Ilveksen henkilökunta suosittelee

 

LIIKKUJALLE:

Jos lenkkeily on sinulle mieluista puuhaa kysäise vastaanotosta itsellesi lenkkikartta mukaan ja ota suunnaksi esimerkiksi kuvankaunis Arboretum useine lenkkipolkuineen tai tunnetut Pyynikin ulkoilureitit. Karvaisille vieraillemme annamme mielellämme vinkkejä koirakartan muodossa. Ilveksen vieressä Ratinan stadionin kupeessa sijaitsee myös koirapuisto. Voit halutessasi pyytää vastaanotosta kävelysauvat vauhdittamaan lenkkejäsi tai lainata upouuden Jopon allesi ja kurvailla tukka hulmuten Tampereen maisemiin pyörän päältä tutustuen. Jos sadekeli yllättää, liikkuminen onnistuu mukavasti Ilveksen omassa kuntohuoneessa, joka on käytössäsi aamusta iltaan. Liikunnan jälkeen mikä olisikaan mukavampaa kuin pulahtaa Ilves Span viilentävään uima-altaaseen ja höyryäviin poreisiin tai nautiskella rentouttavissa saunan löylyissä Ilveksen G-kerroksessa.

Mikäli saunonta järvimaisemissa kiehtoo, opastamme vastaanotosta Sinut mielellämme Tampereen kuuluisille saunoille: Kaupinojan saunalle ja Rajaportin saunalle. Pulahdus Mältinrannan virtaavaan veteen Tampellan maisemia ihastellen on myös vertaansa vailla oleva kokemus.

HERKUTTELIJALLE:

Pyynikin näkötornin kahvilan maankuulut munkit ovat monen vastaanotossa työskentelijänkin mieleen. Pyynikin näkötornin kahvila on avoinna vuoden jokaisena päivänä, joten herkkuja on aina saatavilla.

Toinen herkuttelijan keidas löytyy kauppahallista. Siellä kuluu helposti tovi jos toinenkin ja mahan saa varmasti pullolleen Manselaisia erikoisuuksia.

Sympaattisia kahviloita löytyy Tampereelta moneen makuun mm. Amurin Helmi viehättää vanhan ajan tunnelmallaan ja samalla voi tutustua Amurin työläismuseokortteliin. Historiallisen Uittotunnelin kahvilassa on aivan oman tunnelmansa Näsijärven rannalla. Vohvelikahviloita Tampereella on useampi ja tietysti Laukon Torilla tai Tammelan torilla nautittuja päiväkahveja ei ole voittanutta. Ravintolamaailma Tampereella on laaja ja varmasti jokainen löytää omantyylisensä. Vastaanottomme kertoo mielellään lisää omista suosikeistaan ja auttaa pöytävarausten teossa.

LAPSIPERHEILLE:

Tampere on tunnettu mistäs muusta kuin Särkänniemestä. Särkänniemi viihdyttää kesäaikaan perheitä aamusta iltaan. Ilveksestä onkin helppo hypätä katujunan kyytiin tai bussiin ja hurauttaa Särkänniemeen alta aika yksikön. Ympäri vuoden Särkänniemen Näsinneula tarjoaa gastronomisia elämyksiä ja huikeita maisemia näköalatasanteelta.

Kivenheiton päässä Ilveksestä Koskipuistosta löytyy Pikku Kakkosen puisto, jossa riittää puuhattavaa useammaksi tunniksi. Sorsapuistossa on monipuoliset leikki- ja pelialueet ja lapset pääsevät kesäaikaan ihastelemaan mm. ankkoja ja hanhia lintuhäkeissä. Tiitiäisen satupuistossa aikuisetkin viihtyvät sillä lasten leikkiessä aikuiset pääsevät ihastelemaan Näsijärven maisemia ja miksei mukaan voisi ottaa piknik-korinkin ja viihtyä pidempään ja laskeutua sen jälkeen mäen päältä Talli-pihalle tutkimaan sen tarjoamia putiikkeja.

KULTTUURIN JA VIIHTEEN NÄLKÄÄN:

Tampere on oikea kulttuurin, musiikin ja viihteen mekka. Lukuisat teatterit viihdyttävät ympäri vuoden ja Pohjoismaiden suurin Kongressi- ja kulttuurikeskus Tampere-talo tarjoaa monenlaista viihdettä. Vinkkejä parhaisiin museoihin löydät esimerkiksi Visit Tampere-sivustolta. Päivä Vapriikki-museokeskuksessa on varmasti unohtumaton.

SHOPPAILIJALLE:

Ilveksen jalkojen juureen levittäytyy valtava tarjonta ostosmahdollisuuksia. Sisäkautta hotellista pääset tutustumaan Tampereen monipuolisimpaan n.100liikettä sisältävää kauppakeskukseen. Ilveksen viereisestä Kyttälän korttelista löytyy myös mukavia putiikkeja mistä voi napata vaikka matkamuiston tai tuliaiset kotiin viemisiksi Tampereen reissulta.

puhelin
Soita +358 20 1234 631 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hatanpään Valtatie 1 33100, Tampere
location
Hatanpään Valtatie 1
33100, Tampere
directions
parking