Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Lappee

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Lappee

Irtiotto arjesta hotellin, kauppakeskuksen ja kaupunkimme palveluista nauttien!

Lappee sijaitsee kaupungin sydämessä, kauppakeskus IsoKristiinassa. Samassa talossa palvelee myös Lappeenrannan Kaupunginteatteri, Kaupunginkirjasto sekä Finnkinon elokuvaeatteri Strand! Meiltä on lyhyt kävelymatka satamaan virkistävän Saimaan äärelle ja historiaa huokuvaan Linnoitukseen. Vierailu hotellissamme on täydellinen kombo monipuolista kaupunkikohdetta arvostavalle.

Linnoituksen hurmaavassa miljöössä on esimerkiksi museoita ja hurmaava kahvila Majurska sekä Tyyki käsityötaidonnäytteineen. Lounas- ja tapahtumaravintolamme Kehruuhuone sekin sijaitsee Linnoituksessa. Satamassa ja rantaraitilla pääsee tuulettumaan. Kaupunkikierroksen, shoppailun tai lenkin jälkeen maistuu sauna ja uinti ja hyvä ruoka, juoma ja lepo. Ne löydät hotellistamme! 

Rauhallinen huone, virkistävä saunaosasto, helpot ja hyväntuuliset ravintolamme sekä sydämellinen henkilökuntamme takaavat sinulle rentouttavan hotellivierailun. Monipuoliset ravintolamme hotellin yhteydessä palvelevat eri tarpeisiin: kaikkien rakastama Rosso IsoKristiina, viininystävien viihtyisä olohuone VENN Lappeenranta, trendikäs kahvila Coffee House IsoKristiina sekä nopeaan ruokailuun soveltuvat Hesburger ja Fafa's IsoKristiina. Kävelymatkan päässä palvelee tyylikäs pihviravintola Angus Steak & Wine, jossa syys-lokakuussa muistellaan Lappeenrannan legendaarista Tassos -ravintolaa (kreikkalaistyylinen ravintola ennen Angusta). Kulman takana on myös aurinkoinen Amarillo ja karaokeen pääsee tällä lomalla helposti "aina Las Palmasiin saakka"!

Vastuullisuus ohjaa meillä vahvasti jokapäiväistä tekemistämme. Tunnustuksena tehdystä työstä ympäristön hyväksi olemme saaneet Green Key -ympäristömerkin. Saimaa ja sen luonto ovat meille tärkeä voimavara ja osallistumme siitä huolehtimiseen tukemalla WWF:n työtä saimaannorpan suojelemiseksi.

 

Sydämellisesti Tervetuloa meille Lappeenrantaan - Täällä myö jo ootetaan Siuta!

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Etelä-Karjalan helmi Lappeenranta sijaitsee Saimaan rannalla. Kesäiset kanavaristeilyt, historiallinen Lappeenrannan linnoitus ja erilaiset museot takaavat onnistuneen loman. Lappeenrannan monet ostoskeskukset houkuttelevat ostoksille säästä riippumatta.