Menu

Ravintolat

Ravintola Merineitsi juhlasaleineen tarjoaa hotellin aamiaisen. Siellä voi järjestää myös kokouksia, buffet-tilaisuuksia ja päivällisiä kerrallaan jopa 500 vieraalle. Iltojen pimennyttyä Merineitsissä järjestetään upeita Show&Dinner iltoja, joihin ohjelman lisäksi sisältyy juhlava a la carte illallinen.

Rento Amarillo tarjoaa mausteisia tex-mex makuelämyksiä ja virkistäviä Margarita - cocktaileja. Kesäisin avoinna aurinkoterassi. Viru Keskukseen avautuu Amarillo Pubi by Saku. 

Virun kahvila ja Pubi ovat hotellin aulassa sijaitsevia viihtyisiä kohtaamispaikkoja. Kahvilassa on tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima leivonnaisia ja viinihylly, jolle on 24/7-pääsy viinikortilla.
 
Yökerho Cafe Amigo on Tallinnan yöelämän kestosuosikki tarjoaa elävää musiikkia sekä paikallisten että ulkomaisten tähtien esittämänä. Avoinna viikonloppuisin ohjelman mukaan. www.amigo.ee
 
Rooftop Bar on 23. kerroksessa sijaitseva ja kesäkaudella avoinna oleva näköalabaari tarjoaa henkeäsalpaavan näköalan.  
 

 

Fafa's tarjoilee hyvää ja terveellistä ruokaa. Kaikki raaka-aineet ovat tuoreita ja annokset riittävän suuria täyttääkseen vaativatkin vatsat. Hyvät hinnat ja ystävällinen palvelut

puhelin
Soita +372 680 9350
location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
location
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
directions
parking