Menu

Ravintolat

Huom! Vallitsevan tilanteen vuoksi Etelä-Pohjanmaan maakunnassa ravitsemisliikkeiden anniskelu päätty klo 22.00 ja sulkemisaika on viimeistään klo 23.00. Asiakaspaikkoja on käytössä 75% ruokaravintoloissa ja 50% juomaravintoloissa. Tämä vaikuttaa kaikkien alla olevien ravintoloiden anniskelu- ja sulkemisaikatauluihin (päivitetty 5.9.2021).

 

Talriikki

Ravintola Talriikki - ruokaa läheltäsi. Oman ravintolamme Talriikin menussa korostuvat satokausiajattelun lisäksi paikallisuus ja kotimaisuus. Aulabaarimme on oiva kohtaamispaikka, jossa voit piipahtaa virkistävällä juomalla hyvässä seurassa. Paikallisen Juomaprovinssin kattaus näkyy uniikilla rinkkilistallamme, johon kannattaa ehdottomasti tutustua. Aamiaisemme katetaan myös näissä tiloissa.

Tutustu ravintolaan ja tee pöytävaraus tästä >>.
 


Amarillo

Amarillon tuhti texmex sekä rento ja välitön meininki takaavat nautinnollisen elämyksen ruokailuun ja yhdessäoloon. Runsaasta ruokalistasta löytyvät vaihtoehdot niin pieneen kuin hiukan isompaankin nälkään. Meidät löydät hotellin yhteydestä ja sisään pääse myös kauppakeskus Torikeskuksen puolelta. Baaritiskiltämme saat virkistävää juomaa ja reipasta juttuseuraa!

Tutustu ravintolaan ja tee pöytävaraus tästä >>.

 

Kauppatorin Aalto & Ulpu Ruokapirssi

Kauppatorin Aalto on Seinäjoen viihtyisin terassi, josta saat kylmää virvoketta tiistaista lauantaihin. Terassin yhteydessä oleva ruokakoju Ulpu Ruokapirssi tekee kaupungit parhaat burgerit, vaihtoehtoisesti voit tilata myös maittavan salaattiannoksen.

 


Karma Bar & Club

Karma on toistaiseksi suljettu. Päivitämme muutokset

Tutustu yökerhoon tästä >>.

 

Rosso

Rosso on suomalaisten oma italialaisravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja - unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Tänne olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Meidät löydät Seinäjoen keskustasta, Epstorin kauppakeskuksen yhteydestä.

Tutustu ravintolaan ja tee pöytävaraus tästä >>.

 

Fafa's

Täältä löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua. Ravintolamme on Epstorin kauppakeskuksen yhteydessä Seinäjoen keskustassa, aivan Rosson vieressä.

Tutustu tarkemmin ravintolaan tästä >>.

 

 

Ravintolamaailma Prisma / Hyllykallio

Ravintolamaailma Prisma on monipuolinen ruokailukohde Hyllykallion Prismassa, n. 4 km päässä hotellista osoitteessa Hyllykalliontie 2.

Valinnanvaraa löytyy 3 eri ravintolasta:

PizzaBuffan maittavasta pöydästä saat mehevää pizzaa, raikkaita salaatteja ja virvoittavia juomia.

Presson kahvit, pullat ja lounas tarjoavat rauhallisen tuokion kauppareissun päätteeksi. Spice Ice tarjoaa kylkeen makoisat jäätelöt. 

Hesburgerin herkulliset hampurilaiset tarjoillaan aina iloisen hymyn kera.

 

Lisätiedot ja mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin löydät osoitteesta www.raflaamo.fi

Lisätiedot ja mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin löytyvät osoitteesta www.raflaamo.

puhelin
Soita +358 10 7648 100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Kauppatori 3 60100, Seinäjoki
location
Kauppatori 3
60100, Seinäjoki
directions
parking