Palvelut lasten kanssa matkustaville

Tervetuloa kaikki pienet vieraat!

Leikkihuone on valitettavasti tällä hetkellä pois käytöstä uudistuksen vuoksi, mutta voimme kertoa, että uudesta leikkitilasta tulee ihan huippu!

Hotellin vastaanotosta voi napata Ympäristöpassin, jonka avulla voi oppia ympäristöstä ja hotellin arvoista mukavalla tavalla.  Onni Oravan tehtävärata kannattaa myös kiertää, siitäkin saa kartan mukaan respasta. Vastaanotosta löytyy myös kirjoja ja pelejä lainaan.

Asiakassaunalla asustaa Tervatonttu Toivo. Tontun tarinan voi lukea tai pyytää lukemaan pukuhuoneen seinältä. 

Saunoilta löytyy pienimmille saunojille vannat.  Muistattehan kysyä myös kylpyammeellisia huoneita. Vastaanotosta voitte tilata vesipedoille Lasten kylpytossuja 2,00€/ kpl tai vaikkapa Lasten Vip:in  hintaan 10€ sisältäen kylpyankan, kylpyvaahtoliuskan,  shampooliuskan, ihovoideliuskan, vedettömän salvan, tikkarin sekä lasten kylpytossut.

Vinkkejä syyspäivien viettoon löytyy vaikkapa täältä.   

Tässä vielä muutama tärppi: 

1. Hupisaaret ja Ainolanpuisto!

Ihan hotellimme lähellä on vehreä ja kaunis Hupisaarten alue ja  Ainolanpuisto. Ihan kuin sentral parkki New Yorkissa, ihana paikka kaupunkilaisille ja vierailijoille päästä joenrantaan ja lähelle luontoa. Hupisaaret koostuu kymmenistä pienistä Oulujoen suiston saarista ja puistoista. Siellä on kauniita  valkoisia puusiltoja purojen yllä ja romanttisia puiden lehvistöjen ympäröimiä polkuja.  Hupisaarilta löytyy tilaa viettää piknikkiä, iso ja hieno leikkipuisto lapsille sekä viihtyisä kahvila puutarhan ympäröimänä. Alueelta löytyy myös Suomen pisin kalatie, josta pääsee katsomaan ikkunanläpi lohien nousua Oulujokeen. Ainolanpuiston vieressä kohoaa Pohjois-Pohjanmaan museo, mistä löytyy mielenkiintoisia vaihtuvia näyttelyitä alueen historiasta. Museon kestosuosikki, kaikkien lapsien ja lapsenmielisten  pienoismallinäyttely iki-ihanasta Koiramäen väestä on pitänyt pintansa vuodesta toiseen.


2. Vauhtia hakeville!

Vauhtipuistoon, Superparkkiin, Karting Centeriin tai Hop Loppiin. Tutustu tarkemmin sivuilta www.vauhtipuisto.fi ja http://www.superparkoulu.fi/fi sekä http://www.sportskartingcenter.fi/j ja http://www.hoplop.fi/puistot-ja-hinnat-oulu

Mukavaa vierailua!


3. Kesäiloon uimarannat!

Oulussa on uimarantoja Pohjolan Rivieran, eli Nallikarin lisäksi, lukuisia! Jopa 14 kpl! Uimaan pääset mm. seuraavilla uimarannoilla: Lämsäjärvi, Värttö, Tuira, Pyykösjärvi, Kuivasjärvi ja iki-ihanaa Nallikarin uimarantaa unohtamatta. Meri onkin siis todella lähellä. Nallikarin merivesi on ns. murtovettä. Joki tuo makeaa vettä tullessaan ja vesi on näin ollen vähäsuolaisempaa. Nallikarin ranta on todella matala, ja sopii hyvin lapsiperheille. Nallikarissa vo myös pelata beach volleyta, sieltä löytyy jumppalaitteita ja iso kiipeilyteline lapsille.


3. Vauhtia hakeville!

Vauhtipuistoon, Superparkkiin, Karting Centeriin tai Hop Loppiin. Tutustu tarkemmin sivuilta www.vauhtipuisto.fi ja http://www.superparkoulu.fi/fi sekä http://www.sportskartingcenter.fi/j ja http://www.hoplop.fi/puistot-ja-hinnat-oulu

Mukavaa vierailua!

puhelin
location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
location
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
directions
parking