Menu

Nähtävyydet ja tekemistä Tampereella

Tampere on yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista ympäri vuoden, eikä suotta. Kaupunki on tarpeeksi suuri, jotta tekemistä ja nähtävää riittää jokaiselle, mutta sopivan pieni, jotta liikkumaan pääsee vaivattomasti.

Kulttuuri ja tapahtumat

Kulttuurinystäville Tampere tarjoaa lukuisia teattereita, keikkapaikkoja ja konserttisaleja, sekä museoita ja näyttelyitä.
Tampeeen Stadion tapahtumineen sijaitsee lähes Ilveksen vieressä ja uudelle Nokia Areenalle on vain muutaman sadan metrin matka. Tampereen keskustassa sijaitsevat legendaariset keikkapaikat Pakkahuone sekä Klubi, sekä Tampere-talo upeine esityksineen. Lue lisää Tampereen kulttuuritarjonnasta! 

Ostokset

Ostoskeskus Koskikeskus sijaitsee Ilveksen vieressä ja sinne on hotellista suora pääsy. Koskikeskuksessa on laaja valikoima muodin ja pukeutumisen erikoisliikkeitä, elokuvateatteri ja lukuisia kahviloita sekä ravintoloita. Tampereen suurin kauppakeskus Ratina on vain muutaman sadan metrin päässä Ilveksestä. Ratinassa on yli 100 liikettä ja kattava valikoima palveluita.

Ostoskeskusten lisäksi Tampereen keskustan kivijalkakaupat, tavaratalot ja second hand -liikkeet löytyvät kaikki lyhyen kävelymatkan päästä Ilveksestä. 

Liikunta ja ulkoilu

Vierailitpa Tampereella mihin vuodenaikaan tahansa, on Tampereella loistavat puitteet liikunnalle. Keskustan lähellä on useita kävely- ja pyöräilyreittejä, sekä sisäliikuntapaikkoja. Suosittuja ulkoilualueita ovat mm. Pyynikin luonnosuojelualue ja Kaupin lenkkipolut. Uimaan Tampereella pääsee rantojen lisäksi useissa uimahalleissa ja uudessa maauimalassa. Talvisin keskustan alueella on useita pulkkamäkiä ja luistelukenttiä. Keväästä syksyyn avoinna oleva Flowpark Varala on suosittu kiipeilypuisto muutaman kilometrin päästä keskustasta.

 

puhelin
Soita 0300 870 030 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hatanpään Valtatie 1 33100, Tampere
location
Hatanpään Valtatie 1
33100, Tampere
directions
parking