Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Hotellit Oulu – 2 hotellia

Hotellit kartalla

Break Sokos Hotel Eden

Vallitsevasta tilanteesta johtuen sopeutamme toimintaamme. Tilanne Sokos Hotelleissa muuttuu jatkuvasti. Ajan tasalla olevan tiedon löydät täältä »

 

Hotellimme sijaitsee monipuolisen Nallikarin luonnon kauniilla rannalla.

Meillä rentoudut arjen yläpuolelle monella eri tavalla. Hotellimme tarjoaa energisoivia palveluita niin lomanviettoon, työreissuun kuin kokoukseen.

Nauti elämästä kylpylässämme, anna vauhtia kehollesi kuntosalilla ja palaudu hieronnassa tai luonnossa liikkuen. Ota aikaa itsellesi ja heittäydy ammattitaitoisten kosmetologiemme hemmoteltavaksi.

Herkuttele Ravintola Maisemassa katsellen kaunista merimaisemaa. Romanttinen auringonlasku kruunaa iltasi.

Tervetuloa Ouluun, meren rannalle Break Sokos Hotel Edeniin.

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Original Sokos Hotel Arina

Hotellimme avataan jälleen 3.6.2020 <3

Vallitsevasta tilanteesta johtuen Original Sokos Hotel Arina on tällä hetkellä suljettuna, mutta avaa ovensa jälleen kesäkuun alussa.  

Myyntipalvelumme palvelee tälläkin hetkellä ma-pe klo 8-15. Yhteystiedot: sales.oulu@sokoshotels.fi / puh. 08 312 3255.

Ajan tasalla olevan tiedon Sokos Hotelleista löydät täältä »

Pidetään toisistamme huolta ja nähdään ihan pian.

 

Original Sokos Hotel Arina - sydämellinen koti keskellä Oulua 

Haluamme esitellä sinulle eläväisen kaupunkihotellimme Original Sokos Hotel Arinan. Hotelli seisoo paraatipaikalla seitsemän kerroksen korkeudessa, Rotuaarin Pallon kainalossa. 

Haluamme, että rakastut hotelliimme niin kuin me. Rakas kotikaupunkimme Oulu on täynnä tarinoita, ja tulevan huoneuudistuksen myötä myös kaikki huoneemme saavat oman tarinansa. Miltä kuulostaa Kesäyön viipyilevä lämpö, vapaan Lohen nousu tai Tervan tuoksu? Aamupalalta ja ravintoloistamme löydät niin paikallisten tuottajien tuotteita kuin maailman keittiöiden vivahteita, ja henkilökunnallamme on aina muutama menovinkki takataskussa niitä haluaville. Haluamme että viihdyt vieraanamme, ja toivotammekin sinulle hyvää oululaista unta <3

Hotellimme on vastuullinen Green Key - sertifikaatin haltija, ja olemme sitoutuneet ottamaan ympäristön huomioon jokapäiväisessä toiminnassamme. 

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Tervetuloa keskelle Suomea, Ouluun! Oulu on erinomainen loma- ja kokouskaupunki. Ouluun on helppo tulla mihin vuodenaikaan hyvänsä. Valoisat, lämpimät kesäpäivät ja kylmä, runsasluminen talvi kuuluvat kumpikin Oulun vuodenkiertoon. Monipuoliset ostos-, kulttuuri-, ja ravintolapalvelut takaavat matkailijoille unohtumattomia elämyksiä.