Etusivu

Hae varaus

Sporttiklubi urheiluseuroille

content-page-hero-image

Sporttiklubi on hotellietuja ja helppoutta urheiluseuroille

Sporttiklubi on Suomen ja Tallinnan Sokos Hotellien jäsenohjelma. Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaiset urheilun harrasteseurat. Sporttiklubijäsenyys on seurakohtainen ja liittyminen klubiin on maksutonta. Sporttiklubi tarjoaa lukuisia etuja ja helppoutta seuran matkustamiseen.

Liittymällä Sporttiklubiin saat seurallesi loistavat edut ja helpon asioinnin hotelleissamme.

Palautamme 10 % loppusummasta

Palautamme 10 % seuran/joukkueen majoituslaskun verollisesta loppusummasta S-ryhmän lahjakortteina. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa. Katso erityisehdot täältä »

Sporttihinnat Sokos Hotelleissa

Ryhmäetu majoituksesta: 16. henkilö majoittuu veloituksetta jaetussa kahden hengen huoneessa, kun ryhmässä 15 maksavaa vierasta (2 veloituksetta/32 majoittujaa, 3 veloituksetta/ 48 majoittujaa, max 3 vapaapaikkaa). Ei koske päivähuoneiden hintoja. Katso Sporttihinnat täältä »

Sporttiateriat Sokos Hotelleissa

Sporttibuffet 15,70 € (norm. 21,20 €)
Sportti-iltapala 8,90 € (norm. 9,90 €)
Sporttiboxi 6,90 € (norm. 7,90 €)

Katso Sporttiateriat »

Myöhäinen huoneenluovutus ja kokoustila

Majoituksen aikana joukkueella on kokoustila käytössä taktiikkapalaveria varten tunniksi veloituksetta sekä myöhäisempi huoneenluovutus. Molemmat edut saa pyydettäessä ja varaustilanteen salliessa.

Kumppanien edut

Lisäksi tarjoamme Sporttiklubilaisille kumppaneittemme etuja, esim. Suomen Radisson Blu ja Radisson RED -hotelleista, Hertzin autonvuokrauksesta, ABC:lta ja Eckerö Linelta. Jokaisella hotellillamme on myös lukuisia paikallisia etuja jäsenille. Lue lisää »

Liity Sporttiklubiin

Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaiset urheilun harrasteseurat. Seuran yhteyshenkilön (esim. toiminnanjohtaja, joukkueenjohtaja, kapteeni, huoltaja) tulee olla täysi-ikäinen. Sporttiklubijäsenyys on seurakohtainen, ja liittyminen klubiin on maksutonta.

Mainitse Sporttiklubijäsenyydestä seuran / joukkueen hotellivarausta tehdessäsi. Edut saat käyttöösi, kun ryhmän koko on vähintään 11 henkilöä. Varmista edut seurallesi / joukkueellesi ja liity nyt!

LIITY SPORTTIKLUBIIN TÄSTÄ »