Pysäköinti

Auton suosittelemme parkkeeraamaan hotellin vieressä sijaitsevaan parkkihalliin P-Tullintorille. Pysäköintihallissa vieressä 600 parkkipaikkaa. Sisäänajo sijaitsee hotellin vieressä osoitteessa Åkerlundinkatu 10. Tallin max. korkeus on 2,2m. Hallissa on hotellin sisäänkäynti Tullintorin sisäänkäynnin viereisestä portaikosta noustessa kansialuueelle, josta katettu kulkureitti suoraan hotelliin. Pysäköintiä hallinnoi Finnpark.

Suosittelemme käyttämään pysäköintimaksuun Moovy-pysäköintisovellusta tai parkkihallin maksuautomaattia. Hallissa on käytössä automaattinen rekisteritunnistus. Hinta Moovy-sovelluksen kautta tai hallin automaattiin maksettaessa on 21€/vrk, mahdolliset vuorokausipysäköinnin ylittävät tunnit ovat lisämaksullisia.

Mikäli haluat maksaa pysäköinnin huonelaskun yhteydessä - ilmoita rekisterinumero vastaanottoon. Hinta 22€/vrk. Mikäli pysäköintiaika ylittää vuorokauden ylimenevä aika tulee maksaa hallin maksuautomaattiin., jossa pysäköinti maksaa 22 €/vrk, S-Card-asiakkaille 19 €/vrk. HInnat eivät kerrytä S-etukorttilla bonusta.


Sähköauton lataus

Solo Sokos Hotel Tornin takapihan pysäköintialueella on sähköauton latauspaikkoja 4 kpl. Paikkoja ei ole mahdollista varata etukäteen. Hinta on pysäköintimaksun (22€/vrk) lisäksi 5 €/ kerta. Ilmoita latauspisteen numero sekä auton rekisteri numero vastaanottoon heti pysäköinnin jälkeen niin aktivoimme latauspaikan sekä pysäköinnin.

P-Noutoparkki. Osoite Ratapihankatu 39 C. Vuorokausihinta 35 €. Etäisyys hotellilta n. 450m.
Tullinpäädyssä sijaitseva Noutoparkki on varustettu 50 sähköautojen lataustolpalla. Nopeita (22 kW) latauspisteitä on 10 ja hitaampia 1,8 (kW) 40. Lataus toimii eParking-sovelluksella. Pysäköinnin voi maksaa Moovy-sovelluksella tai korttimaksulla.

 

Liikuntaesteisen pysäköintilupa

Osoittesta Åkerlundinkatu 10 pääsee ajamaan ylös ramppia Tullintorin kansipysäköinti alueelle. Kauppakeskuksen pääovien vieressä on molemmin puolin kaksi kappaletta liikuntaesteisten pysäköintiin suunnattuja leveämpiä parkkiruutuja. Muuten ylätason parkki on ympärivuorokauden maksullinen pysäköinti alue ja alueella noudatetaan normaalia tieliikennelakia.

 

 

puhelin
Soita 0300 870 030 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Sumeliuksenkatu 14 33100, Tampere
location
Sumeliuksenkatu 14
33100, Tampere
directions
parking