Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Hotellit kartalla

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Hienojen hetkien hotelli keskellä Lahtea

Perinteikkään Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen seinillä olisi lukemattomia ja toinen toistaan uskomattomampia tarinoita kerrottavanaan – kunpa seinät osaisivat puhua! Lahden Seurahuoneelle on livahdettu arkea pakoon jo 1890-luvulta lähtien. Salissa on valssattu lukemattomat häätanssit, vuodatettu onnenkyyneliä, siemailtu sampanjaa ja nautittu luvan kanssa arjen luksuksesta. Seurahuoneen vällyjen väliin on käpertynyt vieraita aina marsalkka Mannerheimista Ruotsin kuninkaallisiin. Myös sinä olet osa tätä upeaa arvovieraiden joukkoa, ja olemme todella iloisia saadessamme sinut vieraaksemme.

Nautinnollista ylellisyyttä arkeen
Perinteikkyys ja luotettavuus eivät tarkoita sitä, ettemme olisi uudistuneet ajassa. Viimeisen päälle uudistettu hotellimme tarjoaa majoitusta kaikkiin tarpeisiin: Ehkä haluat yöpyä kodikkaassa yhden hengen huoneessamme tai nauttia seuralaisesi kanssa viihtyisästä kahden hengen huoneestamme ihanine palveluineen? Tai kenties kaipaat vierailultasi vielä hieman ekstraa – lisää avaruutta, yksilöllisyyttä tai taianomaista luksusta? Kerro vain toiveesi, niin me toteutamme ne.

Hotellimme monipuolinen huonetarjonta kasvoi entisestään kevään ja kesän 2020 aikana 22 uudella tasokkaalla huoneella, joiden sisustus ja palvelut ovat saaneet inspiraatiota kansainvälisistä hotelleista. Huhtikuussa 2021 hotellihuoneidemme lukumäärä kasvoi vielä 50 uudella upealla huoneella, kun Sokos Lahden 3. kerrokseen kätketty Seurahuone Loft House avasi ovensa vieraille. Loftin ylellistä kodikkuutta huokuvat huoneet, lempeiden löylyjen tilaussaunat, tunnelmallinen lounge ja upea sisäpuutarha tarjoavat todellisen irtioton arjesta ja täyttävät – tai jopa ylittävät – vaativankin matkailijan odotukset. Seurahuone Loft Housessa arki saa hetkeksi kultareunuksen ja unelmat siivet.

Unohtumattomia elämyksiä ja leppoisaa luonnonrauhaa
Vesijärven viihtyisällä rantakaupungilla on paljon tarjottavanaan. Voit hemmotella aistejasi esimerkiksi sinfoniaorkesterin sulosoinnuilla upeassa Sibeliustalossa, nauttia taidokkaasta jalkapallosta paikallisessa urheilupyhätössä Kisapuistossa tai vain antaa mielesi levätä ja akkujesi latautua Salpausselän henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa. Ainutlaatuisen elämyspäivän päätteeksi on ihana käpertyä hotellimme silkinpehmeisiin lakanoihin.

Sydämellisesti tervetuloa viettämään meille unohtumaton viikonloppu, työ- tai lomapäivä viihtyisästä miljööstä nauttien. Hienot hetket eivät ole sattumaa.

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Tule tutustumaan virkeään Lahteen! Täällä pääset koittamaan mäkihyppääjän siipiäsi Urheilukeskuksessa, kuuntelemaan kauniita esityksiä Sibeliustalossa ja katsomaan uniikkeja puuarkkitehtuurin helmiä. Lahden kesäteattereiden viihdyttävät esitykset Suomen kauniin luonnon keskellä tarjoavat unohtumattomia elämyksiä.