Palvelut lasten kanssa matkustaville

ORIGINAL SOKOS HOTEL VIRU ON ONNI ORAVAN PERHEHOTELLI!

Onni Oravan perhehotellit tarjoavat jännittäviä kokemuksia lapsille ja huoletonta lomaa heidän vanhemmilleen. Hotellimme tarjoaa seuraavia Onni Orava -palveluja:

 

ONNI ORAVAN KIRJANURKKAUS

Kirjanurkkaus sijaitsee hotellin aulassa vastaanottotiskin vieressä. Kirjanurkkauksessa on lehtiä lapsille ja nuorille, satukirjoja ja pelejä, jotka voit ottaa mukaan huoneeseesi ilmoittamalla siitä vastaanottotiskille.

 

SYÖMÄÄN PERHEEN KANSSA

Suosittelemme vierailemaan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa meksikolaistyylisessä Amarillo-ravintolassa. Käytettävissä ovat niin lastentuolit, ruokalaput kuin lasten ruokailuvälineet. Toiminnalliset lastenmenut helpottavat perheen ruokailua. Amarillossa on myös leikkinurkkaus leikkikeittiöineen. Kesäisin leikkinurkkaus löytyy myös ulkoterassilta.

 

ONNI ORAVAN AAMIAINEN

Lasten aamiaista tarjotaan ravintola Merineitsissä päivittäin klo 7 - 11 hiihto-, kesä- ja syyslomien aikaan. Onni Orava on kattanut lapsille pöydän omilla makupaloillaan, esimerkiksi hedelmillä, kasviksilla, suklaahiutaleilla ja kekseillä. Lapset voivat aloittaa aamiaisensa terveellisellä puurolla, jota tarjotaan tavallisessa aamiaispöydässä.

 

Kysy vastaanotosta myös hotellin suosituslehteä Tallinnan perhekohteista!

puhelin
Soita +372 680 9350
location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
location
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
directions
parking