Pysäköinti

Kaksi lämmintä parkkihallia ja ulkopaikkoja katoksen alla 1 € / tunti tai 10 € / 24h. S-Cardilla 5 € / 24h.

Hotelli sijaitsee Porrassalmenkadun ja Vilhonkadun risteyksessä ja paikoitustilat on merkitty Sokos Hotel Vaakuna P-merkein. Paikoitushalleihin pääsee sekä Vilhonkadulta että Mannerheimintieltä. Paikoitusalueilta on käynti hotellin vastaanottoon hissillä. Kaksi esteetöntä pysäköintipaikkaa löytyy Vilhonkadun puoleisesta K1 - autohallista. Porrassalmenkadun puolella hallin korkeus mahdollistaa pysäköinnin isommallakin autolla.

Pysäköintihallista vastaa AutoParkki Norden Oy.

Pysäköinnin voi maksaa sisäänajon yhteydessä parkkihalleissa oleviin automaatteihin tai saapuessa vastaanottoon. Vastaanottoon maksettaessa auton rekisterinumero tulee ilmoittaa saapumisen yhteydessä virkailijalle.

Sähköauton lataus

Mikkelin Toriparkki, osoite Hallituskatu 1 B. Etäisyys hotelliin noin 350 m. Mikkelin Toriparkki ja Etelä-Savon Energia tarjoavat mahdollisuuden ladata sähköauton akun Toriparkissa pysäköidessäsi. Latauksen hinta on 5 € per lataus.
Mikkelin Toriparkissa on keskinopeat latauspisteet. Kaikki kolme pistettä ovat omilla kolmevaiheisilla, 3x63A sulakkeen syöttöjen perässä. Parhaiten lataus onnistuu Mennekes-liittimellisellä latausjohdolla, Chuko ei mahdollista niin nopeaa latausta.
 
puhelin
Soita +358 10 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
location
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
directions
parking