Menu

Ravintolat

Perlina di Castello – uusi helmi Savonlinnan ravintolamaailmaan
 
Perlina di Castellossa ruoka on italialaista, mutta raaka-aineet ovat pääosin suomalaisia ja paikallisia. Ravintolan sisustus on sekoitus modernia kotoisuutta sekä rustiikkia. Kesäkautena Perlina di Castellon edustalla oleva suuri viihtyisä terassi palvelee niin ruokailu- kuin seurustelutarkoituksessa.
 
Katso lisätietoa ja aukioloajat:

Night & Bar Tamino
 
Night & Bar Taminon tanssilattia iskee kipinää aamun pikkutunneille - discon huuma on kuumaa!
Meillä nautitaan villeistä bileistä ja kylmistä juomista. Tamino on osa Original Sokos Hotel Seurahuoneen ravintolakokonaisuutta ja Kokous- ja tapahtumatila Luodon Show & Dinner-iltojen esiintyjät vetävät shownsa Taminon puolella.

Katso lisätietoa, esiintyjät ja aukioloajat:
Night & Bar Tamino - raflaamo.fi
 


Muikkuterassi
 

Muikkuterassi on täysin uudistettu. Itä-Suomen hulppein kattoterassi upealla Saimaa näkymällä Sokos Hotel Seurahuoneen 6. kerroksessa on ehdottomasti kesän MUST SEE -kohde. Tule ja nauti lähivesistä pyydetyistä, voissa rapeaksi paistetuista tuoreista muikuista kesäisten juomien kera. Muikkujen lisäksi ruokalistalla on tuoreita ja raikkaita annoksia pieneen ja isoon nälkään. Lapsille on oma lista.

Miljöö on täysin uusittu keväällä 2019. Uusi sisustus on vaalean raikas, viihtyisä ja moderni. Lasitetulla terassilla tarkenee myös kolean sään aikaan. Silmiä hivelevä auringonlasku järvimaisemassa on ikimuistoinen hetki.

Terassin kabinettiin mahtuu 12 hengen ryhmä kokoustamaan, ruokailemaan tai juhlimaan omassa rauhassa. Ota Muikkuterassi seurantaan somessa ja kuulet ensimmäisenä tapahtumistamme.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut myyntipalvelu p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai sales.suur-savo@sok.fi

 
Katso lisätietoa ja aukioloajat:
Muikkuterassi - raflaamo.fi

Aula Wine & Dine Bar

Piipahda Original Sokos Hotel Seurahuoneen Aula Wine & Dine Bariin lasilliselle tai vaikka iltapalalle.
Avoinna päivittäin klo: 09-01.
-> Poikkeus: 31.12.2021 alkaen Covid-19 rajoitusten mukaisesti Aula Wine & Dine Bar toistaiseksi avoinna päivittäin klo: 9-20, anniskelu päättyy klo: 17, alkoholijuomia saa nauttia klo: 18 saakka
 
 
 
 
puhelin
Soita 010 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Kauppatori 4-6 57130, Savonlinna
location
Kauppatori 4-6
57130, Savonlinna
directions
parking