Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.

Original Sokos Hotel Lappee

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Lappee

Irtiotto arjesta hotellin palveluista nauttien...

Puhtaat valkeat lakanat ja huoliteltu huone, virkistävä saunaosasto kuntosaleineen ja uima-altaineen sekä viihtyisät ravintolamme ja runsas Original-aamiainen takaavat sinulle rentouttavan hotelliloman keskellä kauppakeskusta, puhtaan ja kauniin Saimaan äärellä. 

Satama ja Linnoitus ovat Lappeenrannan matkailun sydän ympäri vuoden. Nouse Linnoituksen vallien päälle ihailemaan kevääseen puhkeavaa satama-aluetta. Suosittelemme tietysti myös piipahtamaan Lehmus Roasteryn paahtimo-kahvilassa, Satamatie 6:ssa. Paahtimo sekä kahvila valittiin vuonna 2019 Suomen parhaimmiksi.

Ravintolamme hotellin yhteydessä ovat vanha kunnon Rosso, viininystävien viihtyisä olohuone VENN sekä nopeaan ruokailuun soveltuvat Hesburger ja trendikäs Fafa's. Coffee House taltuttaa shoppailun lomassa kahvinjanon. Läheltä löytyy myös rento, mutta tyylikäs pihviravintola Angus Steak & Wine sekä uusi, trendikäs Amarillo.

Olemme vastuullinen matkailutuottaja. Vastuullisuus ohjaa meillä vahvasti jokapäiväistä tekemistämme ja huolehdimme siitä, että asiointisi meillä on turvallista ja viihtyisää. Kestävä kehitys on meille sydämenasia ja tunnustuksena tehdystä työstä ympäristömme hyväksi olemmme saaneet Green Key -ympäristömerkin. Saimaa ja sen luonto ovat meille tärkeä voimavara ja osallistumme siitä huolehtimiseen tukemalla WWF:n työtä saimaannorpan suojelemiseksi.

Tervetuloa viihtymään turvallisesti meille Lappeeseen - toivottavasti nähdään pian!

 

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Etelä-Karjalan helmi Lappeenranta sijaitsee Saimaan rannalla. Kesäiset kanavaristeilyt, historiallinen Lappeenrannan linnoitus ja erilaiset museot takaavat onnistuneen loman. Lappeenrannan monet ostoskeskukset houkuttelevat ostoksille säästä riippumatta.