Henkilökunta suosittelee

 

 

Lasten kanssa matkustellessa mennään pitkälti lasten ehdoilla. Niin meilläkin. Meidän varhaisteinipoika tykkää tietenkin Powerparkin hurjista laitteista, mutta myös kivoista minigolf-paikoista. Sellaista pääsee kokeilemaan esimerkiksi Seinäjoen leirintäalueella.
Mari, vastaanottovirkailija eli "respan täti"Seinäjoen Rytmikorjaamo on mahtava mesta, jonka keikkatarjontaan kannattaa tutustua. "Rytmikselle" pääsee keskustasta vaivattomasti bussilla, joka starttaa hotelli Vaakunan kulmalta. Huikeita artisteja on tulossa tänä ja ensi vuonna mestoille!
Mikko, kokki

 

Jos porukassa on pienempiä tai miksei isompiakin skeittaajia, niin meiltä löytyy rampit ja reilit. Skeittihalli Stache1 on aivan huikea mesta ja kaupungissa on monta eri parkkia, missä heittää flipit ja grindit. Talvella Joupiskalta löytyy mäet snoukkaukseen ja suksitteluun - pienimmät pääsee tiätysti pulukkamäkehen!
Ropsu, tarjoilija

 

Seinäjoen BioRex on makee leffateatteri, jossa on aina jotain katsottavaa elokuvaihmisille - ja son aivan tos likellä! Nuorisolle vinkiksi myös OmaSp Gaming House -pelitalo, jonne pääsee pelaamaan pleikalla ja PC:llä.
Topi, vastaanottovirkailija

 

Tennistä ja squashia jäljentelevä Padel hurmasi meidät seinäjokelaiset rantautuessaan lakeuksille 2019. Sitä kannattaa käydä kokeilemassa Padelordien kentillä!
Sanna, tarjoilija

 

 

Täällä on helppo liikkua luonnon helmassa. Paukanevan luontopolku on loistava paikka patikoida ja ihastella maisemia. Talvella siellä voi sitten lumikenkäillä ja hiihtää. Kökkäporukalla rakennetut Jouppilanvuoren elämysportaat liikuttavat paikallisia lenkkeilijöitä.
Tanja, vastaanottovirkailijaÄhtäri Zoo on lasten huippukohde, mutta suosittelen sitä kenelle tahansa! Olen tehnyt sinne moottoripyöräretken mieheni kanssa ja kävelyretki luonnonhelmassa eläimiä katsellen oli todella mukavaa ja rentouttavaa. Ja hei.....saatiinhan me pandapariskunta tänne Kiinasta asti!
Merja, hotellipäällikkö

 


Ähtärissä, eläinpuiston vieressä, sijaitsee köysiratapuisto Flowpark. Voi hurjaa, kun otti mahan pohjasta, vaikka vaan jalat maassa katselin muiden menoa. Suosittelen seikkailumielisille!
Merja, vastaanottopäällikkö


 

Teini-ikäiset ovat usein "väliinputoajia", kun mietitään tekemistä. Ei hätää; Seinäjoella löytyy Duudsonit Activity Park, missä temppuilla saa ihan luvan kanssa.
Annette, vastaanottovirkailija

 


Arkkitehtuuria arvostavalle must-paikka Seinäjoella on Alvar Aalto -keskus: Lakeuden Ristin kirkko, kaupungintalo, kaupunginkirjasto sekä valtion virastotalo. Keskuksessa on lisäksi Seinäjoen kaupunginteatteri, joka valittiin Vuoden teatteriksi 2015!

puhelin
Soita +358 10 7648 100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Kauppatori 3 60100, Seinäjoki
location
Kauppatori 3
60100, Seinäjoki
directions
parking