Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Lappee

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Lappee

Ihana irtiotto arjesta lappeelaisten huolehdittavana

Lappee on kaupunkilaisten ja vierailijoiden yhteinen kohtaamispaikka keskellä kaupungin ydintä, kauppakeskus IsoKristiinaa.

ILMASTOIDUT HUONEET kesähelteellä ovat sinänsä jo syy tulla hotelliin! Runsas ja herkullinen Original-aamiainen täysin uusitussa, tyylikkäässä ja raikkaassa Saga Event Venue -ravintolassa aloittaa päivän upeasti. Meillä saunotaan kesäisin sekä illalla, että aamulla ja saunat ovat lämpimänä yhtä aikaa sekä miehille että naisille. Kuntosali ja uima-allas sekä erittäin viihtyisä uima-altaan istuskelualue täydentävät saunaelämystä.

Ravintolavalikoimastamme löytyvät vanha kunnon Rosso sekä viininystävien keidas VENN, josta saa myös trendikkäitä ruoka-annoksia. Ne voit nauttia myös viihtyisällä terassilla, johon aurinko paistaa koko päivän. Kävelymatkan päässä on tyylikkään rento pihviravintola Angus Steak & Wine. Kasinoterassi satamassa, sekin vain kiven heiton päässä hotellista, vie sinut lempeästi ja turvallisesti "Saimaan aalloille".

Satama ja Linnoitus ovat Lappeenrannan matkailun sydän, varsinkin näin kesäisin. Tekemistä löytyy siis moneen lähtöön pienen kävelymatkan päästä hotellista. Myös hotellin pyörällä päsee moneen rientoon vaivattomasti!     

Haluamme olla vastuullinen matkailutuottaja ja teemme töitä joka päivä tämän tavoitteen eteen. Meillä on Green Key -ympäristömerkki, tunnustuksena jo tehdystä työstä. Suojelukohteenamme on Saimaannorppa (WWF).

 

Viihtymisesi on meille sydämenasia, joten tervetuloa meille Lappeeseen <3

 

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Etelä-Karjalan helmi Lappeenranta sijaitsee Saimaan rannalla. Kesäiset kanavaristeilyt, historiallinen Lappeenrannan linnoitus ja erilaiset museot takaavat onnistuneen loman. Lappeenrannan monet ostoskeskukset houkuttelevat ostoksille säästä riippumatta.