Menu

Ravintolat

Warsteiner Bar

Uudistunut aulabaarimme huokuu kansainvälisesti tunnetun Warsteiner-olutmerkin henkeä. Tarjolla pientä syötävää ja erikoisoluita jokaiseen makuun.

Millainen fiilis, sellainen tauko!

Siirry tästä Warsteiner Barin sivuille.

 

Hillside

Hillside-ravintolamme tarjoaa aitoja makuja, aidon palvelun kera. Ruokalistaltamme löydät maukkaita ja mahan täyttäviä vaihtoehtoja, jotka on valmistettu ammattitaidolla sekä rakkaudella.

Ruokalistalta voit bongata ronskimpaan makuun burgerin, lihan himoon pihvin ja makeaan herkutteluun ihania jälkiruokia.

Menut ja tarkemmat tiedot löydät Hillsiden sivulta.

HillSiden Oiva-raportti.

 

Pizza Breikki

Pidä breikki ja poikkea pizzalle - uunituoreet pizzat odottavat juuri Sinua! Palvelemme savolaisella lupsakkuudella ja kokkimme ovat tekemässä aidosti erinomaista ruokaa. Valikoimistamme löydät herkulliset pizzat, runsaat herkut sekä raikkaat jälkiruuat.

Sydämellinen meininki - se löytyy meiltä!

 

Menut ja tarkemmat tiedot löydät Pizza Breikin sivulta.

 

Hesburger

Olemme Hesburger rajatummalla valikoimalla.

Hesburger-ravintolassa saat aina herkullisen hampurilaisen iloisen asiakaspalvelun kera. Tuotteet ovat tunnettuja hyvästä mausta ja laadusta. Meiltä löydät vaihtuvia Hesburgerin tarjouksia. Maistuvia herkutteluhetkiä!

Menut ja tarkemmat tiedot löydät Tahkon Hesburgerin sivulta.

 

Hophaus

Tislaamoravintola keskellä Tahkoa!

Tahkon oma luottomesta ja raikas after ski -paikka, jonka erikoisuus on oma Tahkon tislaamo. Käsityönä valmistetuissa tisleissä käytetään raaka-aineena Nilsiän puhdasta pohjavettä sekä luomuja raaka-aineita.

Ravintolassamme pääset nauttimaan tislaamon tisleitä ja koska olemme kirjaimellisesti suoraan pannun juurella, pääset myös aistimaan erilaiset tuoksut, maut sekä värit. Hophausesta on näkymä tislaamotiloihin ja terassilta avautuu maisemat Tahkovuoren rinteille.

Katso lisää Hophaus Tahkon sivulta.

puhelin
Soita +358 10 7629 550 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Sääskiniementie 560 73310, Tahkovuori
location
Sääskiniementie 560
73310, Tahkovuori
directions
parking