Menu

Ravintolat

Tottissa vastaanoton yhteydessä A-oikeuksin varustettu aulabaari.

Päähotelli Original Sokos Hotel Seurahuoneen yhteydessä:

Perlina di Castello

Perlina di Castellossa ruoka on italialaista, mutta raaka-aineet ovat pääosin suomalaisia ja paikallisia. Ravintolan sisustus on sekoitus modernia kotoisuutta sekä rustiikkia. Kesäkautena Perlina di Castellon edustalla oleva suuri viihtyisä terassi palvelee niin ruokailu- kuin seurustelutarkoituksessa.

raflaamo.fi

Night & Bar Tamino

Taminon tanssilattia iskee kipinää aamun pikkutunneille - discon huuma on kuumaa! Meillä nautitaan villeistä bileistä ja kylmistä juomista. Tamino on osa Original Sokos Hotel Seurahuoneen ravintolakokonaisuutta, joten viikonloppuisin tunnelman

raflaamo.fi

Muikkuterassi

Muikku on suomalaisen kesäkeittiön ehdoton herkku! Muikkuterassi on paikka jossa tätä mahtavaa kesäherkkua saa - tervetuloa!

Savonlinnan maankuuluja tänä keväänä uusittu Muikkuterassi on kesäaikaan ehdottomasti kokemisen arvoinen. Upeiden maisemien lisäksi paikka tarjoaa ainutlaatuisia ruoka-annoksia. Terassin muikkumestari pistää parastaan ja valmistaa mm. voissa rapeaksi paistettuja muikkuja.

Lasitetulla terassilla tarkenee myös kolean sään aikaan ja silmiä hivelevä auringonlasku järvimaisemassa on ikimuistoinen hetki.

Avoinna kesäaikaan.

raflaamo.fi

Original Sokos Hotel Seurahuoneen aulabaari

Piipahda Original Sokos Hotel Seurahuoneen aulan Viinibaariin lasilliselle ja vaikka pienelle iltapalalle.

 

puhelin
Soita +358 10 7642 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Satamakatu 1 57130, Savonlinna
location
Satamakatu 1
57130, Savonlinna
directions
parking