Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Hotellit Kuopio – 2 hotellia

Hotellit kartalla

Break Sokos Hotel Tahko

Tahko - Kaikkea paitsi tylsää!

Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee lähellä kaikkia Tahkon palveluja sekä laskettelukeskusta.

Meillä liikutaan ympäri vuoden:

Lumettomaan aikaan kaksi golf-kenttää, maastopyöräilyreitit, retkeilyreitit ja monet muut aktiviteetit tuovat päivääsi iloa.

Lähellä hotelliamme sijaitsee välinevuokraamoita, joista saat välineet kaikkeen urheiluun. Suosittelemme myös tutustumaan Tahkon monipuolisiin tapahtumiin.

Talvella Tahko kutsuu laskettelemaan ja hiihtämään.

Ympäri vuoden suosittelemme tutustumaan Tahkon lähiliikuntapuistoon, jossa on tekemistä koko perheelle sekä Tahko Span monipuolisiin palveluihin, joihin sisältyy mm. kylpylä ja keilahalli. Tahko Span yhteydessä sijaitsee myös koko perheen sisäliikuntapuisto Super Corner!

Lisäksi erilaisia ohjattuja aktiviteetteja on tarjolla ympäri vuoden.

Uudistuksen vuoksi hotellihuoneidemme kalustuksessa ilmenee puutoksia Näytä enemmän
Break Sokos Hotel Tahko uudistuu 2023-2024, uudistuksesta aiheutuu meluhaittaa arkisin klo 7-17 välillä Näytä enemmän
Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Sydämellinen savolaishotelli Kuopion ytimessä.
 
Original Sokos Hotel Puijonsarvi on eläväinen savolaislegenda Kuopion keskustassa, Snellmanin puiston vieressä. Sijaintimme torin ja matkustajasataman läheisyydessä tuo savolaisen ilon, elon ja olon luontevasti osaksi hotellivierailua.  
 
Hotellimme vanhin osa, nykyään tapahtumatalo Puikkarina toimiva hirsirakennus, on vuodelta 1873. Hotelli Puijonsarvi hehkuukin historiaa moderniin savolaiseen elämänmenoon yhdistettynä. Meillä on peräti 20 erikokoista ja -tyylistä tapahtumatilaa, joiden sydämenä loistaa juhlasali Puikkari kristallikruunuineen.
 
Hotelli itsessään on todellinen runsauden sarvi. Ravintola Ehtan keittiössä paistuvat makoisat burgerit ja Frans & Sophie -ravintola tarjoaa palan Ranskaa keskellä kalakukkojen kaupunkia. Utu on yhtä kuin rauhallinen aamiaishetki, viikonlopun viipyilevä brunssi tai ihana ilta yhdessä.  Olohuonemaisessa lobbyssamme nautiskelet vaikka lasin paikallisen panimon olutta tai kupin kahvia. 
 
Huoneitakin Puikkarista löytyy usealla eri sisustustyylillä. Nauttisitko sinä jugendrakennuksen hienostuneesta tunnelmasta vai Kuopion teolliseen tarinaan vievistä huoneista? Asuisitko Kuopio Tanssii ja Soi -osan keveässä tunnelmassa vai olisitko osa liikkeen virtaa päärakennuksemme aistikkaissa huoneissa? Kylpyjä, saunoja, puistonäkymiä, taide-elämyksiä – huoneemme ovat niin kiehtovia, että malttaako niistä poistua ollenkaan? 
 
Lämpimästi tervetulloo vieraaksemme hyvän elämän pääkaupunkiin, Kuopioon!
Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Tahko on yksi Suomen suosituimmista matkailukeskuksista. Talvisin kävijöitä houkuttelevat hyvin hoidetut rinteet, valaistut ladut sekä vauhdikkaat aktiviteetit laskettelusta ja hiihdosta moottorikelkkailuun ja jäärata-ajoon. Elämyksiä tarjoaa myös mm. TahkoSpa, ratsastussafarit, koiravaljakkoajelut, porot ja vaikkapa kalastus järven jäällä.