Menu

Nähtävyydet ja tekemistä Levillä

Nautiskele:

Nauti leppoisasta heräämisestä ja valmiiksi katetusta runsaasta aamiaisesta. Voit myös tilata aamiaisen huoneeseen hintaan 15,00 €/nenä.

Elämä on nautintoja täynnä. Mikä on sinun tapasi nauttia elämästä? Onko se revontulien metsästystä tähtitaivaan alla, makuelämys hyvässä seurassa tai patikkaretki luonnonrauhaan? Met suosittelemma, että tehet tuon kaiken täällä nyt ja heti eikä sitku..... Varaa tästä näppärästi pöytä Ravintola Kiisaan ja tule nauttimaan pohjolan makuja.

Rentoudu:

Intohimoa makuihin, väreihin, tuoksuihin, kosketuksiin, häneen - anna aikaa itsellesi, intohimoillesi ja nauti. Olet sen ansainnut tässä ja nyt! Leppoisat löylyt, yhdessäoloa ja pullo kuohuvaa rakkaimmallesi.

Relax, don't do it! Nyt saa luvan kanssa relata. Kiireen ja ressin voipi jättää respaan narikkaan, eikä tartte ottaa ees lähtiessään mukkaan.

Anna palaa:

Miten ois tunturinvalloitus patikoiden vai joko tuli lumi maahan? Kesällä met suosittelemma patikointia ja pääsehän Levin päälle hissilläkin! Varaa oma elämyksesi- millainen fiilis, sellaista tekemistä, tarkemmat ohjelmat löytyvät Visit Levin sivuilta. Laula kilpaa tirpusten kanssa ja mene vaikka Wallikseen avaamaan lauluääntäsi karaoken parissa. Jokainen laulaa äänellään - ylpeästi ja rinta rottingilla!

Inspiroidu:

Kittilä pursuaa taidetta ja taiteilijoita: inspiroidu vaikkapa Särestöniemen ja Raekallion luomuksista. Hekin ovat saanet omaa innoitusta ympärillä vallitsevasta ehtymättömästä luonnosta.

Kiipeä tunturin huipulle, nauti revontulien juoksusta, tähtitaivaasta ja hiljaisuudesta. Vain sinä ja hän - ääretön taivas ja henkeäsalpaavan kaunis maailma. Voiko olla mitään täydellisempää?

Mikä on sinun inspiraatiosi lähde? Onko se kaverin hymy, känkkyrä mänty, sääsken ininä, peilityyni järvenpinta, jylhänä ja jykevänä nouseva tunturinhuippu, herkkääkin herkempi kukkasen nuppu vai hullunhauska respantäti? Ota innoituksesi kohteesta kuva ja lähetä se meille email: myyntipalvelu.levi@sok.fi

puhelin
location
Tähtitie 5 99130, Sirkka
location
Tähtitie 5
99130, Sirkka
directions
parking