Ravintolat

Frans & Sophie Bistro

Bon appétit - Frans & Sophie tarjoaa pienen palan Ranskaa keskellä Kuopiota, jossa voit aistia ranskalaisen herkkumaailman niin suulla, silmillä kuin sielullasi.

Lounas Édith Piafin chansoneiden sävelin? Sukellus simpukoiden maailmaan? Olet lämpimästi tervetullut meille Frans & Sophieen.

Bienvenue!

 

Ehta

Ravintola Ehtassa ruokailu on mutkatonta, hauskaa ja helppoa.

Kaupungin parhaiden burgereiden vierelle uudeksi kärkituotteeksi nousevat napolilaiset Pizzat, jotka valmistetaan rakkaudella aidossa italialaisessa pizzauunissa Puijonsarven uudessa keittiössä.

Lämpimästi tervetuloa uuteen Ehtaan elokuun loppupuolella!

 

Lobby eli mualiman navan kaunein kohtaamispaikka

Kun kaipaat kauneutta ympärillesi yksin tai yhdessä, tule meille!  Mualiman kauneimmassa kohtaamispaikassa eli meidän lobbyssa tarjoamme Sinulle luovan ympäristön niin coworking kuin after workingin merkeissä. Keväällä 2018 aukaistu lobbymme on luotu yhteistyössä Visionary Design Partners Helsingin kanssa.

 

Kokous- ja juhlapalvelut, Puijonsarvi

Olipa kyseessä syntymäpäivät, vuosijuhlat, karonkka, häät, polttarit tai mikä tahansa juhlimisen arvoinen asia, olemme juuri se oikea paikka tilaisuutenne järjestämiseen. Vuosien kokemus erilaisten juhlien järjestäjänä takaa sen että Sinä voit keskittyä juhlimaan - Me huolehdimme lopusta!

puhelin
Soita +358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking