Ravintolat

Warsteiner Bar

Uudistunut aulabaari huokuu kansainvälisesti tunnetun ja Saksassa suositun Warsteiner olutmerkin henkeä.

Laadukkaan lagerin lisäksi Warsteiner Baarista löytyy oma Warsteiner- henkinen baarimenu, ruokalista, johon keittiömestarimme on loihtinut rentoja ja runsaita annoksia.

Millainen fiilis, sellainen tauko!

Tervetuloa tutustumaan!

Hillside

Hillside palvelee jälleen talvikaudella uudella listalla, siihen saakka olemme avoinna tilauksesta.

Hillside ravintolamme tarjoaa aitoja makuja lupsakan savolaisen palvelun kera. Ruokalistaltamme löydät maukkaita ja mahan täyttäviä vaihtoehtoja, jotka on valmistettu ammattitaidolla ja rakkaudella.

Ruokalistalta voit bongata kevyeen nälkään salaatin, ronskimpaan makuun burgerin, lihan himoon pihvin ja makeaan herkutteluun ihania jälkiruokia. Tutustu mm. herkulliseen pikkujoulu-buffettiimme. Talven uutuutena aidolla puuhiiligrillillä valmistetut herkut.

 

Pizza Breikki

Pidä breikki ja poikkea pizzalle, uunituoreet pizzat odottavat juuri Sinua. Palvelemme savolaisella lupsakkuudella ja kokkimme ovat aidosti tekemässä erinomaista ruokaa. Valikoimistamme löydät herkulliset pizzat, raikkaat salaatit, maistuvat pastat, pizzarulla ja pita leipää mehevällä pulled pork täytteellä.

Sydämellinen meininki -se löytyy meiltä!

Breikki Menu

 

MiniHesburger

MiniHesburger syystauolla, avaamme jälleen joulukuussa.

Hesburger-ravintolassa saat aina herkullisen hampurilaisen iloisen asiakaspalvelun kera. Tuotteet ovat tunnettuja hyvästä mausta ja laadusta. Meiltä löydät vaihtuvia Hesburgerin tarjouksia. Maistuvia herkutteluhetkiä!

(MiniHesburgereissa on Hesburger-ravintoloita rajatumpi tuotevalikoima)

Hese menu