Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Lappee

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Lappee

Hotellissamme on meneillään uudistus, jonka myötä valtaosa hotellihuoneistamme päärakennuksessa, kerroksissa 2 ja 3 uudistetaan. Kaikki käytössämme olevat huoneet sijaitsevat eri rakennuksessa. Huomioittehan, että kulku hotellihuoneisiin on uudistuksen ajan poikkeusjärjestelyin.

Uudistus kestää 17.4.2023 saakka. 

 

Irtiotto arjesta hotellin, kauppakeskuksen ja kaupunkimme palveluista nauttien!

Lappee sijaitsee kaupungin sydämessä, kauppakeskus IsoKristiinassa. Samassa talossa palvelee myös Lappeenrannan Kaupunginteatteri, Kaupunginkirjasto sekä Finnkino Strand. Meiltä on lyhyt kävelymatka satamaan virkistävän Saimaan äärelle ja historiaa huokuvaan Lappeenrannan Linnoitukseen. Vierailu hotellissamme on täydellinen kombo monipuolista kaupunkikohdetta arvostavalle.

Linnoituksen hurmaavassa miljöössä on esimerkiksi museoita, hurmaava kahvila Majurska sekä Tyyki käsityötaidonnäytteineen. Lounas- ja tapahtumaravintolamme Kehruuhuone sijaitsee myös Linnoituksessa. Satamassa ja rantaraitilla pääsee ulkoilemaan ympäri vuoden. Kaupunkikierroksen, shoppailun tai lenkin jälkeen maistuu sauna ja uinti; hyvä ruoka, juoma ja lepo. Ne löydät hotellistamme! 

Rauhallinen huone, virkistävä saunaosasto, helpot ja hyväntuuliset ravintolamme sekä sydämellinen henkilökuntamme takaavat sinulle rentouttavan hotellivierailun. Monipuoliset ravintolamme hotellin yhteydessä palvelevat eri tarpeisiin: kaikkien rakastama Rosso IsoKristiina, viininystävien viihtyisä olohuone VENN Lappeenranta, trendikäs kahvila Coffee House IsoKristiina sekä nopeaan ruokailuun soveltuvat Hesburger ja Fafa's IsoKristiina. Kävelymatkan päässä palvelee tyylikäs pihviravintola Angus Steak & Wine, jossa nyt tammi-helmikuussa herkutellaan myös simpukoilla! Kulman takana on myös aurinkoinen Amarillo ja karaokeen pääsee tällä lomalla helposti "aina Las Palmasiin saakka"!

Vastuullisuus ohjaa jokapäiväistä tekemistämme. Tunnustuksena tehdystä työstä ympäristön hyväksi olemme saaneet Green Key -ympäristömerkin. Saimaa ja sen luonto ovat meille tärkeä voimavara ja osallistumme siitä huolehtimiseen esimerkiksi tukemalla WWF:n työtä saimaannorpan suojelemiseksi.

Sydämellisesti Tervetuloa meille Lappeenrantaan - Täällä myö jo ootetaan Siuta!

 

Huoneuudistus Lappeessa 1.11.22-17.4.23 Näytä enemmän
Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Etelä-Karjalan helmi Lappeenranta sijaitsee Saimaan rannalla. Kesäiset kanavaristeilyt, historiallinen Lappeenrannan linnoitus ja erilaiset museot takaavat onnistuneen loman. Lappeenrannan monet ostoskeskukset houkuttelevat ostoksille säästä riippumatta.