Menu

Nähtävyydet ja tekemistä Seinäjoella


Seinäjoen kaupunginteatteri on komea näyttämö, missä äänet ja visuaalit yhdistyvät taitavien näyttelijöiden energiseen spektaakkeliin. Ohjelmat vaihtelevat draamasta komediaan ja kauhusta musikaaleihin. Arkkitehtuuria arvostavalle must-paikka Seinäjoella on Alvar Aalto -keskus: Lakeuden Ristin kirkko, kaupungintalo, pääkirjasto Apila, sekä valtion virastotalo.
-Markku, myyntineuvottelija
 

Täältä aakeelta laakeelta löytyy laskettelurinne, Joupiska. Siellä voi lasketella suksilla ja pulukalla ja vierestä löytyvät myös hyvät hiihtoladut. Ja eipä ole pitkä matka Lapuan Simpsiölle myöskään. Pakkasen nipistellessä poskia kannattaa poiketa rinneravintolaan kuumalle kaakaolle!
-Mari, myyntineuvottelija
 

Seinäjoen Rytmikorjaamo on mahtava mesta, jonka keikkatarjontaan kannattaa tutustua. "Rytmikselle" pääsee keskustasta vaivattomasti bussilla, joka starttaa hotelli Vaakunan kulmalta. Huikeita artisteja on tulossa tänä ja ensi vuonna mestoille!
-Mikko, kokki


Jos porukassa on pienempiä tai miksei isompiakin skeittaajia, niin meiltä löytyy rampit ja reilit. Skeittihalli Sauma on aivan huikea mesta ja kaupungissa on monta eri parkkia, missä heittää flipit ja grindit. Talvella Joupiskalta löytyy mäet snoukkaukseen ja suksitteluun - pienimmät pääsee tiätysti pulukkamäkehen!
-Ropsu, tarjoilija
 

Seinäjoen BioRex on makee leffateatteri, jossa on aina jotain katsottavaa elokuvaihmisille - ja son aivan tos likellä!
-Topi, vastaanottovirkailija


Tennistä ja squashia jäljentelevä Padel hurmasi meidät seinäjokelaiset rantautuessaan lakeuksille 2019. Sitä kannattaa käydä kokeilemassa Padelordien kentillä!
-Sanna, tarjoilija


Täällä on helppo liikkua luonnon helmassa. Paukanevan luontopolku on loistava paikka patikoida ja ihastella maisemia. Talvella siellä voi sitten lumikenkäillä ja hiihtää. Kökkäporukalla rakennetut Jouppilanvuoren elämysportaat liikuttavat paikallisia lenkkeilijöitä.
-Tanja, vastaanottovirkailija

 

Lisää hyödyllistä tietoa Seinäjoen ja lähialueiden matkailun kärkikohteista löydät Visit Seinäjoen sivuilta.

puhelin
Soita +358 10 7648 100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Kauppatori 3 60100, Seinäjoki
location
Kauppatori 3
60100, Seinäjoki
directions
parking