Menu

Vastaanoton vinkit Savonlinnan talveen

Tervetuloa ikimuistoiselle talvilomalle Savonlinnaan ja Original Sokos Hotel Seurahuoneelle!

Tule viettämään talvea Saimaalle ja anna itsellesi kaivattua lepoa ja piristystä arkeen. Talvilomaviikko tai lyhyempi viikonloppuloma tarjoaa aktiivista tekemistä ja rentoutumista, oman maun mukaan. Lumipeitteinen Saimaa on jylhä ja komea, retkiluisteluradat tai hiihtoladut talvisten saarien ja luotojen lomassa ovat sinulle varmasti unohtumaton elämys.

Kokeile luontoaktiviteetteja, nauti kulttuuritarjonnasta tai rentoudu mukavassa hotellihuoneessa tai sviittimäisessä Seurahuone Apartments -huoneistossa!

Savonlinnan keskusta on kompakti ja helppo ottaa haltuun jalkaisin. Kävelymatkan päässä toisistaan sijaitsevat ikiaikainen Olavinlinna, Riihisaaren museo, Pikku Kakkosen leikkipuisto, Savonlinnan Teatteri sekä ravintolat.

Muistathan, että meille voit saapua myös junalla, linja-autolla tai OnniBussilla!

Lumen lumo: Lähde retkelle kävellen, lumikengillä, pyörällä tai hiihtäen. Lue lisää »

Jään kutsu: Koe vauhdin hurmaa jäisillä retkiluistelu- ja talvipyöräilybaanoilla. Pilki omat ruokakalat, kävele jääreittejä ja kellu Saimaassa norppana lämpöpuku päällä. Lue lisää » Savonlinnan keskustassa myös useita ulkojääkenttiä Lue lisää >>

Kulttuurin hurma:  Kuule ikiaikaisen Olavinlinnan » tarinat, bongaa Marko Ruuskasen uniikit taidelinnunpöntöt », nauti teatteriesityksistä »  ja tunnelmallisista keikkailloista.

 

Tervetulloo Savonlinnaan!

puhelin
Soita 010 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Kauppatori 4-6 (apartments Tottinkatu 17 A Ja B) 57130, Savonlinna
location
Kauppatori 4-6 (apartments Tottinkatu 17 A Ja B)
57130, Savonlinna
directions
parking