Ravintolat

Perlina di Castello – uusi helmi Savonlinnan ravintolamaailmaan
 
Perlina di Castellossa ruoka on italialaista, mutta raaka-aineet ovat pääosin suomalaisia ja paikallisia. Ravintolan sisustus on sekoitus modernia kotoisuutta sekä rustiikkia. Kesäkautena Perlina di Castellon edustalla oleva suuri viihtyisä terassi palvelee niin ruokailu- kuin seurustelutarkoituksessa.
 
Katso lisätietoa ja aukioloajat:

Night & Bar Tamino
 
Night & Bar Taminon tanssilattia iskee kipinää aamun pikkutunneille - discon huuma on kuumaa!
Meillä nautitaan villeistä bileistä ja kylmistä juomista. Tamino on osa Original Sokos Hotel Seurahuoneen ravintolakokonaisuutta, joten viikonloppuisin tunnelman vaihtaminen yökerho Mefiston puolelle onnistuu näppärästi samalla pääsymaksulla.

Katso lisätietoa, esiintyjät ja aukioloajat:
Night & Bar Tamino - raflaamo.fi

Yökerho Mefisto

Kun ilta ja yö saapuu Savonlinnaan, johtavat juhlakansan askeleet Mefistoon.
Legendaarinen Mefisto on Savonlinnan yöelämän tärkeä kulmakivi. Tämä suosittu yökerho tunnetaan koko läänissä! Viikonloppuisin Mefiston tunnelma kohoaa korkeuksiin toivemusiikin tahtiin. DJ iskee levylautaselle parhaat toivebiisit tutuista discohiteistä menevään tanssimusiikkiin.
Samalla pääsymaksulla pääset vaihtamaan kätevästi tunnelmasta toiseen Night & Bar Taminon puolelle.
 
 
Katso lisätietoa, esiintyjät ja aukioloajat:
Yökerho Mefisto - raflaamo.fi

Muikkuterassi

Muikku on suomalaisen kesäkeittiön ehdoton herkku! Muikkuterassi on paikka jossa tätä mahtavaa kesäherkkua saa - tervetuloa!
Savonlinnan maankuulu Muikkuterassi on kesäaikaan ehdottomasti kokemisen arvoinen. Upeiden maisemien lisäksi paikka tarjoaa ainutlaatuisia ruoka-annoksia. Terassin muikkumestari pistää parastaan ja valmistaa voissa rapeaksi paistettuja muikkuja. Annos tarjoillaan lankulla sitruunan, raikkaan salaatin ja maukkaan uuniperunan kanssa.
Terassin salaatit vievät kielen mennessään ja yksi ehdottomista herkuista on suosittu Terassileipä. Lasitetulla terassilla tarkenee myös kolean sään aikaan ja silmiä hivelevä auringonlasku järvimaisemassa on ikimuistoinen hetki.
Ryhmille (max. 20 hlöä) löytyy erillinen terassikabinetti, josta avautuu näkymä matkustajasatamaan. Tämä ympäri Suomea tunnettu näköalaravintola palvelee vain kesäaikaan.
 
Katso lisätietoa ja aukioloajat:

Piipahda Original Sokos Hotel Seurahuoneen aulan drinkkibaari & cafe Opera Loungeen.
 
puhelin
Soita 010 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Kauppatori 4-6 57130, Savonlinna
location
Kauppatori 4-6
57130, Savonlinna
directions
parking