Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Hotellit Seinäjoki – 2 hotellia

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Lakeus

Hotellimme on suljettu toistaiseksi.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen sopeutamme toimintaamme. Tilanne Sokos Hotelleissa muuttuu jatkuvasti. Ajan tasalla olevan tiedon löydät täältä »

Original Sokos Hotel Vaakuna, Seinäjoki palvelee asiakkaita normaalisti. Myyntipalvelumme tavoitat maanantaista perjantaihin klo 9-16 numerosta 010 7648100 tai sähköpostilla myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi. Puhelun hinta 0,0835€/puh + 0,1209€/min.

 

Tervetuloa Pohojammaan syrämmehen, lakeuksien pääkaupunkiin!


Tarjoamme Original Sokos Hotel Lakeudessa palveluita pohjalaisella vieraanvaraisuudella ja ylpeydellä. Korostamme vahvasti ruokatuotantoon erikoistuneen maakuntamme luonnetta ja olemme valinneet ruokalistallemme sekä aamiaispöytään runsaasti tuotteita, joiden alkuperä on omassa maakunnassamme.

Hotellissamme on runsaasti huoneita, joissa voi nauttia oman saunan löylyistä juuri itselle sopivana aikana. Ruokaravintolamme on erikoistunut maistuviin pihveihin ja pubissa seurataan screeniltä vauhdikkaimmat sporttitapahtumat. Talven pakkaset eivät pääse puremaan paksujen vällyjemme välissä.

Lakeudessa on useita erikokoisia ja muuntautuvia kokoustiloja, joista tilavimpaan sopii 150 kokoustajaa. Hotellin katutason kerros ravintoloineen ja kokoustiloineen soveltuu vaikka useamman sadan hengen juhlatilaisuuteen. Vinttisaunatila hotellin 8. kerroksessa tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli.

Me komiat toivotetaan sinut yhyressä tervetulleeksi!

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan maakunnan keskus. Seinäjoki tunnetaan akateemikko Alvar Aallon suunnittelemasta ainutlaatuisesta hallinto- ja kulttuurikeskuksesta sekä virkeistä kesätapahtumistaan: Provinssirock, Tangomarkkinat ja Vauhtiajot houkuttelevat vuosi toisensa jälkeen kymmenet tuhannet ihmiset viihtymään kaupungissamme.