Menu

Lasten kanssa Oulussa

Tervetuloa kaikki pienet vieraat!

Täältä löytyy tilaa temmeltää, laskea mäkeä ja keksiä piilopaikkoja. Leikkitilasta löytyy varmaan Suomen pisin pikkuautorata. Tervetuloa keksimään loman parhaat leikit! Leikkihuoneeseen on kulku hotellin 2.kerroksesta ja sieltä löytyy tekemistä pikkuväestä kouluikäisiin saakka. Isommille lapsille tilasta löytyy lukunurkkaus ja hauska jalkapallopeli.

Hotellin 2. ja 6. kerroksen auloista löytyy mikrot, joita voi käyttää lasten ruokien lämmittämiseen. Pientä iltapaa ja virvokkeita voit kätevästä ostaa vastaanoton shopista ympäri vuorokauden. Valikoimasta löydät mm. sämpylöitä, smoothieta, hedelmiä, pikapuuroja sekä tuoremehua. Hotellin yhteydessä olevista Amarillo ja Frans & Camille -ravintoloista löytyy myös omat ruokalistat lapsille.

Vastaanoton lasten kirjoja ja leikkitilan lautapelejä saa lainata myös huoneeseen. Kesäaikaan hotellilta löytyy myös ulkopeleihin välineitä lainattavaksi. Pyöräreissuille hotellilta saa Jopoja, joista löytyy myös lapsille sopiva malli. Tiesitkös, että Kauppakeskus Valkeassa hotellin kulmalla, on myös lelukauppa? 

Muistattehan kysyä myös kylpyammeellisia huoneita.

Tässä vielä muutama tärppi: 

1. Hupisaaret ja Ainolanpuisto!

Ihan hotellimme lähellä on vehreä ja kaunis Hupisaarten alue ja  Ainolanpuisto. Ihan kuin sentral parkki New Yorkissa, ihana paikka kaupunkilaisille ja vierailijoille päästä joenrantaan ja lähelle luontoa. Hupisaaret koostuu kymmenistä pienistä Oulujoen suiston saarista ja puistoista. Siellä on kauniita  valkoisia puusiltoja purojen yllä ja romanttisia puiden lehvistöjen ympäröimiä polkuja.  Hupisaarilta löytyy tilaa viettää piknikkiä, iso ja hieno leikkipuisto lapsille sekä viihtyisä kahvila puutarhan ympäröimänä. Alueelta löytyy myös Suomen pisin kalatie, josta pääsee katsomaan ikkunan läpi lohien nousua Oulujokeen. Ainolanpuiston vieressä kohoaa Pohjois-Pohjanmaan museo, mistä löytyy mielenkiintoisia vaihtuvia näyttelyitä alueen historiasta. 


2. Vauhtia hakeville!

Superparkkiin tai Hop Loppiin. Tutustu tarkemmin sivuilta Superparkiin sekä Hoplopiin.

 

3. Kesäiloon uimarannat!

Oulussa on uimarantoja Pohjolan Rivieran, eli Nallikarin lisäksi, lukuisia! Jopa 14 kpl! Uimaan pääset mm. seuraavilla uimarannoilla: Lämsäjärvi, Värttö, Tuira, Pyykösjärvi, Kuivasjärvi ja iki-ihanaa Nallikarin uimarantaa unohtamatta. Meri onkin siis todella lähellä. Nallikarin merivesi on ns. murtovettä. Joki tuo makeaa vettä tullessaan ja vesi on näin ollen vähäsuolaisempaa. Nallikarin ranta on todella matala, ja sopii hyvin lapsiperheille. Nallikarissa vo myös pelata beach volleyta, sieltä löytyy jumppalaitteita ja iso kiipeilyteline lapsille.
 

Mukavaa vierailua!

puhelin
location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
location
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
directions
parking