Ravintolat

Ravintola Merineitsi

Show & Dinner ravintola Merineitsi on tasokasta viihdettä ja herkullisia makusinfonioita tarjoava elämyksellinen ravintola Original Sokos Hotel Virun toisessa kerroksessa. Show & Dinner -iltoina Merineitsissä nautitaan erilaisista viihde-esityksistä konserteista kabareihin herkullisen illallisen kera.
Ravintola muuntuu moneksi tilanteen ja tarpeen mukaan, kuten kokous- ja juhlatiloiksi, pop up -illallisten näyttämöksi ja hotellivieraiden aamiaissaliksi.

Amarillo

Amarillo on elämää sykkivä texmex-tyylinen ruoka- ja seurusteluravintola. Burritoja ja burgereita, nachoja ja meheviä pihvejä, salaatteja ja sandwichejä. Hyvää ruokaa ja juomaa, rentoa menoa ja bailausta. Kesäisin myös aurinkoinen terassi Viru-keskuksen ulkopuolella. www.amarillo.ee

Lobby Bar

Nauti virvokkeista ja vilinästä ympärilläsi aulan lobby Barissa, jossa elämää yötä päivää.

Valuuttabaari neuvostoaikojen muistoksi

"Ei auta rupla markkinoilla, valuuttaa siellä pitää olla", sanoi neuvostoaikainen sananlasku. Jälleen henkiin herätetyssä Valuuttabaarissa Original Sokos Hotel Virun toisessa kerroksessa ei kenenkään enää tarvitse selittää rahojensa alkuperää. Jännittävä historia tulee vieraille eläväksi nykyaikaisin keinoin. Viikonloppuiltaisin baarissa lauletaan karaokea.

Yökerho Café Amigo

Original Sokos Hotel Virun yökerho on Tallinnan yöelämän kestosuosikki. Täällä kohtaavat paikalliset baarikärpäset ja hotellissa yöpyvät asiakkaat. Café Amigo on avoinna joka päivä. Ohjelmisto koostuu virolaisten ja ulkolaisten huippuesiintyjien elävästä musiikista. Lisäksi musiikkia soittavat virolaiset huippu-DJ:t. Hotellivieraille ilmainen sisäänpääsy. Ikäraja 21 v.

Tule tanssimaan.

www.amigo.ee/suomi

Pub

Pubissa on tarjolla olutta, urheilua ja viihtyisää yhdessäoloa. Railakkaan illanvieton yhteisstartti tapahtuu täällä!

Pyydä tarjous
puhelin
location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
location
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
directions
parking