Menu

Tilaussaunat

Vaakunan tilaussauna Vihta

Hotellimme sauna on loistava paikka jopa 15 hengen porukalle illan aloituksiin, tärkeiden päätösten tekemiseen saunan lauteilla tai vaikkapa kokouspäivän päättämiselle. Tilasta löytyy juomakaappi täytettynä haluamillasi virvokkeilla, ja veloitus tapahtuu avattujen juomien mukaan. Katso Vihta-tilaussaunan esittelyvideo täältä!

Hinta 50€/h

Saunalle on tarjolla oma menu. Ota yhteyttä rohkeasti, räätälöimme sinulle oman saunapaketin! Tervetuloa nauttimaan saunamme lämmöstä!

Winstonin Harmaa Alue

Pub Winstonin saunatilat kutsuvat löylyyn! Winstonin sauna on uudistettu upealla Original Long Drink -teemalla.
 
Saunan lauteilla on tilaa 15-20 hengelle. Lauteilta näkee suorana tv:n tarjonnan, joten maalijuhlaa ei tarvitse missata vaikka löylyttelisi.
 
Vilvoittelutilassa odottavat videotykki ja juomakaappi sekä 42" laajakuva-tv urheilukanavineen. Tarjoilu pubin puolelta pelaa, joten kuivin suin ei tarvitse saunoa. Isompaan nälkään voit ennakkoon tilata ruokaa saunalle ravintola Amarillosta, lisäksi pubin puolelta on saatavilla pientä purtavaa. Tuskin voi olla parempaa paikkaa peseytyä - saunasta pääsee suoraan pubiin jatkamaan iltaa. Koko tilassa on äänentoisto wc:tä ja saunaa myöden, joten peliselostukset ja musiikit eivät taatusti mene ohi korvien.
 
Saunan hinta kolmeksi tunniksi 150€, lisätunti 50€. 
 
Saunatilat sopivat hyvin myös kokouksien pitopaikaksi. Saatavilla nettiyhteys, videotykki ja tarjoilut saunalle.
 
Tervetuloa viihtymään porukalla! Kysy lisää ja tee varaus myyntipalvelustamme tai verkosta - räätälöidään sopiva paketti  juuri sinulle!
Tutustu ja varaa verkossa
puhelin
Soita +358290042002 hinnat Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0691 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Gallen-Kallelankatu 7 28100, Pori
location
Gallen-Kallelankatu 7
28100, Pori
directions
parking