Ravintolat

Frans & Sophie Bistro

Bon appétit - Frans & Sophie tarjoaa pienen palan Ranskaa keskellä Kuopiota, jossa voit aistia ranskalaisen herkkumaailman niin suulla, silmillä kuin sielullasi.

Lounas Édith Piafin chansoneiden sävelin? Sukellus simpukoiden maailmaan? Olet lämpimästi tervetullut meille Frans & Sophieen.

Bienvenue!

 

Ehta

Ravintola Ehta on aitojen ihmisten ja aidon ruoan liitto. Ehtaan voi astua huoletta sisään, olla oma itsensä ja nauttia ruoasta, joka on tehty suurella sydämellä. Ehta tarjoaa palvelua ihmiseltä ihmiselle nautinnollisten makujen merkeissä. Olemme sinua varten ja se näkyy meillä.

 

Lobby eli mualiman navan kaunein kohtaamispaikka

Kun kaipaat kauneutta ympärillesi yksin tai yhdessä, tule meille!  Mualiman kauneimmassa kohtaamispaikassa eli meidän lobbyssa tarjoamme Sinulle luovan ympäristön niin coworking kuin after workingin merkeissä. Juuri keväällä 2018 aukaistu lobbymme on luotu yhteistyössä Visionary Design Partners Helsingin kanssa.

Maanantai - Torstai klo 16-23

Perjantai - Lauantai 12-00

Sunnuntai Suljettu
 

Kokous- ja juhlapalvelut, Puijonsarvi

Olipa kyseessä syntymäpäivät, vuosijuhlat, karonkka, häät, polttarit tai mikä tahansa juhlimisen arvoinen asia, olemme juuri se oikea paikka tilaisuutenne järjestämiseen. Vuosien kokemus erilaisten juhlien järjestäjänä takaa sen että Sinä voit keskittyä juhlimaan - Me huolehdimme lopusta!

puhelin
Soita +358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking