Tilaussauna

Kerää porukka kasaan ja tule saunomaan Vaakunaan. Hotellin saunaosastolla (6.krs) on kolme saunaa joiden yhteiskäytössä on iso poreallas ja oleskelutila Näköala. Saunoja voitte varata tarpeenne mukaan, joko yhden saunan tai vaikka koko saunaosaston.  Oheisohjelmaksi voit valita lisämaksusta niin hieronnan, jumpan kuin drinkkikoulunkin. Lämpimästi tervetuloa!

Hieronta saunonnan lomassa

Saunaillan lomassa jokainen pääsee nauttimaan ½ tunnin rentouttavasta niska-hartiahieronnasta. Suositellaan 4-8 henkilön seurueille. Saunaillan kesto hieronnan kanssa noin 2 tuntia.   

Saunailta

Saunaillan päätteeksi hemmotellaan käsiä parafiinikäsihoidoilla. Suositellaan 8-16 henkilön seurueille. Saunaillan kesto käsihoitojen kanssa noin 2 tuntia.

Saunaan ja drinkeille

Rentouttavan saunan päätteeksi ja illan aloitukseksi suosittelemme Drinkkikoulua, jossa baarimestarimme kertoo ideoita jokaiselle "kotibaarimestarille" ja loihtii lopuksi maittavat drinkit mukanaolijoille. Ryhmän koko 4-10 henkilöä. Saunaillan kesto drinkkikoulun kanssa noin 2 tuntia. 

Saunailta ja gymstick-jumppa

Hiki pintaan ja lopuksi saunaan. Gymstick-tunnin ohjaa Hoito- ja kuntovalmennuspalvelut Ismo Hyvönen. Jumpan jälkeen on ihana nauttia saunasta ja rentoutua porealtaassa. Gymstick-jumppa vahvistaa, kiinteyttää ja harjoituttaa jokaista lihasta kehossasi. Gymstick sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Ryhmän koko 4-15 henkilöä. Kesto 2,5 tuntia.

Onnistuneen saunaillan kruunaa maittava iltapala tai illallinen ravintola Frans & Michellessä ja jatkot Bar 'n' Night Vaakunassa. Saunalle voit myös tilata ennakkoon saunajuomia, pientä naposteltavaa tai vaikka kylpytakit ja aamutossut saunojien käyttöön!

Hintatiedustelut ja varaukset:
Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli
p. 010 764 2100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Pyydä tarjous
puhelin
Soita +358 10 764 2100 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
location
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
directions
parking