Menu

Kuntosali

Terve sielu terveessä ruumiissa, sanotaan vanhassa sananlaskussa.
 
Jos haluat tarjota kehollesi kuntoharjoittelua myös työ- tai lomamatkalla, hotelli Viru on nyt paras valintasi. Tervetuloa uuteen kuntosaliimme!
 
2. kerroksessa sijaitseva kuntosali on kompakti ja hyvin varusteltu. Liikunnan ystäviä varten salissa on erinomainen valikoima kardiolaitteita sekä vapaiden painojen alue, funktionaalinen alue ja venyttelyalue. Suurin osa laitteista on ammattilaisten suuresti arvostamaa HC Pro -merkkiä. Kuntosalimme sopii hyvin sekä aloittelijoille että edistyneille. Meillä voit olla varma, että treenistäsi tulee kunnollinen. Rasvanpolttoa ja mukavaa aamukardiota varten valikoimassa on kaksi juoksumattoa sekä CrossFit-harjoituksista tuttu Assault Bike. Koko kehon treenaamista varten sopivat parhaiten kuntosalilaitteet: jalkaprässit, kyykkytelineet, painonnostopenkit sekä selän ojennukseen ja reiden koukistukseen tarkoitetut laitteet, Smith-laitteet ja monet muut. Luonnollisesti tarjolla on myös monipuolinen valikoima vapaita painoja ja käsipainoja.
 
Kuntosalin käyttö 6.00-23.00 on hotellivieraille ilmaista, avain vastaanotosta. 
 
Pukeudu kuntosaliin mukaviin harjoitteluvaatteisiin ja -jalkineisiin. Käytettyäsi harjoitteluvälineitä tai laitteita desinfioi ne kuntosalissa olevilla puhdistusaineilla ja laita ne takaisin omille paikoilleen.
 
Citius. Altius. Fortius.
 

 

puhelin
Soita +372 680 9350
location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
location
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
directions
parking