Ravintolat

Trattoria Casa

Italialainen ravintola Trattoria Casa palvelee Lappeenrannan sydämessä. Legendaarisen Hotelli Lappeen yökerhon paikalla nautimme nykyisin Italian keittiön makuja parhaimmillaan! Olemme omalla tavallamme halunneet säilyttää omaleimaisen rennon ja letkeän lappeenrantalaisen ilmapiirin, myös ravintola Trattoria Casassa. Meille on helppo tulla nauttimaan sesongin parhaista mauista, olit sitten yksin, ystävien tai perheen kera vailla uutta elämystä.
 
Listaltamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin, ystävien kesken jaettaviksi tarkoitetut La Tavola Italiana ja Tavola delle bruschette, sesongin mukaan vaihtuvat päivän kala- ja liha-annokset, kaupungin parhaat pitsat ja lapsille meiltä löytyy myös oma lista.
 
Elämyksen kruunaa harkiten mietityt Italialaiset viinimme, joita tarjoilemme myös laseittain.
 
BENVENUTI A TRATTORIA CASA!

 

Ravintola palvelee:

ma-to 11-22
pe-la 11-23
su 13-19

 

Trattoria Casa  >>

 

Soul Bar & Piano

Soul Bar & Piano sijaitsee Lappeenrannan sydämessä Original Sokos Hotelli Lappeessa, uusiutuneen kauppakeskus IsoKristiinan kauppakäytävän varrella.
 
Soulin sijainti kaupungin ytimessä on loistava, olet sitten menossa konserttiin, teatteriin, ostoksille kauppakeskukseen tai muuten vaan tulossa nauttimaan kaupungin sielukkaimmasta menosta.
 
Soulin sielukas tunnelma syntyy loistavasta ja lämminhenkisestä asiakaspalvelusta, tarjoamme myös kattavan juomavalikoiman, jota säestää letkeän mukaansatempaava musiikki. Musiikki on tärkeässä roolissa muutenkin. Asiakkailla on mahdollisuus osallistua tunnelman luomiseen vapaassa käytössä olevilla soittimilla - ja tähän myös kannustamme! Tervetuloa estradille!
 
Musiikista ja hyvästä seurasta nauttimisen lisäksi Soulissa on mahdollsuus pelata biljardia sekä erilaisia lautapelejä tai seurata vaikka lätkää.
 
Mikäli tämä kaikki mukaansatempaava toiminnallisuus tuo nälän tunteen mukanaan, ei muuta kuin listalta pitsa tai salaatti tilaukseen, ja meno jatkuu!
 
Terveisin, 
Soul MAMA
 
Baari on auki:
 
ma-to 15-24
pe 15-01
la 11–01

 

Soul Bar & Piano >>

 

Coffee House IsoKristiina

Coffee House IsoKristiina on trendikäs ja viihtyisä kahvilabaari vilkkaassa kauppakeskuksessa, peilipallon välkkeessä.
 
Hemmotteluhetkeesi meiltä löydät lasillisen kuohuvaa tai vaikkapa vaahtokarkkikaakaon. Jos taas kaipaat  terävyyttä päivääsi se onnistuu mainiosti tuplaespressolla ja juurileivotulla boston-pullalla. Nälän karkottamiseen löydät meiltä täytetyt herkulliset bagelit ja ruokaisat toastit, joita saat monilla eri täytevaihtoehdoilla.
 
Kuten ajan henkeen kuuluu, meiltä saat myös terveelliset Smoothiet ja Fruityt, valmistettuna tuoreista hedelmistä! Meiltä löydät freshit tuorepuurot ja jogurtit, jotka kätevästi otat myös mukaasi. Tervetuloa meille vaihtamaan tuoreimmat kuulumiset ystäviesi kanssa ja nauttimaan rennosta tunnelmasta! Me palvelemme sinua suurella sydämellä!
 

Kahvila palvelee:

ma-pe 9-19
la 9-18
su 12–16

 

Coffee House IsoKristiina >>

puhelin
Soita +358 10 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
location
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
directions
parking