Ravintolat

Kaikki ravintolamme palvelevet Sinua jälleen 1.6. alkaen! Ravintoloissamme toteutetaan avaamisen jälkeen tehostettua hygieniaa ja muita turvallista asiointia edistäviä toimenpiteitä. Myös ravintoloiden asiakasmääriä ja aukioloaikoja on muutettu vastaamaan viranomaismääräyksiä.

Ravintoloissa joudutaan rajoittamaan sisään otettavien asiakkaiden määrää, joten varsinkin viikonlopuille suositellaan tehtäväksi pöytävaraus. Poikkeusaikana suosiotaan kasvattaneet ravintolaruoan nouto- ja toimituspalvelut (Syökotona.fiWoltFoodora) jatkuvat myös ravintoloiden avauduttua.

 

ROSSO IsoKristiina

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla.

 
Perheen pienimmille on oma monipuolinen ruokalista ja lapset ovat erityishuomioinnin kohteena ravintolakäynnillä. Rossosta löytyy myös lasten leikkipaikka, syöttötuoleja ja hoitopöytä.
 
Missä Rosso, siellä Italia - tervetuloa!
 

Palvelemme:
ma-to 11-22 (keittiö 21.30)
pe-la 11-23 (keittiö 22.30)
su 12-21 (keittiö 20.30)

S-Card toimipaikka

Rosso IsoKristiina »

 

 

VENN Lappeenranta

"Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka." 

VENN sijaitsee hotellin vastaanoton vieressä, kauppakeskus IsoKristiinan kauppakäytävän varrella!
VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen - sehän ei ole ollenkaan meidän juttu.
 
 
VENN palvelee:
ma - la 14 - 23
su 12-22
 

S-Card toimipaikka

https://www.raflaamo.fi/fi/lappeenranta/venn-lappeenranta

 

FAFA's IsoKristiina 

Fafasista löydät maukkaat ja reilut pitat, rapeat salaatit ja maistuvat falafelit. Kaikki taatusti tuoreista raaka-aineista valmistettuna!

Palvelemme:

ma-la 10.30-21.30
su 11-19

S-Card toimipaikka

Fafa's IsoKristiina>>

 

Coffee House IsoKristiina  

Coffee House IsoKristiina on trendikäs ja viihtyisä kahvilabaari vilkkaassa kauppakeskuksessa, peilipallon välkkeessä.
 
Hemmotteluhetkeesi meiltä löydät lasillisen kuohuvaa tai vaikkapa vaahtokarkkikaakaon. Jos taas kaipaat terävyyttä päivääsi, se onnistuu mainiosti tuplaespressolla ja juurileivotulla boston-pullalla! Nälän karkottamiseen löytyy täytettyjä herkullisia bageita ja ruokaisia toasteja, joita saat monilla eri täytevaihtoehdoilla.Meiltä myös terveelliset Smoothiet ja Fruityt, valmistettuna tuoreista hedelmistä.
 
Tervetuloa nauttimaan rennosta tunnelmasta!
 

Kahvila palvelee:
ma - pe 8-19 
la 9-18
su 11-16

S-Card toimipaikka

Coffee House IsoKristiina »

 

HESBURGER 

Hesburger, tuo kaikkien  hampurilaisravintoloiden korkein aatelinen!.Meiltä saat iloista palvelua reilulla hymyllä varustettuna, joten tule, syö ja nauti.

Hesburger palvelee:
ma - la 10 - 22
su 11 - 22

Hesburger IsoKristiina >>>

puhelin
Soita 010 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
location
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
directions
parking