Menu

Lemmikit

Lemmikkihuonelisä 15 € / vrk, S-Card jäsenille veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card -palkintoyöt).

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai koiranäyttelyyn, Sokos Hotelleihin on koirasi yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Best Friend ja Sokos Hotels -ketju huolehtii siitä, että teidän molempien matkasta tulee helppo sekä onnistunut.

Saapuessa hotelliin teitä odottaa tervetuliaiskassi, josta löytyy mm. puruluita, kakkapusseja sekä tietopaketti lähimmistä koirapuistoista sekä eläinlääkäripalveluista. 

Jos olet S-Card-kanta-asiakas, saat koirasi majoituksen veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt). S-Card on henkilökohtainen työmatkustajan kanta-asiakaskortti, jonka voit tilata osoitteesta www.scard.fi.

Sokos Hotels -ketju ja Best Friend ovat luoneet koiran kanssa matkustaville mukavat olosuhteet ja ilmapiirin, mikä tekee reissaamisesta entistä mutkattomampaa.

Ilmoitathan hotellivarauksen yhteydessä, että mukanasi matkustaa koira. Koirien lisäksi myös muut lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita Sokos Hotelleihin.
Huomioithan, että lemmikkihuoneita ei ole Suite- ja Standard Queen -huonetyypeissä.

puhelin
Soita +358 10 7629 550 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Sääskiniementie 560 73310, Tahkovuori
location
Sääskiniementie 560
73310, Tahkovuori
directions
parking