Menu

Ravintolat

Perlina di Castello – helmi Savonlinnan ravintolamaailmassa

Perlina di Castellossa ruoka on italialaista, mutta raaka-aineet ovat pääosin suomalaisia ja paikallisia. Ravintolan sisustus on sekoitus modernia kotoisuutta sekä rustiikkia. Kesäkautena Perlina di Castellon edustalla oleva suuri viihtyisä terassi palvelee niin ruokailu- kuin seurustelutarkoituksessa.
 
Katso lisätietoa ja aukioloajat:


Muikkuterassi

Muikkuterassi on täysin uudistettu. Itä-Suomen hulppein kattoterassi upealla Saimaa näkymällä  Hotelli Seurahuoneen 6. kerroksessa on ehdottomasti kesän MUST SEE -kohde. Tule ja nauti lähivesistä pyydetyistä, voissa rapeaksi paistetuista tuoreista muikuista kesäisten juomien kera. Muikkujen lisäksi ruokalistalla on tuoreita ja raikkaita annoksia pieneen ja isoon nälkään. Lapsille on oma lista.

Muikkuterassin sisustus on vaalean raikas, viihtyisä ja moderni. Lasitetulla terassilla tarkenee myös kolean sään aikaan. Silmiä hivelevä auringonlasku järvimaisemassa on ikimuistoinen hetki.

Terassin kabinettiin mahtuu 12 hengen ryhmä kokoustamaan, ruokailemaan tai juhlimaan omassa rauhassa. Ota Muikkuterassi seurantaan somessa ja kuulet ensimmäisenä tapahtumistamme.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

Katso lisätietoa ja aukioloajat:

 

Aula Wine & Dine Bar

Piipahda Original Sokos Hotel Seurahuoneen Aula Wine & Dine Bariin lasilliselle tai vaikka iltapalalle.
Avoinna päivittäin klo: 09-02.
 

Kokous- ja tapahtumatila Luoto

Kokous- ja tapahtumatila Luoto on tunnelmallinen, tyylikäs tila niin hotellin asukkaille kuin kaupunkilaisillekin. Luoto tarjoaa upeat puitteet jopa 130 henkilön tilaisuuksille. Avoinna tilauksesta tai erikoisiltoina. Hotellin aamiainen tarjoillaan myös tässä valoisassa salissa.

Katso lisätietoa: Kokous- ja tapahtumatila Luoto

 

 

 
 
 
puhelin
Soita 010 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Kauppatori 4-6 (apartments Tottinkatu 17 A Ja B) 57130, Savonlinna
location
Kauppatori 4-6 (apartments Tottinkatu 17 A Ja B)
57130, Savonlinna
directions
parking