Ilveksen henkilökunta suosittelee

Tutustu Ilveksen henkilökunnan Tampere-vinkkeihin.

LIIKKUJALLE:

Jos lenkkeily on sinulle mieluista puuhaa kysäise vastaanotosta itsellesi lenkkikartta mukaan ja ota suunnaksi esimerkiksi kuvankaunis Arboretum useine lenkkipolkuineen tai tunnetut Pyynikin ulkoilureitit. Karvaisille vieraillemme annamme mielellämme vinkkejä koirakartan muodossa. Ilveksen vieressä Ratinan stadionin kupeessa sijaitsee myös koirapuisto. Voit halutessasi pyytää vastaanotosta kävelysauvat vauhdittamaan lenkkejäsi. Jos sadekeli yllättää, liikkuminen onnistuu mukavasti Ilveksen omassa kuntohuoneessa, joka on käytössäsi aamusta iltaan. Liikunnan jälkeen mikä olisikaan mukavampaa kuin pulahtaa Ilves Span viilentävään uima-altaaseen ja höyryäviin poreisiin tai nautiskella rentouttavissa saunan löylyissä Ilveksen G-kerroksessa.

Mikäli saunonta järvimaisemissa kiehtoo, opastamme vastaanotosta Sinut mielellämme Tampereen kuuluisille saunoille: Kaupinojan saunalle ja Rajaportin saunalle. Pulahdus Mältinrannan virtaavaan veteen Tampellan maisemia ihastellen on myös vertaansa vailla oleva kokemus.

 

HERKUTTELIJALLE:

Pyynikin näkötornin kahvilan maankuulut munkit ovat monen vastaanotossa työskentelijänkin mieleen. Pyynikin näkötornin kahvila on avoinna vuoden jokaisena päivänä, joten herkkuja on aina saatavilla.

Toinen herkuttelijan keidas löytyy kauppahallista. Siellä kuluu helposti tovi jos toinenkin ja mahan saa varmasti pullolleen Manselaisia erikoisuuksia.

Sympaattisia kahviloita löytyy Tampereelta moneen makuun mm. Amurin Helmi viehättää vanhan ajan tunnelmallaan ja samalla voi tutustua Amurin työläismuseokortteliin. Vohvelikahviloita Tampereella on useampi. Ravintolamaailma Tampereella on laaja ja varmasti jokainen löytää omantyylisensä. Vastaanottomme kertoo mielellään lisää omista suosikeistaan ja auttaa pöytävarausten teossa.

 

LAPSIPERHEILLE:

Tampere on tunnettu mistäs muusta kuin Särkänniemestä. Katso Särkänniemen aukioloajat tästä. Ympäri vuoden Särkänniemen Näsinneula tarjoaa gastronomisia elämyksiä ja huikeita maisemia näköalatasanteelta.

Maailman ainoa Muumimuseo löytyy Tampere-talosta. Tutustu muumien tarinoihin ja tee hauskimmat ostokset muumikaupassa.

Vai kiinnostaako salapoliisitouhut? Vakoilumuseo on ainutlaatuinen museo aikuisille ja lapsille Tampereen sydämessä Finlaysonin alueella. Katso lisää tästä.

Kivenheiton päässä Ilveksestä Koskipuistosta löytyy Pikku Kakkosen puisto, jossa riittää puuhattavaa useammaksi tunniksi. Sorsapuistossa on monipuoliset leikki- ja pelialueet ja lapset pääsevät kesäaikaan ihastelemaan mm. ankkoja ja hanhia lintuhäkeissä.

 

KULTTUURIN JA VIIHTEEN NÄLKÄÄN:

Tampere on oikea kulttuurin, musiikin ja viihteen mekka. Lukuisat teatterit viihdyttävät ympäri vuoden ja Pohjoismaiden suurin Kongressi- ja kulttuurikeskus Tampere-talo tarjoaa monenlaista viihdettä. Vinkkejä parhaisiin museoihin löydät esimerkiksi Visit Tampere-sivustolta. Päivä Vapriikki-museokeskuksessa on varmasti unohtumaton.

 

SHOPPAILIJALLE:

Ilveksen jalkojen juureen levittäytyy valtava tarjonta ostosmahdollisuuksia. Sisäkautta hotellista pääset tutustumaan Tampereen monipuolisimpaan n.100 liikettä sisältävää Koskikeskukseen. Lisää shoppailijan unelmia löytyy Ratinan kauppakeskuksesta. Ilveksen viereisestä Kyttälän korttelista löytyy myös mukavia putiikkeja mistä voi napata vaikka matkamuiston tai tuliaiset kotiin viemisiksi Tampereen reissulta.

 

puhelin
Soita 020 1234 631 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hatanpään Valtatie 1 33100, Tampere
location
Hatanpään Valtatie 1
33100, Tampere
directions
parking