Menu

Ravintolat

 

Talriikki

Ravintola Talriikki - ruokaa läheltäsi. Oman ravintolamme Talriikin menussa korostuvat satokausiajattelun lisäksi paikallisuus ja kotimaisuus. Aulabaarimme on oiva kohtaamispaikka, jossa voit piipahtaa virkistävällä juomalla hyvässä seurassa. Paikallisen Juomaprovinssin kattaus näkyy uniikilla rinkkilistallamme, johon kannattaa ehdottomasti tutustua. Aamiaisemme katetaan myös näissä tiloissa.

Tutustu ravintolaan ja tee pöytävaraus tästä >>.
 


Amarillo

Amarillon tuhti texmex sekä rento ja välitön meininki takaavat nautinnollisen elämyksen ruokailuun ja yhdessäoloon. Runsaasta ruokalistasta löytyvät vaihtoehdot niin pieneen kuin hiukan isompaankin nälkään. Meidät löydät hotellin yhteydestä ja sisään pääse myös kauppakeskus Torikeskuksen puolelta. Baaritiskiltämme saat virkistävää juomaa ja reipasta juttuseuraa!

Tutustu ravintolaan ja tee pöytävaraus tästä >>.

 

Kauppatorin Aalto & Ulpu Ruokapirssi

Kauppatorin Aalto on Seinäjoen viihtyisin terassi, joka avaa ovensa taas ensi kesänä.

 


Karma Bar & Club

Karma on Seinäjoen suosituin yökerho, jossa karaoke raikaa ja tanssimusa jytää. Yökerhossa tunnelman pitävät katossa monitaitoiset DJ't keskiviikkoisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin. Karaokea lauletaan perjantaisin ja lauantaisin. Sisäänpääsy edellyttää koronapassin.


Tutustu yökerhoon tästä >>.

 

Rosso

Rosso on suomalaisten oma italialaisravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja - unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Tänne olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Meidät löydät Seinäjoen keskustasta, Epstorin kauppakeskuksen yhteydestä.

Tutustu ravintolaan ja tee pöytävaraus tästä >>.

 

Fafa's

Täältä löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua. Ravintolamme on Epstorin kauppakeskuksen yhteydessä Seinäjoen keskustassa, aivan Rosson vieressä.

Tutustu tarkemmin ravintolaan tästä >>.

 

 

Ravintolamaailma Prisma / Hyllykallio

Ravintolamaailma Prisma on monipuolinen ruokailukohde Hyllykallion Prismassa, n. 4 km päässä hotellista osoitteessa Hyllykalliontie 2.

Valinnanvaraa löytyy 3 eri ravintolasta:

PizzaBuffan maittavasta pöydästä saat mehevää pizzaa, raikkaita salaatteja ja virvoittavia juomia.

Presson kahvit, pullat ja lounas tarjoavat rauhallisen tuokion kauppareissun päätteeksi. Spice Ice tarjoaa kylkeen makoisat jäätelöt. 

Hesburgerin herkulliset hampurilaiset tarjoillaan aina iloisen hymyn kera.

 

Lisätiedot ja mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin löydät osoitteesta www.raflaamo.fi

Lisätiedot ja mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin löytyvät osoitteesta www.raflaamo.

puhelin
Soita +358 10 7648 100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Kauppatori 3 60100, Seinäjoki
location
Kauppatori 3
60100, Seinäjoki
directions
parking