Menu

Pysäköinti

Hotellin yhteydestä löytyy kaksi lämmintä parkkihallia ja ulkopaikkoja katoksen alla 1 € / tunti tai 12 € / 24h. Työmatkustajan kanta-asiakaskortti S-Cardilla pysäköinnin hinta 8 € / 24h.

Pysäköinnin voi maksaa sisäänajon yhteydessä parkkihalleissa oleviin automaatteihin tai saapuessa vastaanottoon. Vastaanottoon maksettaessa auton rekisterinumero tulee ilmoittaa saapumisen yhteydessä virkailijalle. Käytössä on myös pysäköintisovellukset EasyPark ja ParkMan.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli sijaitsee Porrassalmenkadun ja Vilhonkadun risteyksessä ja paikoitustilat on merkitty Sokos Hotel Vaakuna P-merkein. Paikoitushalleihin pääsee sekä Vilhonkadulta että Mannerheimintieltä. Paikoitusalueilta on käynti hotellin vastaanottoon hissillä. Kaksi esteetöntä pysäköintipaikkaa löytyy Vilhonkadun puoleisesta K1-autohallista. Liikuntaesteisen pysäköintitunnus oikeuttaa pysäköintiin alueella veloituksetta.
 
Vilhonkadun parkkihallissa ajoneuvon maksimikorkeus on 2,2 metriä, Mannerheimintien puolella hallin korkeus mahdollistaa pysäköinnin jopa 4,4m korkealla ajoneuvolla.
 
Pysäköintihallista vastaa AutoParkki Norden Oy. Pysäköintimaksu ei kerrytä S-Bonusta tai muiden kanta-asiakasohjelmien etuja.
 
Sähköauton lataus

 

Hotellin lämpimistä parkkihalleista löytyy yhteensä kahdeksan sähköauton latauspaikkaa. Latauspaikat on selkeästi merkitty maalauksin ja ABC Lataus -kyltein. Neljä paikkaa löytyy ylemmästä K1-hallista Vilhonkadun puolelta ja neljä paikkaa K2-hallista Mannerheimintien puolelta. ABC Latauksen käyttö toimii ABC-Mobiilisovelluksella, laskutus tapahtuu kilowattiperusteisesti. Muistathan suorittaa pysäköintimaksun saapuessasi hallin automaattiin, vastaanottoon tai pysäköintisovelluksella.
 
puhelin
Soita +358 10 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
location
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
directions
parking