Ravintolat

Ehta

Ravintola Ehtassa ruokailu on hauskaa, mutkatonta ja helppoa. Listan kärkituotteina ovat kaupungin parhaat Burgerit, joiden pihvit kypsyvät puuhiiligrillin lämmössä, tuoden niihin pehmeän savun maun. Listalta löytyy myös useita muita vaihtoehtoja, kuten vege-/vegaaniannoksia. Ehtassa tuemme myös paikallisia pientuottajia. Muun muassa ihanan pehmeät burgersämpylät ja flatbreadit meille valmistaa Liepuskan leipomo ja valikoimastamme löytyy raikkaita virvokkeita RPS- sekä Iso-Kallan panimolta.

 

Frans & Sophie

Bon appétit - Frans & Sophie tarjoaa pienen palan Ranskaa keskellä Kuopiota, jossa voit aistia ranskalaisen herkkumaailman niin suulla, silmillä kuin sielullasi. Frans & Sophien uudistetulle terassille olet tervetullut nauttimaan kauniista Snellmanin puiston maisemasta, keittiömme mestareiden luomista herkuista, salin sydämellisestä vieraan kohtaamisesta yksin, kaksin, kolmin tai vaikka kera lemmikin.

Lounas Édith Piafin chansoneiden sävelin? Sukellus simpukoiden maailmaan? Olet lämpimästi tervetullut meille Frans & Sophieen. Bienvenue!

 

Ravintola Utu

Ravintola Utussa tarjoillaan päivittäin runsas ja herkullinen aamiainen niin hotellivieraillemme kuin myös ei majoittuville vieraille.

Utuun olet tervetullut pitämään myös sekä pienempää että isompaa palaveria sekä juhlaa. Ravintolasta löytyy mm. kolme erillistä kabinettia kera led-näyttöjen sekä etäyhteysvalmiuksien.

 

Lobby, hotellimme aularavintola

Lobby eli hotellin aularavintola on lumoava olohuone, jonne niin hotellin kuin paikalliset vieraamme ovat lämpimästi tervetulleita! Lobby tarjoaa yksin tai yhdessä hetkestä nauttiville luovan ympäristön niin coworking kuin after workingin merkeissä. Haluamme erityisesti tarjota olohuoneessamme vieraillemme laadukkaita, paikallisia ja uusiakin makuja oluiden ja drinkkien maailmasta

Puikkari Conference

Olipa kyseessä  messut, kokous, vuosijuhlat, karonkka, häät, polttarit tai mikä tahansa tapahtuma, toiveenne toteutukoon Puikkarissa! Luomme juuri Sinun toiveidesi mukaan tapahtuman kuin tapahtuman, juuri Sinulle, suurella sydämellä!

puhelin
Soita +358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking