoimaa täydentävät Pyynikin Käsityöläispanimon yksinoikeudella Torni Tampereelle panemat useat oluet, kuten Heijari ja Pajavasara. Aidon Manserock-elämyksen viimeistelee vinyylilevyjä soittava jukebox. Manserockin fiiliksiin voit heittäytyä myös Paja Barin oman CD:n tahtiin, sen saat kotiin vietäväksi hintaan 15 €! Paja Barin terassi on avoinna kesäai

puhelin
Soita 0300 870 030 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Sumeliuksenkatu 14 33100, Tampere
location
Sumeliuksenkatu 14
33100, Tampere
directions
parking