Menu

Sporttihinnat

Sporttihinnat

                  Sporttihinnat

Sporttiklubihinnat alk. 29 €/hlö/vrk/3 hh

Hinnat vaihtelevat hotellikohtaisesti ja valitsemasi päivän mukaan – tarkista hinta varauksen yhteydessä. Sporttiklubilaisen tulee ilmoittaa jäsenyydestään varausvaiheessa sekä hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Hinnat ovat tarkoitettu minimissään 11 hengen harrasteurheilijaryhmille ja sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron, aamiaisen ja laajakaistayhteyden.

Hinnat ja edut ovat voimassa 1.1.-31.12.2023 Suomen ja Tallinnan Sokos Hotelleissa sekä Suomen Radisson Blu Hotelleissa ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat tarjolla saatavuuden mukaan ja oikeus muutoksiin pidätetään.

Joukkuekohtaisen lahjakorttiedun saa Sporttiklubin jäsen edustamansa urheilujoukkueen majoituksen yhteydessä. Lahjakorttiedun saaminen edellyttää:

 • Sporttiklubin jäsen on tehnyt varauksen suoraan hotellien myyntipalvelun kautta tai suoraan hotelliin.
 • Lasku maksetaan yhteislaskulla ennakkoon tai vaihtoehtoisesti käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla tai S-Business maksukortilla hotellissa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Ryhmävaraus tulee taata etukäteen luottokortin tai S-Business-kortin numerolla.
 • Lahjakorttietu ei ole voimassa muilla maksutavoilla (esim. laskutus, muut yritysluottokortit).

Sporttiklubin lahjakorttietuja ei voi yhdistää muihin etuihin. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä S-ryhmän toimipaikoissa Suomessa, mutta lahjakorteilla maksetusta huoneosuudesta ei makseta lahjakorttipalautusta. Huonehinnoista ei makseta komissiota eikä välityspalkkiota. Hinnoista ei myönnetä S-Etukortilla Bonusta.

Tiedustelut ja varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000 tai Radisson Blu Hotellien Myyntipalvelu puh. 0300 870 010. Avoinna ma-pe klo 8-18.

Puhelun hinta 0300-alkuisiin numeroihin 0,51€/min+ paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu.