Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Lappee

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Lappee

Ihana irtiotto arjesta shoppaillen ja hotellin palveluista nauttien!

Lappee on kaupunkilaisten ja vierailijoiden yhteinen kohtaamispaikka keskellä kaupungin ydintä, kauppakeskus IsoKristiinaa. Kauppojen ja runsaan ravinotolatarjonnan lisäksi voit mennä vaikka hemmoteltavaksi Hyvä Olo -hoitolaan, leffaan Finnkino Strandiin tai nauttimaan kulttuurista Lappeenrannan Kaupunginteatteriin. Kaikki nämä ovat saman katon alla!

Puhtaat valkeat lakanat ja huoliteltu huone, ihana saunaosasto uima-altaineen ja kuntosaleineen, viihtyisät ruoka- ja iltaravintolat sekä runsas ja herkullinen Original-aamiainen raikkaassa Saga Event Venue -ravintolassa takaa rentouttavan hotellilomasen. 

Ravintolavalikoimastamme löytyvät vanha kunnon Rosso sekä viininystävien keidas VENN, josta saa myös herkullisia ruoka- ja naposteluannoksia. Pikaruokailuun meiltä löytyy tuttu Hesburger sekä raikasta ja kasvispainotteista ruokaa tarjoileva Fafa's. Coffee House shoppailun lomassa taltuttaa kahvinjanon. Lähistöltä löytyy myös tyylikkään rento pihviravintola Angus Steak & Wine ja uusi raikas ja trendikäs Amarillo. 

Satama ja Linnoitus ovat Lappeenrannan matkailun sydän syksylläkin. Uutena vierailukohteena mainittakoon Saimaarium, toiminnallinen luonto ja tiedekeskus, joka sijaitsee sekin satamassa, Suomen parhaaksi valitun Lehmus Roasteryn paahtimon ja kahvila Satamatie 6n vieressä.       

Olemme vastuullinen matkailutuottaja ja teemme töitä joka päivä tämän tavoitteen eteen. Meillä asiointi on turvallista ja teemme kaikkemme sen eteen, että sinun vierailusi on turvallinen ja viihtyisä. Meillä on myös Green Key -ympäristömerkki, tunnustuksena tehdystä ympäristötyöstä. Suojelukohteenamme on Saimaannorppa (WWF).

 

Viihtymisesi on meille sydämenasia - Tervetuloa meille Lappeeseen <3

 

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Etelä-Karjalan helmi Lappeenranta sijaitsee Saimaan rannalla. Kesäiset kanavaristeilyt, historiallinen Lappeenrannan linnoitus ja erilaiset museot takaavat onnistuneen loman. Lappeenrannan monet ostoskeskukset houkuttelevat ostoksille säästä riippumatta.