Menu

Ravintolat

Hotellin kyljestä löytyvät ravintolat Frans &Camille, ihanasti uudistettu Amarillo sekä kahvila-baari Coffee House.

Läheistä Otto Karhin puistoa somistaa Puistokahvila Makia, ja Kauppakeskus Valkeasta löytyvät Ristorante Rosso ja kahvila-baari Bacaro Doppio. Vanhan Paloaseman kortteli ravintoloineen palvelee neljännessä kerroksessa. 

Frans & Camille Bistro

Frans & Camille -bistro on rohkeasti ja tyylikkäästi oma itsensä: siellä ranskalainen aistikkuus ja pohjoisen keittiön raikkaat ja selkeät maut löytävät toisensa. Frans & Camille tarjoaa hienostuneita elämyksiä rennon ajattomassa tunnelmassa – menneiden aikojen ja nykyhetken liittoa lempeästi vaalien.

Aukiolot ja pöytävaraukset täältä

Suosittu Nizzan torin lounas on tarjolla arkisin klo 11.00-14.00. Lisätietoja Frans & Camillen sivuilta »

Amarillo

Hotellin kivijalassa uudistettu, upea Amarillo. Täältä löytyy myös kaupungin puhutuin pöytä, The Table. Kurkkaa kauniiseen ravintolaan täältä »

Aukioloajat ja pöytävaraukset täältä

Rosso

Ristorante Rossossa viihtyvät myös aikuiset! Kauppakeskuksen vilinästä on hyvä istahtaa lasilliselle tai tilata mainiot artesaanipitsat. Rosson sivuille »

Kauppakeskus Valkea, Isokatu 24. 3. Krs. , Oulu

Coffee House

Kaunis Coffee House kahvila-baari sijaitsee hotellin yhteydessä. Täältä löytyy mukavia soppeja läppärin kanssa työskentelyyn, ja iltapäivän after workien lomassa on mukava seurailla  keskikaupungin vilin'ää. Coffee Housen sivuille »

Puistokahvila Makia

Hurmaava kahvila keskellä Oulua. Puistokahvila Makia sijaitsee Oulun keskustassa, Otto Karhin puistossa. Se on viihtyisän kotoisa modernilla twistillä. Tarjolla on joka aamu reilu aamiainen vasta paistettuine munakkaineen ja tuorein hedelmin. Lounasaikaan tarjoillaan salaatteja, keittoa sekä maistuvia kahvilatuotteita. Illalla Puistokahvila Makiaan voi tulla joko herkuttelemaan laadukkaalla kahvilla ja leivoksilla tai nauttimaan smörrebröd -tyylisiä runsaita leipiä ja ottamaan vaikka lasillisen kuohuvaa.

Aamiaista, tuoreita vitriinituotteita, Salattia ja Suuppia on tarjolla päivittäin. Kurkkaa aukiolot tältä 

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @puistokahvilamakia tai Instagramissa #puistokahvilamakia

Puistokahvila Makian sivut »

 

Bacaro Doppio

Bacaro Doppio on tuulahdus Italiaa! Herkullinen Gelato-buffet tai ihanat leivonnaiset vitriinistä lennättävät ajatukset hetkeksi pois arjesta.  

Kauppakeskus Valkea, kesäkatu, Isokatu 25 , Oulu

Bacaro Doppion sivuille »

Lisätiedot ja mahdolliset poikkeukset aukioloaikoihin löytyvät osoitteesta www.raflaamo.fi

 

puhelin
location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
location
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
directions
parking