Ravintolat

BistroBar

BistroBar on lähituottajien herkuista nauttivan paratiisi - nautiskelun paikka isomman tai pienemmän nälän yllättäessä!

Piipahda Original Sokos Hotel Vaakunan aulan BistroBariin nauttimaan lähialueen tuottajien tuotteista valmistettuja herkullisia annoksia sekä paikallisia juomia! Tilauksesi teet kätevästi sähköiseltä ruokalistaltamme. BistroBar on ainoa paikka Mikkelissä, jossa juoma- ja ruokatilausten tekeminen onnistuu näin helposti. BistroBarissa voit myös nauttia kahvin kanssa hyviä pikkupurtavia, niin suolaisen- kuin makeannälkään.

Meillä viihdyt varmasti – olemme koko hotellin olohuone!

ma-to 11-23
pe 11-24
la 12-24
su 12-21.30
Keittiö suljetaan puoli tuntia aiemmin. Arkipyhien aukioloajoissa poikkeuksia.

BistroBarin nettisivut

Fransmanni

Mikkelin Fransmanni tunnetaan mutkattomasta eteläsavolaisesta palvelusta ja rehevästä, yrteiltä tuoksuvasta maalaisranskalaisesta ruoasta. Kesäkauden paikallisena herkkuna voissa paistetut muikut ja lapsille heinäkuussa oma Onni Oravan buffet.

ma-to 11-23
pe 11-24
la 12-24
su 12-21.30
Keittiö suljetaan puoli tuntia aiemmin. Arkipyhien aukioloajoissa poikkeuksia.
Fransmannin nettisivut

Bar'n'Night Vaakuna

Mikkelissä keskellä kaupungin sykettä Original Sokos Hotel Vaakunan Bar'n'Night Vaakuna palvelee kolmella tunnelmalla! Fiilisbaarissa voit tehdä illan parhaat tanssikuviot tanssitangolla ja Nightin puolella soivat nykypäivän ja viime vuosikymmenen tunnetuimmat hitit. Tilaa hallitsee Mikkelin suurin discopallo ja tanssilattia. SingsBar -karaokebaarissa voit esitellä omia laulutaitojasi laajalla biisivalikoimalla. Keskiviikkoisin on Student's Night, perjantaisin livemusiikki on pääosassa ja lauantaina kaupungin parhaat bileet valtaa koko ravintolan. Bar'n'Night Vaakuna on tapahtumien keskipisteessä ja esiintyjämme ovat Suomen kärkeä. Stagellamme voit tänäkin vuonna nähdä esiintymässä suomalaisia huippuartisteja.

Ennakkoliput keikoille myy Lippu.fi:n palvelupisteet: S-Stella Mikkeli, Prisma Mikkeli, Prisma Savonlinna, Sokos Savonlinna ja  Lippu.fi. www.lippu.fi

Esiintyjäiltoina hotellin asukkaille erikoishintainen sisäänpääsy, muulloin veloitukseton sisäänpääsy.

ke 22-04
pe-la 22-04

Nightin nettisivut

Katso esiintyjät:

http://www.kattaasavon.fi/tapahtumat/

 

Lähialueen ravintoloita löydät www.kattaasavon.fi

puhelin
location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
location
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
directions
parking