Menu

Ravintolat

Frans & Michelle

Frans & Michelle on rento ja mutkaton ravintola, jonka bistrotunnelmissa nautitaan niin ranskalaisia klassikoita kuin paikallisista raaka-aineista valmistettuja sesongin makuja. Bistroon voi piipahtaa pikkupurtavalle ja viinilasilliselle tai nauttia illasta pitkän kaavan mukaan. 

 

Frans & Michellen nettisivut

Bar'n'Night Vaakuna

Mikkelissä keskellä kaupungin sykettä Original Sokos Hotel Vaakunan Bar'n'Night Vaakuna palvelee kolmella tunnelmalla! Fiilisbaarissa voit tehdä illan parhaat tanssikuviot tanssitangolla ja Nightin puolella soivat nykypäivän ja viime vuosikymmenen tunnetuimmat hitit. Tilaa hallitsee Mikkelin suurin discopallo ja tanssilattia. SingsBar -karaokebaarissa voit esitellä omia laulutaitojasi laajalla biisivalikoimalla. Keskiviikkoisin on Student's Night, perjantaisin livemusiikki on pääosassa ja lauantaina kaupungin parhaat bileet valtaa koko ravintolan. Bar'n'Night Vaakuna on tapahtumien keskipisteessä ja esiintyjämme ovat Suomen kärkeä. Stagellamme voit tänäkin vuonna nähdä esiintymässä suomalaisia huippuartisteja.

Ennakkoliput keikoille myy Lippu.fi:n palvelupisteet: S-Stella Mikkeli, Prisma Mikkeli, Prisma Savonlinna, Sokos Savonlinna ja  Lippu.fi. www.lippu.fi

Esiintyjäiltoina hotellin asukkaille erikoishintainen sisäänpääsy, muulloin veloitukseton sisäänpääsy.

 

puhelin
Soita +358 10 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
location
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
directions
parking