Menu

Nähtävyydet ja tekemistä SeinäjoellaViihdekeskus Hollywood tarjoaa metkaa ja menevää tekemistä itte kullehekki. Löytyy minigolfia ja pakohuoneita ja vaikka mitä. Käy ihimees testaas ja samalla saa shoppailutkin hoidettua kun Ideaparkis kerran ollahan!
-Topi, vastaanottovirkailija
 

Ähtäri Zoo on lasten huippukohde, mutta suosittelen sitä kenelle tahansa! Olen tehnyt sinne moottoripyöräretken mieheni kanssa ja kävelyretki luonnonhelmassa eläimiä katsellen oli todella mukavaa ja rentouttavaa. Ja hei.....saatiinhan me pandapariskunta tänne Kiinasta asti!
-Merja, hotellipäällikkö
 

Ähtärissä, eläinpuiston vieressä, sijaitsee köysiratapuisto Flowpark. Voi hurjaa, kun otti mahan pohjasta, vaikka vaan jalat maassa katselin muiden menoa. Suosittelen seikkailumielisille!
-Merja, vastaanottopäällikkö
 

Teini-ikäiset ovat usein "väliinputoajia", kun mietitään tekemistä. Ei hätää; Seinäjoella löytyy Duudsonit Activity Park, missä temppuilla saa ihan luvan kanssa.
-Annette, vastaanottovirkailija
 

Täällä on helppo liikkua luonnon helmassa. Paukanevan luontopolku on loistava paikka patikoida ja ihastella maisemia. Talvella siellä voi sitten lumikenkäillä ja hiihtää. Kökkäporukalla rakennetut Jouppilanvuoren elämysportaat liikuttavat paikallisia lenkkeilijöitä.
-Tanja, vastaanottovirkailija

puhelin
Soita +358 10 7648 100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Torikatu 2 60100, Seinäjoki
location
Torikatu 2
60100, Seinäjoki
directions
parking