Ravintolat

Ehta

Ravintola Ehtassa ruokailu on hauskaa, mutkatonta ja helppoa.

Listamme kärkituotteina ovat kaupungin parhaat Burgerit, joiden pihvit kypsyvät hiiligrillin lämmössä, tuoden niihin pehmeän savun maun. Listalta löytyy myös useita muita vaihtoehtoja, kuten vege-/vegaaniannoksia.

Ehtassa tuemme myös paikallisia pientuottajia. Muun muassa Burgerpihviemme lihat tulevat Savo-Karjalan Lihalta. Ja ihanan pehmeät burgersämpylät ja flatbreadit meille valmistaa Liepuskan leipomo.

Meillä tunnelma on viihtyisä ja rento. Ehta on paikka, jonne voit tulla nauttimaan hyvästä ruuasta niin yksin, ystävien tai perheen kanssa. Ja voe tokkiisa, unohtamatta hyvvee palvelua ja persoonallisen veikeetä henksua!

 

Frans & Sophie

Bon appétit - Frans & Sophie tarjoaa pienen palan Ranskaa keskellä Kuopiota, jossa voit aistia ranskalaisen herkkumaailman niin suulla, silmillä kuin sielullasi.

Lounas Édith Piafin chansoneiden sävelin? Sukellus simpukoiden maailmaan? Olet lämpimästi tervetullut meille Frans & Sophieen. Bienvenue!

 

Ravintola Utu

Ravintola Utussa tarjoillaan päivittäin runsas ja herkullinen aamiainen niin hotellivieraillemme kuin myös ei majoittuville vieraille.

Utuun olet tervetullut pitämään myös sekä pienempää että isompaa palaveria sekä juhlaa. Ravintolasta löytyy mm. kolme erillistä kabinettia kera led-näyttöjen sekä etäyhteysvalmiuksien.

 

Lobby, hotellimme aularavintola

Kun kaipaat kauneutta ympärillesi yksin tai yhdessä, tule meille! Lobbyssa tarjoamme Sinulle luovan ympäristön niin coworkingin, etätyön  kuin after workingin merkeissä.

 

Puikkari Conference

Olipa kyseessä  messut, kokous, vuosijuhlat, karonkka, häät, polttarit tai mikä tahansa tapahtuma, toiveenne toteutukoon Puikkarissa! Luomme juuri Sinun toiveidesi mukaan tapahtuman kuin tapahtuman, juuri Sinulle, suurella sydämellä!

puhelin
Soita +358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking