Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Hotellimme on suljettu toistaiseksi alkaen 1.4.2020. 
Myyntipalvelumme palvelee ma-pe klo 8-15.
Yhteystiedot: vaakuna.rovaniemi@sokoshotels.fi / puh. 020 1234 694.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen sopeutamme toimintaamme. Tilanne Sokos Hotelleissa muuttuu jatkuvasti. Ajan tasalla olevn tiedon löydät täältä »

 

Lämminhenkinen lappilainen

Rovaniemellä, Joulupukin virallisessa kotikaupungissa sijaitsee lämminhenkinen, lappilainen Original Sokos Hotel Vaakuna. Aito lappilaisuus ja sydämellisen rento palvelu saa jokaisen vieraan tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja kotoisaksi. Lappilaiset perinteet ja kulttuuri sekä moderni kaupunkielämä vauhdikkaine aktiviteetteineen tekevät kaupungistamme ainutkertaisen matkakohteen. Lumoava luonto on meille tärkeä ja otamme toiminnassamme huomioon ympäristön hyvinvoinnin – sen osoittaakin ansaitsemamme Green Key - merkki.

Napapiirin maagisen tunnelman ja ainaisen joulun koet hotellimme teemahuoneissa ja revontulien loimun kaikissa huoneissamme. Hotellimme ravintolat tarjoavat elämyksiä kaikille makuaisteille. Elämäniloisessa ranskalaisessa bistro Frans & Chériessä herkullista ruokaa ja hyviä viinejä, aurinkoisessa Amarillossa reilun rohkeaa ruokaa, juomaa ja rentoa bailaamista. 
 
Me Vaakunassa toivotamme kaikki tervetulleiksi Napapiirin maagisen taivaan alle. Me hurmaamme sinut niin, että et unohda meitä koskaan ja tulet takaisin.

Meiltä onnistuu kaikki.  Ehäsole poka mikkään – tehemä pois!

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Rovaniemi on Suomen Lapin moderni ja vilkas pääkaupunki, joka sijaitsee pohjoisella Napapiirillä. Rovaniemi on Joulupukin kotikaupunki ja hän on Napapiirillä tavattavissa vuoden jokaisena päivänä. Jokainen vuodenaika on Rovaniemellä unohtumaton kokemus: kesän loppumaton valo, jouluun johdattava kaamoksen pimeys sekä kevään timantteina hohtavat hanget.