Menu

Ravintolat

Seurahuoneen monipuolisen palvelukokonaisuuden muodostaa neljä täysin erilaista ravintolaa. Kaikkea näitä yhdistää kunnianhimo, laadukkaat juomat ja aito käsintehty ruoka.

Trattoria Seurahuone

Rennon tyy­li­käs, tun­nel­mal­li­nen ja kons­tai­le­ma­ton hyvän ruoan ja vii­nin yh­dis­tel­mä on Trattorian kantava ajatus.Antipastit, kala-, liha- ja kasvisruoat, pasta, pizza ja risotto ovat tavallamme valmistettuja, mutta raaka-aineita unnioittaen, rakkaudella valmistettua ruokaa. Päivä alkaa leivän leivonnalla ja sitä tarjoillaan oliiviöljyn kera kaikille vieraillemme. Viinilistamme pohjaa italiaan, mutta muuallakin on matkattu. Seurahuoneen oma maahantuonti – Hienot hetket eivät ole sattumaa-viini on Toscanalaiselta LaSelvan luomutilalta.

Tu­tus­tu me­nuun, tee pöy­tä­va­raus ja lue lisää: https://www.raflaamo.fi/fi/lahti/trattoria-seurahuone-lahti

Ter­ve­tu­loa! Ben­ve­nu­ti!

 

Bar & Bi­stro Seu­ra­Huo­ne

Haluatko päästä ren­toon tun­nel­maan vir­kis­tä­vien juo­mien ja Street Foodin saat­te­le­ma­na? Vietä hieno hetki hy­väs­sä seu­ras­sa, hil­peäs­ti juh­lien, lep­poi­sas­ti ju­tus­tel­len ja elä­mäs­tä nau­tis­kel­len.

Baarimestariemme loihtima cocktaillista on uniikki ja keskustelemalla löydämme jokaiselle makunsa mukaisen juoman. Kysy myös hieman harvinaisemmista juomista henkilökunnalta. Saatat yllättyä! 

 

Kuja Street Food Lahti

Kuja on silkkaa Lahtea. Ylittämättömän rento street food – rafla. Kannattaa tulla katsastamaan paikka. Se on snägäri sisällä 2000-luvulla. Seiniä ei ole maalattu siveltimellä, eikä olutta maistella laseista. Jos haluat maata sohvalla, niin makaa. Täällä jokainen saa olla sellainen kuin haluaa. Tämä pitää kokea, tätä ei voi kertoa.

Lue lisää: Kuja Street Food Lahti - Ravintola - Raflaamo.fi

 

Hämesali

Tilaus- ja kokousravintola Hämesali on laaja kattaus suomalaisia raaka-aineita, ammattiylpeyttä ja valikoima herkullisia viinejä. Hämesalilla on Suomen Paistinkääntäjien kilpi, joka on osoitus pitkäaikaisesta laadukkaasta ravintolatoiminnasta.

Tilaan sopivat pöytämuodot ja henkilömäärät

Ruokailu, pöytiintarjoilu

 hlöä

puhelin
Soita 0201234654 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Aleksanterinkatu 14 15110, Lahti
location
Aleksanterinkatu 14
15110, Lahti
directions
parking