Henkilökunta suosittelee

Näitä me suositellahan teille!

Kesällä mennään pitkälti lasten ehdoilla. Niin meilläkin. Meidän varhaisteinipoika tykkää tietenkin Powerparkin hurjista laitteista, mutta myös kivoista minigolf-paikoista. Sellaiset löytyvät esim. Kalajärven matkailukeskuksesta tai Tuurin kyläkaupan vierestä.
Mari, vastaanottovirkailija eli "respan täti"

Suosittelen tutustumaan Seinäjoen Rytmikorjaamon monipuoliseen keikkatarjontaan. "Rytmikselle" pääsee keskustasta vaivattomasti bussilla joka starttaa hotelli Vaakunan kulmalta. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että maakunnastakin kannattaa lähteä minilomalle, syödä hyvin ravintolassa, käydä katsomassa lemppari bändin keikka ja yöpyä hotellissa!
Anita, vastaanottovirkailija

Ähtäri Zoo on lasten huippukohde, mutta suosittelen sitä kenelle tahansa! Olen tehnyt sinne moottoripyöräretken mieheni kanssa ja kävelyretki luonnonhelmassa eläimiä katsellen oli todella mukavaa ja rentouttavaa. Ja hei.....pandatalo on valmistumassa ja pandapariskunnan saapumista Kiinasta odotellaan!
Merja, hotellipäällikkö


Ähtärissä, eläinpuiston vieressä, sijaitsee köysiratapuisto Flowpark. Voi hurjaa, kun otti mahan pohjasta, vaikka vaan jalat maassa katselin muiden menoa. Suosittelen seikkailumielisille!
Merja, vastaanottopäällikkö

Suosittelen aikuiseen makuun festaria naapurikunnasta Kurikasta; Rytmiraide soi elokuussa. Mm. huippuhyvää bluesia tarjolla Kurikan wanhalla makasiinilla ja perille pääsee junalla Seinäjoeltakin. "Svengaa kuin hirvi-Heikki" sanotaan mainoksessakin ja pitää paikkansa!
Anita, vastaanottovirkailija
 

Teini-ikäiset ovat usein "väliinputoajia", kun mietitään tekemistä. Ei hätää; Seinäjoella löytyy Duudsonit Activity Park, missä temppuilla saa ihan luvan kanssa.  Squash & Bowling Center on myös mainio paikka viihtymiseen. Kössin, sulkapallon ja keilaamisen lisäksi mahdollisuus biljardin pelaamiseen, mikä ainakin meidän pojalla on ollut suosittu aktiviteetti.
Annette, vastaanottovirkailija


Arkkitehtuuria arvostavalle must-paikka Seinäjoella on Alvar Aalto -keskus: Lakeuden Ristin kirkko, kaupungintalo, kaupunginkirjasto sekä valtion virastotalo. Keskuksessa on lisäksi Seinäjoen kaupunginteatteri, joka valittiin Vuoden teatteriksi 2015!

Ruuhikoski Golf tarjoaa loistavat olosuhteet kaikentasoisille pelaajille. Ruuhikosken korkeuseroja sisältävä golfkenttä sulautuu tyylikkääseen pohjalaiseen jokimaisemaan. Kentän on suunnitellut kansainvälisesti tunnettu Robert Trent Jones Jr. Mestarisuunnittelijan golfkenttä vaatii enemmän tarkkuutta kuin pituutta.

 

puhelin
Soita +358 10 7648 100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Torikatu 2 60100, Seinäjoki
location
Torikatu 2
60100, Seinäjoki
directions
parking