Ravintolat

Amarillo

Amarillo tarjoaa kaupungin parasta texmex-ruokaa. Lista on monipuolinen ja annokset tuhteja, alusta loppuun saakka itse valmistettuja. Viikonloppuiltaisin Amarillo toimii iltaravintolana ja juhlijoita hemmotellaan live-esiintyjillä ympäri vuoden.  Amarillon suosittu lounaspöytä on tarjolla arkisin klo 11-14. Tervetuloa elämän menoa sykkivään Amarilloon.

 

 

Frans & Marie

Frans & Marie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät meillä hyväntuulisen hurmaavalla tavalla.

Iloinen henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan lounasta tai illallista, tai viettämään erilaisia juhlia tunnelmallisessa ympäristössä.

Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Bon appétit!

 

 

Ravintola Masuuni

Masuuni on muuttunut tilaus- ja juhlaravintolaksi 1.1.2019 alkaen. Masuunissa ei enää tarjota À la cartea, eikä vakituisia aukioloaikoja ravintolassa enää ole. Meidät on nyt kuitenkin helppo varata yksityistilaisuuden tai erilaisten juhlien pitopaikaksi. Ravintola Masuunin voit varata Tampereen S-Ryhmän hotellien myyntipalvelusta, p. 020 1234 630 ma - pe  klo 9 - 16 tai  sales.tampere@sokoshotels.fi

 

Katso 360 kuva


www.ravintolamasuuni.com

 

Pub Ukko Nooa

Ukko Nooan viihtyisässä miljöössä nautiskellaan laajasta olut- ja siiderivalikoimasta ja rennosta ilmapiiristä. Ukko Nooa tarjoaa myös pub-menun, jonka Ukkoburger on jo noussut kaupungin klassikoksi. Meillä viihdytään myös ison screenin äärellä urheilutapahtumia seuraten tai kaveriporukalla blljardia pelaten. Viikonloppuisin meno kiihtyy ja jatkuu rockhenkisen musiikin tahdittamana aina kello neljään saakka. Tule viihtymään koko illaksi.

 

Avoinna joka päivä klo 13-04

Katso 360 kuva

www.ukkonooa.fi

 

Ilves Bar & Night


Ilves Bar & Night tarjoaa kaupungin parhaat puitteet bilettämiseen. Huipputiskijukkien soittamat hittiklassikot ja päivän kuumimmat tanssibiisit laittavat lanteet liikkeelle. Kuukausittain estradille nousevat myös maan eturivin artistit.

Tilamme sopivat mainiosti myös yritys- ja yksityistilaisuuksiin - niin päivä kuin iltakäyttöön. Nykyaikainen tapahtumatekniikka ja täydet cateringpalvelut ovat onnistuneen tilaisuuden tae.Tarjouspyynnöt ja tilavaraukset Tampereen S-Ryhmän Hotellien myyntipalvelusta arkisin klo 9-16 numerosta 020 1234 630.
 

Avoinna pe-la 23-04.
K-22

Katso 360 kuvat tästä


www.ilvesbarnight.fi

puhelin
Soita +358 20 1234 631 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hatanpään Valtatie 1 33100, Tampere
location
Hatanpään Valtatie 1
33100, Tampere
directions
parking