Menu

Lemmikit

 

Kaikki lemmikit ovat tervetulleita vieraaksemme!


Oletpa lähdössä työmatkalle, viikonloppumatkalle tai vaikkapa koiranäyttelyyn, lemmikkisi on meille yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Huolehdimme siitä, että teidän molempien matkasta tulee helppo, onnistunut ja mukava. Hotellin läheisyydessä on mukavia lenkkeilyreittejä, jotka sopivat eläinystäväsi ulkoiluttamiseen. Autamme vastaanotossa mielellämme teille mieluisten ulkoilureittien etsinnässä.

Lemmikkilisä on 15 €/vrk/huone ja lemmikkejä voi olla yksi tai useampi. Jos olet S-Card-kanta-asiakas, yöpyy eläinystäväsi veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt).

Kerrothan meille mukana matkustavasta lemmikistäsi hotellivarauksen yhteydessä. Verkkosivuiltamme huonevarausta tehdessä  lemmikin lisäys onnistuu lisäpalvelut-kohdasta. 

Koiravieraitamme meillä odottaa tervetuliaiskassi, josta löytyy mm. puruluita, kakkapusseja sekä sekä tietopaketti paikkakunnan lähimmistä koirapuistoista ja eläinlääkäripalveluista.

 

Näin varaudut lemmikkisi lomamatkaan:
 

  • Varaa matkaan riittävästi aikaa, jotta lemmikki voi jaloitella välillä 
  • Ota lemmikille mukaan oma peti tai peitto, sekä tarvittaessa vesikuppi. Uudessa ympäristössä lemmikki saattaa hämmentyä ja tällöin hänelle turvallisin paikka voi olla oma kori, häkki tai peti. Matelijat, jyrsijät ja linnut asuvat hotellissa aina omassa matkaterraariossaan/-häkissään.
  • Oma lelu helpottaa lemmikin oloa vieraassa ympäristössä
  • Tutustu hotelliympäristöön yhdessä lemmikkisi kanssa
  • Älä jätä lemmikkiäsi yksin hotellihuoneeseen pitkäksi ajaksi. Mikäli sinun on jätettävä lemmikki huoneeseen yksin, varmista ettei kaverisi pääse karkaamaan huoneesta.
  • Käytä "lemmikki huoneessa" -kylttiä hotellihuoneen oven ulkopuolella


Jaa kuvia lemmikkisi vierailusta meillä #vaakunaseinajoki


Tervetuloa!

puhelin
Soita +358 10 7648 100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Kauppatori 3 60100, Seinäjoki
location
Kauppatori 3
60100, Seinäjoki
directions
parking