Ravintolat

Rosso IsoKristiina

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Perheen pienimmille on oma monipuolinen ruokalista, ja lapset ovat erityishuomioinnin kohteena ravintolakäynnillä. Rossosta löytyy myös lasten leikkipaikka, syöttötuoleja ja hoitopöytä.
 
Missä Rosso, siellä Italia - tervetuloa!

 

Palvelemme

ma-to 11 - 22
pe-la 11-23
su 12-21

Rosso IsoKristiina »

Obra Mexican Cantina

Iloinen ja värikäs ravintolamme kuljettaa sinut tuoreiden makujen mukana Meksikoon! Maista raikas lime, säväyttävä korianteri ja chili aidossa tortillassa. Nauti palanpainikkeeksi jääkylmä chela (olut)! Koe kutkuttavia makuelämyksiä meksikolaisessa ruokataivaassa!   

Palvelemme:

ma-to 11 - 19
pe-la 11-20
su suljettu

Obra Mexican Cantina »

Soul Bar & Piano

Soul Bar & Piano sijaitsee Lappeenrannan sydämessä Original Sokos Hotelli Lappeessa, uusiutuneen kauppakeskus IsoKristiinan kauppakäytävän varrella.
 
Soulin sijainti kaupungin ytimessä on loistava, olet sitten menossa konserttiin, teatteriin, ostoksille kauppakeskukseen tai muuten vaan tulossa nauttimaan kaupungin sielukkaimmasta menosta.
 
Soulin sielukas tunnelma syntyy loistavasta ja lämminhenkisestä asiakaspalvelusta, tarjoamme myös kattavan juomavalikoiman, jota säestää letkeän mukaansatempaava musiikki. Musiikki on tärkeässä roolissa muutenkin. Asiakkailla on mahdollisuus osallistua tunnelman luomiseen vapaassa käytössä olevilla soittimilla - ja tähän myös kannustamme! Tervetuloa estradille!
 
Musiikista ja hyvästä seurasta nauttimisen lisäksi Soulissa on mahdollsuus pelata biljardia sekä erilaisia lautapelejä tai seurata vaikka lätkää.
 
Mikäli tämä kaikki mukaansatempaava toiminnallisuus tuo nälän tunteen mukanaan, ei muuta kuin listalta pitsa tai salaatti tilaukseen, ja meno jatkuu!
 
Terveisin, 
Soul MAMA
 
Baari on auki:
 
ma-to 15-24
pe 15-01
la 11–01

 

Soul Bar & Piano »

 

Coffee House IsoKristiina

Coffee House IsoKristiina on trendikäs ja viihtyisä kahvilabaari vilkkaassa kauppakeskuksessa, peilipallon välkkeessä.
 
Hemmotteluhetkeesi meiltä löydät lasillisen kuohuvaa tai vaikkapa vaahtokarkkikaakaon. Jos taas kaipaat  terävyyttä päivääsi se onnistuu mainiosti tuplaespressolla ja juurileivotulla boston-pullalla. Nälän karkottamiseen löydät meiltä täytetyt herkulliset bagelit ja ruokaisat toastit, joita saat monilla eri täytevaihtoehdoilla.
 
Kuten ajan henkeen kuuluu, meiltä saat myös terveelliset Smoothiet ja Fruityt, valmistettuna tuoreista hedelmistä! Meiltä löydät freshit tuorepuurot ja jogurtit, jotka kätevästi otat myös mukaasi. Tervetuloa meille vaihtamaan tuoreimmat kuulumiset ystäviesi kanssa ja nauttimaan rennosta tunnelmasta! Me palvelemme sinua suurella sydämellä!
 

Kahvila palvelee:

ma-pe 9-19
la 9-18
su 11-18

 

Coffee House IsoKristiina »

Hesburger

Hesburger, tuo kaikkien  hampurilaisravintoloiden korkein aatelinen! Täältä löydät vastauksen isommankin nälän aiheuttamaan ongelmaan jättikokoisesta mega-ateriasta vai haluaisitko kenties kokeilla jotain uutta? Kuten vaikkapa kasvistortillaa tai kaurahärkäpapuhampurilaista. Klassikoksi muodostunut kerrosateria saa hymyn huulille ja kullanrapeiden ranskalaisten rinnalle otettu paprikamajoneesi sinetöi makunautinnon. Palveluhenkisyys on meille kunnia-asia ja haluamme tehdä ruokailustasi simppeliä hyvillä raaka-aineilla,/eväillä. Meiltä saat iloista palvelua reilulla hymyllä varustettuna, joten tule, syö ja nauti.

Hesburger palvelee:

ma-la 10-21
su 12-19

puhelin
Soita 010 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
location
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
directions
parking