Henkilökunta suosittelee

Nautiskele:

Nauti leppoisasta heräämisestä ja valmiiksi katetusta runsaasta aamiaisesta. Voit myös tilata aamiaisen huoneeseen hintaan 15,00 €/nenä.

Elämä on nautintoja täynnä. Mikä on sinun tapasi nauttia elämästä? Onko se revontulien metsästystä tähtitaivaan alla, makuelämys hyvässä seurassa tai patikkaretki luonnonrauhaan? Met suosittelemma, että tehet tuon kaiken täällä nyt ja heti eikä sitku.....

Rentoudu:

Intohimoa makuihin, väreihin, tuoksuihin, kosketuksiin, häneen - anna aikaa itsellesi, intohimoillesi ja nauti. Olet sen ansainnut tässä ja nyt! Leppoisat löylyt, yhdessäoloa ja pullo kuohuvaa rakkaimmallesi.

Relax, don't do it! Nyt saa luvan kanssa relata. Kiireen ja ressin voipi jättää respaan narikkaan, eikä tartte ottaa ees lähtiessään mukkaan.

Anna palaa:

Virtaa on enemmän kuin pienessä kylässä? Jep, suosittelen alamäkilaskua tai lumikenkäretkeä Kätkätunturin päälle. Huomenna saattaa olla vieläkin enemmän virtaa!

Inspiroidu:

Tammikuinen kävely; pakkanen narskuu jalkojen alla, kattona pastellitaivas, puiden lumikiteet loistavat kuin pienet timantit, poskipäät punaisina pakkasen puremasta - elän ja hengitän - maailma on minun!

Ei mitään tekemistä... Höpöhöpö, mars pihalle ja yllätä ohikulkijat vaikka tekemällä lumienkeli. Muistathan ikuistaa teoksesi ja lähettää sen meille email: sales.levi@sok.fi

 

Pyydä tarjous
puhelin
location
Tähtitie 5 99130, Sirkka
location
Tähtitie 5
99130, Sirkka
directions
parking