Menu

Pysäköinti

 

Kaksi lämmintä parkkihallia ja ulkopaikkoja katoksen alla 1 € / tunti tai 10 € / 24h. S-Cardilla 5 € / 24h.

Hotelli sijaitsee Porrassalmenkadun ja Vilhonkadun risteyksessä ja paikoitustilat on merkitty Sokos Hotel Vaakuna P-merkein. Paikoitushalleihin pääsee sekä Vilhonkadulta että Mannerheimintieltä. Paikoitusalueilta on käynti hotellin vastaanottoon hissillä. Kaksi esteetöntä pysäköintipaikkaa löytyy Vilhonkadun puoleisesta K1 - autohallista. Porrassalmenkadun puolella hallin korkeus mahdollistaa pysäköinnin isommallakin autolla.

Pysäköintihallista vastaa AutoParkki Norden Oy. Pysäköintimaksu ei kerrytä S-Bonusta.

Pysäköinnin voi maksaa sisäänajon yhteydessä parkkihalleissa oleviin automaatteihin tai saapuessa vastaanottoon. Vastaanottoon maksettaessa auton rekisterinumero tulee ilmoittaa saapumisen yhteydessä virkailijalle.

Sähköauton lataus

Mikkelin Toriparkki, osoite Hallituskatu 1 B. Etäisyys hotelliin noin 350 m. Mikkelin Toriparkki ja Etelä-Savon Energia tarjoavat mahdollisuuden ladata sähköauton akun Toriparkissa pysäköidessäsi. Latauksen hinta on 5 € per lataus.
Mikkelin Toriparkissa on keskinopeat latauspisteet. Kaikki kolme pistettä ovat omilla kolmevaiheisilla, 3 x 63A sulakkeen syöttöjen perässä. Parhaiten lataus onnistuu Mennekes-liittimellisellä latausjohdolla, Chuko ei mahdollista niin nopeaa latausta.
 
puhelin
Soita +358 10 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
location
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
directions
parking