Menu

Ravintolat

Ravintola Grill it! Levi

Grill it! Levi, Levin uusin ravintola, on avannut ovensa! Grill it! on ravintola, joka valmistaa maailman alkuperäisimmällä tavalla herkkuja lihasta, kalasta ja kasviksista. Ravintolan keittiön sydämessä on puuhiiligrilli ja Grill it!:in listalta löydät upeat menuehdotukset viinipakettien kera. Grillaamme myös kasvisherkkuja joka makuun ja tarjolla onkin myös useita vegaanisia vaihtoehtoja! 

Ravintolasali on itsessään tunnelmallinen ja hieman hämyisä ja kauniin ravintolasalin aisaparina on iso ja upea, aurinkoisella paikalla sijaitseva terassi, jossa on ihana nauttia hyvästä ruoasta ja juomista keskellä Levin kylää! Terassilla voit viettää aikaa kelillä kuin kelillä, sillä terassilta löytyy kuudelle hengelle sopivat pikkumökit.

Tule meille hemmoteltavaksi ja anna palavan intohimomme viedä kohti grillattuja elämyksiä. Hetkiä ja makuja, jotka haluat jakaa ystäviesi kanssa yhä uudelleen ja uudelleen. Tervetuloa nauttimaan! Lisätietoja ja pöytävaraukset täältä.

 

Ravintola Kiisa

Ravintola Kiisa toimii hotellin aamiais- ja tilausravintolana sekä tarjoaa ruokailut ryhmille. Kiisa nimi on peräisin saamenkielisestä sanasta Giisa eli Lapinemännän korulipas. Kiisa uudistettiin täysin vuoden 2023 kesällä ja sisustuksessa korostuvat suomalaiseen sisustukseen yhdistettävät elementit kuten vaalea puu ja harmoninen värimaailma.

Kiisassa on 157 paikkaa ja se on helposti muunnettavissa myös kokouskäyttöön. Tila soveltuu hyvin myös eri tyyppisiin juhlatilaisuuksiin sekä yksityistilaisuuksiin.

Hotellin herkullinen aamiainen on tarjolla päivittäin Kiisassa. Lisätietoja aamiaisesta ja aukioloajoista löydät täältä.

 

Coffee House Levi

Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on Coffee House -kahvilat tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin ja pullan tuoksu, croissantit tai bagelit, Coffee Housen menusta löydät suosikkisi. Coffee House Levi sai täydellisen konseptiuudistuksen kesällä 2023 ja kahvilastamme tuli kaunis, viihtyisä ja rento keidas.

Coffee House Levin herkullisia antimia, makeita ja suolaisia leivonnaisia tai suosittua lohikeittoa voit nauttia joko kahvilamme leppoisassa ilmapiirissä tai ottaa mukaan. Coffee Housessa on tarjolla myös erikoiskahvi- ja teelaatuja sekä kuplivia ym. juomia.

Coffee House on Mood Changer, joka tarjoaa parhaita viipymisen ja viihtymisen hetkiä Sinulle. Minulle. Meille. Aamusta iltaan!

Lisätietoja ja aukioloajat löydät täältä.

 

Tiedustelut ja pöytävaraukset

Break Sokos Hotel Levi
Myyntipalvelu,  ma-pe 9 -16.30
puh. 016 3215 500
sales.levi@sokoshotels.fi

 

puhelin
location
Tähtitie 5 99130, Sirkka
location
Tähtitie 5
99130, Sirkka
directions
parking