Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Lappee

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Lappee

Ihana irtiotto arjesta shoppaillen ja hotellin palveluista nauttien!

Lappee on kaupunkilaisten ja vierailijoiden yhteinen kohtaamispaikka kaupungin ytimessä, kauppakeskus IsoKristiinassa. Kauppojen ja monipuolisen ravintolatarjonnan lisäksi voi tulla meille vaikka hemmoteltavaksi Hyvä Olo -hoitolaan, leffaan tai teatteriin. Kaikki nämä palvelut löydät meiltä saman katon alla.

Puhtaat valkeat lakanat ja huoliteltu huone, virkistävä saunaosasto uima-altaineen ja kuntosaleineen sekä viihtyisät ravintolat ja runsas Original-aamiainen takaavat sinulle rentouttavan hotelliloman. 

Ravintolamaailmamme tarjoaa jokaiselle jotakin; legendaarinen Rosso, Lappeenrannan oma viininystävien olohuone VENN sekä nopeaan ruokailuun Hesburger ja raikasta ja kasvispainotteista ruokaa tarjoileva Fafa's. Coffee House taltuttaa shoppailun lomassa kahvinjanon vai miltä kuulostaisi raikas shoppailuskumppa? Aivan hotellin läheisyydestä löytyy myös rennon tyylikäs pihviravintola Angus Steak & Wine sekä uusi raikas ja trendikäs Amarillo, joista molemmissa viihtyvät turistien lisäksi myös paikalliset.

Satama ja Linnoitus ovat Lappeenrannan matkailun sydän vailla vertaa vuoden ympäri. Erityisesti syksyllä kannattaa nousta mukulakiviä pitkin ihailemaan ruskan värittämää maisemaa Linnoituksen vallien päälle. Satama on saanut kuluvana vuonna museoiden ohelle uuden vetonaulan, Saimaariumin, joka on koko perheen toiminnallinen luonto- ja tiedekeskus. Maisemien ihailun ja kultuurimatkan päätteeksi suosittelemme piipahtamaan Lehmus Roasteryn paahtimo-kahvilassa Satamatie 6:ssa. Tiesitkö, että sekä paahtimo että kahvila valittiin vuonna 2019 Suomen parhaimmiksi?

Olemme vastuullinen matkailutuottaja, ja vastuullisuus ohjaa meillä vahvasti jokapäiväistä tekemistämme. Huolehdimme pyytettömästi siitä, että asiointisi meillä on turvallinen ja viihtyisä, sillä toivomme sinun palaavan meille vieraaksemme aina uudelleen. Vastuullisuuden lisäksi kestävä kehitys on meille sydämenasia. Tunnustuksena tehdystä työstä ympäristömme hyväksi, olemmme saaneet Green Key -ympäristömerkin. Olemme myös mukana luonnonsuojelutyössä, jossa suojelukohteenamme on Saimaannorppa (WWF). Oletko jo vieraillut meidän Norpaksi nimetyssä Superior-huoneessamme?

 

Tervetuloa viihtymään turvallisesti meille Lappeeseen - toivottavasti nähdään pian!

 

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Etelä-Karjalan helmi Lappeenranta sijaitsee Saimaan rannalla. Kesäiset kanavaristeilyt, historiallinen Lappeenrannan linnoitus ja erilaiset museot takaavat onnistuneen loman. Lappeenrannan monet ostoskeskukset houkuttelevat ostoksille säästä riippumatta.