Menu

Palvelut lasten kanssa matkustaville

Tässäpä teille muutama vinkki mitä Savonlinnassa voi tehdä:

Lapsille on kiva leikkinurkkaus hotellin aulassa. Leikkinurkkauksessa legoja, leikkiastioita, pehmoleluja, autoja, piirustusvälineitä, puuhavihkoja, palapelejä, lautapelejä, kirjoja, keppihevosia ja pienten potkumopo. Leikkinurkkauksen lautapelejä, kirjoja voi lainata myös huoneeseen  pelata yhdessä Aulassa. Lasten leikkinurkkaukseen voi tulla leikkimään koska vain.

Hotellin vastaanotosta voi lainata myös liukureita ja pulkan mäenlaskuun ja kävelyretkille.

Meillä Seurahuoneella Savonlinnassa on myös ammeellisia huoneita lasten kanssa matkustaville erityisen hyvin soveltuvissa perhehuoneissa, ammeellisesta huoneesta kannattaa laittaa meille erillinen viesti ja toteutamme toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Hotellin Ravintola Perlina Di Castellossa lapsille valmistetaan ala carte-listalta annokset pienempinä lasten makumieltymykset huomioon ottaen. Pizzoja valmistetaan myös pienempinä ja lasten toivetäytteillä.

Savonlinna tarjoilee loistavan kattauksen puuhaa lapsille: Olavinlinnaan on vain pieni kävelymatka rantaraittia pitkin ja matkan varrelle osuu kätevästi pienenpien ikisuosikki Pikku Kakkosen leikkipuisto. Pikku Kakkosen leikkipuiston vieressä on mukava loivarantainen hiekkaranta lasten vesileikkeihin ja pitkä laituri uimahyppyihin.

Savonlinnassa on tarjolla myös 2 kpl kaupunkisoutuveneitä , jotka varataan nettilinkistä veloituksetta ja veneen avaimen  saa meiltä Seurahuone Savonlinnan vastaanotosta. Soutuveneellä pääsee tutustumaan upeisiin Kasinon saariin, alittamaan Savonlinnan lukuisia siltoja ja taputtelemaan vaikka Olavinlinnaa vesiltä käsin.

Lähin luistelukenttä, Kirkkopuisto näkyy hotellille Torisillan toisella puolella, vain n. 200m hotellilta. Kävelymatkan päässä on myös Sulosaari, keskustan ihana ulkoilualue laavuineen vaikka makkaranpaistoon, uimahalli Pikku-Saimaa vesiliukumäkineen, Activity Makersin pakohuone, Megazone ja laajat välinevuokrauspalvelut sekä elokuvateatterit Killa ja Olavi ovat kaikki niin ikään myös hotellin lähellä.

 

 

puhelin
Soita 010 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Kauppatori 4-6 57130, Savonlinna
location
Kauppatori 4-6
57130, Savonlinna
directions
parking