Ravintolat

Seurahuoneen monipuolisen palvelukokonaisuuden muodostaa neljä täysin erilaista ravintolaa. Kaikkea näitä yhdistää kunnianhimo, laadukkaat juomat ja aito käsintehty ruoka.

Trattoria Seurahuone

Rennon tyy­li­käs, tun­nel­mal­li­nen ja kons­tai­le­ma­ton hyvän ruoan ja vii­nin yh­dis­tel­mä on Trattorian kantava ajatus.

Antipastit, kala-, liha- ja kasvisruoat, pasta, pizza ja risotto ovat tavallamme valmistettuja, mutta raaka-aineita kunnioittaen, rakkaudella valmistettua ruokaa. Päivä alkaa leivän leivonnalla ja sitä tarjoillaan oliiviöljyn kera kaikille vieraillemme. Viinilistamme pohjaa italiaan, mutta muuallakin on matkattu. Seurahuoneen oma maahantuonti – Hienot hetket eivät ole sattumaa-viini on Toscanalaiselta LaSelvan luomutilalta.

Tu­tus­tu me­nuun, tee pöy­tä­va­raus ja lue lisää: http://www.raflaamo.fi/lahti/trattoria-lahti-sh-lahden-seurahuone

Avoin­na:

Ma-to 11:00–21:30

Pe 11:00–22:30

La 13:00–22:30 

Su Sul­jet­tu
 

Keit­tiö sul­keu­tuu puoli tun­tia ennen ra­vin­to­lan sul­keu­tu­mis­ta

Ter­ve­tu­loa! Ben­ve­nu­ti!

 

Bar & Bi­stro Seu­ra­Huo­ne

Haluatko päästä ren­toon tun­nel­maan vir­kis­tä­vien juo­mien ja Street Foodin saat­te­le­ma­na? Vietä hieno hetki hy­väs­sä seu­ras­sa, hil­peäs­ti juh­lien, lep­poi­sas­ti ju­tus­tel­len ja elä­mäs­tä nau­tis­kel­len.

Baarimestariemme loihtima cocktaillista on uniikki ja keskustelemalla löydämme jokaiselle makunsa mukaisen juoman. Kysy myös hieman harvinaisemmista juomista henkilökunnalta. Saatat yllättyä! 

Ter­ve­tu­loa!

Ma-to     Suljettu

Pe     15:00-22:00 

La      13:00-22:00 

Su Sul­jet­tu

Keit­tiö sul­keu­tuu puoli tun­tia ennen ra­vin­to­lan sul­keu­tu­mis­ta

 

Kuja Street Food Lahti

Kuja on silkkaa Lahtea. Ylittämättömän rento street food – rafla. Kannattaa tulla katsastamaan paikka. Se on snägäri sisällä 2000-luvulla. Seiniä ei ole maalattu siveltimellä, eikä olutta maistella laseista. Jos haluat maata sohvalla, niin makaa. Täällä jokainen saa olla sellainen kuin haluaa. Tämä pitää kokea, tätä ei voi kertoa.

Avoinna:

Su-to Suljettu

Pe     17:00-22:30 

La      14:00-22:30 

Keit­tiö sul­keu­tuu puoli tun­tia ennen ra­vin­to­lan sul­keu­tu­mis­ta
 

Hämesali

Tilaus- ja kokousravintola Hämesali on laaja kattaus suomalaisia raaka-aineita, ammattiylpeyttä ja valikoima herkullisia viinejä. Hämesalilla on Suomen Paistinkääntäjien kilpi, joka on osoitus pitkäaikaisesta laadukkaasta ravintolatoiminnasta.

 

 

 

 

 

Tilaan sopivat pöytämuodot ja henkilömäärät

Ruokailu, pöytiintarjoilu

 hlöä

puhelin
Soita 0201234654 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Aleksanterinkatu 14 15110, Lahti
location
Aleksanterinkatu 14
15110, Lahti
directions
parking